hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان! من اینترنت شاتل دارم 128 بعد تا دیروز سرعت دانلودم بود 18 کیلو بیت بر ثانیه! از دیشب سرعت دانلودم شده 200 تا 250 کیلو بیت بر ثانیه خواستم ببیم مال همه اینطوری شده یا نه؟؟ به نظرتون علتش چیه؟؟؟ آهنگ 3 مگی رو تو چند ثانیه دانلود کردم چه حالی داد 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان!من اینترنت شاتل دارم 128 بعد تا دیروز سرعت دانلودم بود 18 کیلو بیت بر ثانیه! از دیشب سرعت دانلودم شده 200 تا 250 کیلو بیت بر ثانیه خواستم ببیم مال همه اینطوری شده یا نه؟؟ به نظرتون علتش چیه؟؟؟ آهنگ 3 مگی رو تو چند ثانیه دانلود کردم چه حالی داد:hapydancsmil: اره...برا منم همینطور شد.....سرعت دانلودش 5/6 بود 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ اره...برا منم همینطور شد.....سرعت دانلودش 5/6 بود چند بود سرعتت و الان چند شده؟؟ از کی اینطوری شده؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ چند بود سرعتت و الان چند شده؟؟از کی اینطوری شده؟ یادم نیست ولی کم بوده...از پریشب 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ منم شاتل 128 دارم. یکی دوماهی میشه که سرعت دانلودم 170 به بالاست! اما سرعت باز کردن پیج هام افتضاحه. سرعت دانلود برای من زیاد مهم نیست، چون پول برای گیگ اضافی ندارم. برای همین می خوام که اینترنت از صبا یا شرکت های دیگه بگیرم. باید برم تحقیق کنم ببینم تو منطقه ما، کدومیکیشون ساپورت می کنن. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ یادم نیست ولی کم بوده...از پریشب برا من از دیشب رفته بالا لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ منم شاتل 128 دارم. یکی دوماهی میشه که سرعت دانلودم 170 به بالاست!اما سرعت باز کردن پیج هام افتضاحه. سرعت دانلود برای من زیاد مهم نیست، چون پول برای گیگ اضافی ندارم. برای همین می خوام که اینترنت از صبا یا شرکت های دیگه بگیرم. باید برم تحقیق کنم ببینم تو منطقه ما، کدومیکیشون ساپورت می کنن. منم شبا دانلود میکنم که مجانب باشه.من پرسیدم دیدم شاتل از همه بهتره. من 128 یه ساله خریدم ماهی 7300 با 15 گیگ ترافیک سالیانه! البته 8 گیگ هدیه داده بهم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ماهم شاتل داریم 512 ولی سرعت دانلودش افتضاح هست امتحان نکردم ببینم برای ماهم پرسرعت شده یا نه سالگرد تأسیسش بوده هدیه داده این چندروزه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ماهم شاتل داریم 512 ولی سرعت دانلودش افتضاح هست امتحان نکردم ببینم برای ماهم پرسرعت شده یا نه سالگرد تأسیسش بوده هدیه داده این چندروزه یعنی سالگردش بوده سرعت اضافی داده؟؟ مطمئن میباشی؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ یعنی سالگردش بوده سرعت اضافی داده؟؟مطمئن میباشی؟ گیگ هدیه شو که مطمئن میباشم ولی سرعتشو نمیدانمی 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ گیگ هدیه شو که مطمئن میباشم ولی سرعتشو نمیدانمی فکر کنم یه 2 گیگ به من هم دادن لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ منم شاتل دارم .. 128 برا من یکی دوماهی هست 250 ب بالا دانلود میکنه ولی همین الان ک دارم پست میدم سرعتش افتضاااااااااحه .. نمیدونم چش شده 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ شاتل درسته میگه پهنای باند 128 ولی روزا تا 2 مگ هم بازه ... واسه همین سرعت روز بالاست ولی شب افتضاح میشه چون رایگان میشه ... من الان 128 دارم ولی دانلود تا 240 میده بهم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سرعت واقعی 256 شاتل چنده ؟ سرعت 256 باید حدود 32 باشه قانونا 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ برا همه بالا بوده سرعتشون پس چرا 128 من همیشه رو 18 بووود؟؟ 2 روزه سرعتش رفته رو 200! نمیدونم میمونه رو این سرعت یا نه! 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سرعت 256 باید حدود 32 باشه قانونا پس به مخابرات خودم امیدوار شدم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ پس به مخابرات خودم امیدوار شدم :hapydancsmil: آخه جدیدا شاتل قاطی کرده دیگه! من الان 128 دارم بهد با سرعت 200 دانلود میکنم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ آخه جدیدا شاتل قاطی کرده دیگه!من الان 128 دارم بهد با سرعت 200 دانلود میکنم مکال مخابرات هم یه بار این جوری شد شما حالتونو ببرید تا وقتی برنگشته سر جاش 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سرعتای شما چقدر زیاده :w58::w58: من 512 دارم سرعت دانلودش حداکثر 80 تاست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده