رفتن به مطلب

یاشاسین بئیله قیزلار ( زنده باد به این دختران )

ارسال های توصیه شده

فکر کردم چون اردبیل به آذربایجات شرقی چسبیده شاید مثل هم باشند..

شدید مثل آلمان که...

یه چیزی شبیه به این مثال شما.

چندتا روستای کنار هم مثل هم صحبت نمیکنند :ws3:

چند تا روستای کنار هم نه. روستایی با شهری . حتی اگه اون روستا به شهر هم چسبیده باشه بازم لهجه شون فرق میکنه.

آ . یادم اومد . اونی که این چیزا رو خوب میدونه تو مهندسان اسمش صارپ هست. :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آذری نه ترک . اردبیل که جزو آذربایجان نیست. کلا ما ترک هستیم . ولی لهجه هامون بشدت با هم فرق داره. فک کنم بیش از 200 لهجه ترکی در بین ما رایج هست. مثلا تو ارومیه لهجه شهر با لهجه یه روستا که یه کیلومتر با شهر فاصله داره فرق میکنه.

هر شهرستانی هم , لهجه خودشو داره. اینا رو ال رومان بهتر میتونه توضیح بده.

بابا میگی لهجه اینا فکگر میکنن لهجه مثل لهجه گیلکی هست که متوجه شدنش خیلی سخته؛ لهجه های ترکی آذربایجانی خیلی رقیق و کم هست ولی متنوع؛ مثلا تو استان خودمون غیر از شهرهای اورمیه و خوی و سلماس که یک لهجه حرف میزنن و باقی شهرها هرکدوم واسه خودشون یه لهجه ای دارن و میشه از رو لهجشون فهمید کجایی هستن؛ کی گفته اردبیل جزو آذربایجان نیست؟ :vahidrk:

اسم تاپیک از نظر ما هم درسته که اینجوری خونده میشه؟: yashasin bela gizlar

تفاوت لهجه اورمیه و تبریز غیر از معدود کلماتی فقط در کشیده تر ادا کردن کلماته تبریزی هاست

دلیل وجود اینهمه لهجه هم تو آذربایجان جنوبی نداشتن رسانه صوتی و تصویری مشترک هست که در طول سالیان بالاخره تفاوت تو تلفظ کلمات به وجود میاد؛ وگرنه آذربایجان شمالی تنوع لهجه هاش خیلی کمتره.

در مورد لغت آذری هم قبلا گفتم جزو سیاست های شونیسمی حکومت هست که از زمان رضاشاه داره پیاده میشه و بارها خواهش کردم از هرکسی که برای ماها ارزشی قائل هست از این لغت استفاده نکنه و به جاش یا بگه ترک و یا آذربایجانی:banel_smiley_4:

آره یکی تو مهندسان هست که اطلاعاتش خیلی کامل هست و فکر کنم دیگه نمیاد مهندسان وگرنه اطلاعات من خیلی ناقص هست و حداقل جیزهایی که باید بدونم رو میدونم

• Like 2
لینک به دیدگاه

روزنامه کیهان در ستون تماسهای خوانندگان: بنده واقعا در شگفت هستم که چرا مسئولان نسبت به بی حجابی در جامعه بی تفاوت هستند. دیروز با دختر خانمی با ظاهر بسیار نامناسب مواجه شدم و از در امر به معروف برآمدم تا مطلبم را به او منتقل کنم اما وی، آنچنان سیلی به من زد و توهین کرد که حتی قبل از انقلاب هم مثل آن دیده نشده بود. حرف من با مسئولان فرهنگی کشورمان است که چرا با بی اعتنائی به خواسته های امثال ما که در این انقلاب پیشاپیش انقلابیون حرکت می کردیم باعث این تجری افراد آلوده می شوند؟

و اما ادامه بحث :

آخ که دلم خنک شد. بزن که قربون دستت.

نظر شما در مورد این آمران فضول اجتماعی چیه؟

البته سر فصل تاپیک , زنده باد به این دختران بود که اشتباه نوشته شده. با پوزش

یکی نیست بگه مگه قبل انقلاب کسی به کسی کاری داشت؟؟؟ :banel_smiley_4:

آخه به کسی چه ربطی دارههههه..:w888:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یکی نیست به اینا بگه... اخه به تو چه مربوط؟

فضولی؟

عجب گیری کردیم ما دخترا... میریم دانشگاه حراست گیر میده...میریم خیابون گشت ارشاد گیر میگیره... میریم سر کلاس استاد گیر میده... میریم بیرون ادمای احمق گیر میدن

میریم خونه مامان گیر میده... هرکی به یه نحوی گیر میده

تف تو این مملکت:4564:

مامانو خوب اومدی

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...