partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام ... کسی می تونه منو راهنمایی کنه که چطور میتونم در asp.net به زبان C# ، با استفاده از فرم Contact Us ، کاری کنم که دیگران واسه من ایمیل بفرستن ؟! سایت های زیادی رو دیدم ... ولی هیچ کدوم نتیجه نداد ... باتشکر ... 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام کدی که استفاده کردید چی بوده؟ اینجا بزارید تا بررسی بشه. در ضمن شما باید یک سرویس میل داشته باشید که وقتی از فرم Contact us براتون میل فرستاده میشه، از طرف اون سرویس میل باشه. مثلا ایمیل سایتتون. به عنوان مثال آموزش سایت زیر رو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک اشتباهی که در این آموزش وجود داره و برنامه نویسان جدید به مشکل میخورن، همون ایمیل فرستنده در Contact us هست. در کامنت ها این مشکل رفع شده. میتونید از ویدئو آموزشی زیر هم استفاده کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ کد که زیاد استفاده کردم و چون تا حالا در سی شارپ با کد کار نکرده بودم ، فقط کدها رو کپی میکردم ... که اررور میداد ... فکر کنم بهتره فعلاً contact us رو بزاریم کنار ... ما یه صفحه ای داریم واسه password Recovery که از قسمت Login ، در صفحه م گذاشتمش ... تنظیماتش رو در ASP.NET cofiguration انجام دادم ... [TABLE=class: bodyText, width: 100%] [TR] [TD=width: 1%]Server Name:[/TD] [TD]smtp.gmail.com[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 1%]Server Port:[/TD] [TD]587[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 1%]From:[/TD] [TD]zahra.ahn@gmail.com[/TD] [/TR] [/TABLE] پسورد رو عوض می کنه ولی ایمیل نمیفرسته و همش این ارور رو میده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرور میل چی هستش؟ واسه یه پروژه ی ساده ی دانشجویی همچین چیزی لازمه؟ 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ client.EnableSsl = true رو تو کدتون دارید؟ ببین اگه شما هاست و دامین داشته باشید، میتونید از میل اون استفاده کنید، و نیازی به میل های رایگان مثل Gmail ندارید. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ client.EnableSsl = true رو تو کدتون دارید؟ ببین اگه شما هاست و دامین داشته باشید، میتونید از میل اون استفاده کنید، و نیازی به میل های رایگان مثل Gmail ندارید. این کد رو کجا باید بزارم ؟ نه .. هاست و دامین ندارم ... قسمت web.config در انتها اینها رو دارم : <system.net> <mailSettings> <smtp from="zahra.ahn@gmail.com"> <network host="smtp.gmail.com" password="abc123" port="587" userName="zahra.ahn@gmail.com" /> </smtp> </mailSettings> </system.net> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در قسمت کدهای passwordrecovery.aspx.cs اینها رو دارم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ این کد رو کجا باید بزارم ؟ نه .. هاست و دامین ندارم ... در قسمت کدهای passwordrecovery.aspx.cs اینها رو دارم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باید تو کد برنامتون بزارید. اینم لینک نمونه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون به خاطر این هست که شما دارید از SSL برای اتصال استفاده می کنید(GMail) و باید ssl را True بکنید. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ گذاشتم ، ولی بازم نمیشه ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ گذاشتم ، ولی بازم نمیشه ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این چیه گذاشتی؟ این ویژوال استودیو رو خدا زده تو چرا اینجوریش میکنی؟ بابا همین که اینجا بنویسی که قرار نیست که اتفاقی بیفته. تو توی کانفیگت host و port رو تعریف کردی، حالا اینجا یه ssl رو مینویسی؟ همش رو یکجا بنویس. درضمن من نمونه کد دادم که، برو از اون استفاده کن. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ این چیه گذاشتی؟این ویژوال استودیو رو خدا زده تو چرا اینجوریش میکنی؟ بابا همین که اینجا بنویسی که قرار نیست که اتفاقی بیفته. تو توی کانفیگت host و port رو تعریف کردی، حالا اینجا یه ssl رو مینویسی؟ همش رو یکجا بنویس. درضمن من نمونه کد دادم که، برو از اون استفاده کن. باشه ... مرسی ... :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ بچه ها کسی نمی تونه کمکم کنه؟! هیشکی بلد نیست؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده