H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام نمی دونم مروارید قاسمی اصفهانی رو چقد می شناسین ! . متولد 1354 تهران، 1372 پذيرش در دوره کارشناسي ارشد پيوسته معماري شهيد بهشتي، 1380 فارغ التحصيل با رتبه اول و قبولي در رشته کارشناسي ارشد طراحي شهري، 1384 فارغ التحصيل با رتبه اول و پايان نامهاي با عنوان ساختن شهرهاي مردم پسند که به صورت کتاب به چاپ رسيده است. داراي 5 مقاله درسمينارها و 13 مقاله چاپ شده و عضو تحريه مجله تخصصي معماري ايران. . من افتخار اینو داشتم که هرچند کوتام و کم ، ولی از حضور ایشان توی دانشگاهمون استفاده کنم . . کتابی که از ایشون خلاصه کردم ، کتاب " اهل کجا هستیم ؟ هویت بخشی به بافت های مسکونی " هستش . البته خلاصه ای که انجام دادم در حد آشنایی با کتاب و محتویات کلی ش هست ، فقط برای اینکه با یکی از کتب خوب در زمینه شهرسازی آشنا بشین که با زبون روان با مخاطب صحبت کرده ایشون دانشجوی دکتر پاکزاد بودن و سبک کاریشون هم خیلی شبیه استادشونه در کل بنظرم کتابیه که ارزش داره حداقل یک بار کامل بخونیدش . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 24 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ البته این مقاله هم متعلق به ایشونه ، که به نوعی میشه گفت قسمتی از همین کتاب هستش : دانلود مقاله 17 لینک به دیدگاه
niki engineer 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ ممنووووون از این پستتوون من خیلی دنبال این کتاب بودم ولی تو بازار نیس فعلا... 1 لینک به دیدگاه
griffin21 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ ممکنه پسورد فایل زیپ مقاله رو هم بفرمایید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده