رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

[TABLE=width: 100%, align: center]

[TR]

[TD=class: newsitem_big]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%, align: center]

[TR]

[TD]تاريخ و ساعت : ۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۹[/TD]

[TD=align: left]کد خبر : 31916[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 100%, align: center]

 

 

مديريت تهديدات اينترنتي

چند سالي است که محصولاتي با عنوان UTM از سوي شركت‌هاي امنيتي به بازار عرضه مي‌شود. شركت سايبروم تصميم گرفته است كه اين محصول را براي كاربران ايراني، بيشتر و بهتر معرفي کند. اصطلاح UTM مختصر شده عبارت Unified Threat Management به معناي مديريت يكپارچه تهديدات است. يك UTM شامل مجموعه‌ای کامل و جامع از تمامی راهکارهای امنیتی مورد نياز يك سازمان يا مجموعه است.

از جمله اين راهكارها مي‌توان به برقراری دیوار آتش، ایجاد شبکه خصوصی مجازی، ضدویروس، ضدهرزنامه، ضد جاسوس افزار و ضد برنامه‌های کلاهبرداری اشاره كرد. علاوه بر اين راهكار‌ها، UTM‌هاي ارائه شده از سوي شركت‌هاي معتبري همچون سايبروم، امكانات ديگري چون شناسایی و جلوگیری از نفوذگران، *****ینگ محتوا و مدیریت پهنای باند را نيز دارند.

 

با توجه به گوناگونی و تنوع ابزارهای امنیت اطلاعات و شبکه، يكي از دلايل پيشنهاد نصب UTM در شبكه‌ها، مقرون به صرفه بودن آن از لحاظ اقتصادی و کم بودن هزینه‌های نصب و نگهداری سیستم است كه ضمن بالا بردن بهره‌وری شبکه، امکان کنترل متمرکز و ایجاد محیط امن و سالم در شبکه را نيز فراهم مي‌آورد. همچنین علاوه بر اين كه به مدير شبكه امكان برقراري دیوار آتشین و كنترل ویروس‌ها و هرزنامه‌ها را مي‌دهد، توانایی بالايي را در گزارش‌گیری و ارائه گزارش‌های متنوع در اختیارشان مي‌گذارد.

 

تحقيقات نشان داده UTM‌ها مورد پسند مديران شبكه قرار گرفته‌اند، چرا كه هم امکان نصب آسان در شبکه را دارند و هم براحتي به عنوان يك سیستم دفاعی ايده‌آل جهت واکنش سریع و بلادرنگ به هرگونه تهدید شبکه‌ای به كار مي‌روند.

 

امروزه كارشناسان نه‌تنها استفاده از UTMها را براي ادارات و موسسات بزرگ ضروری مي‌دانند، بلكه با گسترش استفاده از اینترنت و حجم اطلاعات مبادله شده بين كاربران و اهميت حفظ برخي اطلاعات شخصي، حتي کاربران خانگي و استفاده‌كنندگان از سیستم‌های شخصي نیز براي حفظ امنیت داده‌های خود مي‌‌توانند چنين ابزارهايي را به کار گیرند. البته سايبروم در حال حاضر استفاده از UTMها را به شركت‌هاي متوسط و كوچك هم پيشنهاد مي‌كند و حتي براي اين كاربران محصولات ويژه‌اي تهيه کرده است. این شرکت معتقد است با ارائه اين دستگاه‌ها شكاف بزرگ ميان شركت‌هاي متوسط و بسيار بزرگ را پر خواهد كرد و شركت‌هاي متوسط نياز ندارند تا براي به‌دست آوردن راهكارهاي امنيتي هزينه بسيار بالايي بپردازند، بلكه با استفاده از اين دستگاه‌ها مي‌توانند با هزينه منطقي به كارايي و سرعت مناسب برسند.

 

گفتنی است بر محصولات شركت سايبروم در سطح كاربران حرفه‌اي و گسترده، ساز و كارهاي امنيتي متنوعي مانند معماري امنيتي توسعه‌پذير، ابزارها و میان ابزارهای مديريت لايه هفت، پشتيباني از نسل‌هاي جديد ارتباطي مانند 3G و WWAN، پشتيباني از پروتكل‌هاي امنيتي HTTPS و SSL، ابزارهاي مديريت و كنترل و ذخيره پيغام‌هاي فوري، بهره‌گيري از رابط‌هاي كاربري گرافيكي جديد و پشتيباني از IPV6 ارائه شده است . مديريت ترافيك تقسيم آن ميان كاربران و سرويس‌هاي مختلف، كنترل و *****ينگ ترافيك شبكه و اينترنت، مديريت ارتباطات چندگانه از ديگر سرويس‌هاي به کار گرفته شده در دستگاه‌هاي سايبروم است. سايبروم تمام اين امكانات را در كنار فايروال، ضد‌ويروس، ضدهرزنامه، ضدجاسوس افزار، سيستم‌هاي كشف تهديدات (IDS) و امنيت شبكه‌هاي بي‌سيم به‌طور يكپارچه روي دستگاه‌هاي UTM ارائه مي‌كند. نكته مهم همكاري سايبروم با شركت امنيتي كسپرسكي است كه اين رابطه مي‌تواند اطمينان خاطر زيادي را براي كاربران فراهم کند.

 

کسپرسکی 2012 معرفی شد

 

آخرین نسخه بسته امنیتی کسپرسکی با تفاوت‌هایی چشمگیر و البته با امکاناتی متنوع‌تر نسبت به نسخه پیشین تولید شده است. این محصول امنیتی شامل تمام راهکارهای امنیتی موجود برای ایجاد محیطی امن و بدون نگرانی، از موتور جستجوی پیشرفته‌ای سود می‌برد که توانایی شناسایی ویروس‌های جدید را دارد. نسخه 2012 این شرکت به شبکه امنیتی کسپرسکی KSN مجهز شده است که بسادگی و با یک کلیک روی هر فایل، سابقه آن نمایش داده می‌شود.

 

نسخه جدید 2012 کسپرسکی آمیخته‌ای از شیوه‌های سنتی دفاعی و دستاوردهای نوین فناوری برای آمادگی، استحکام و پایداری در برابر کدهای مخرب است. کاربران غیرحرفه‌ای در جستجوی محصولاتی هستند که براحتی نصب و تنظیم شوند و حرفه‌ای‌ها نیز محصولاتی می‌خواهند که علاوه بر سازگاری بیشتر، با نیاز شخصی آنان نیز متناسب باشد.

 

آنتی‌ویروس کسپرسکی 2012 به طور قابل توجهی با سیستم‌های عامل خانواده ویندوز مایکروسافت (شامل ویندوزهای 64 بیتی) و دیگر برنامه‌های امنیتی در رایانه‌های شخصی مانند فایروال‌ها سازگاری قابل قبولی دارد.

 

همچنین با توجه به اهمیت فناوری ابری، کسپرسکی محافظت ابری را نیز به امکانات این محصول افزوده که از امکاناتی همچون دريافت اطلاعات از فضای ابری، امکان تعریف و بسته‌بندی داده‌ها و سازگاری با آخرین مرورگرهای وب برخوردار است.

 

این محصول امنیتی، یکی از دغدغه‌های اصلي کاربران هنگام استفاده از آنتی‌ویروس‌ها یعنی کاهش سرعت سیستم را بر طرف کرده؛ چرا که یکی از ویژگی‌های کلیدی آن،کاهش نیافتن سرعت سیستم هنگام اجرای این آنتی‌ویروس است.

 

گفتنی است کسپرسکی با شعار «تلفن همراه شما می‌‌تواند به سرقت رود، اما هویت شما هرگز» نسخه 9 امنیت موبایل را نیز عرضه کرده است که این نسخه از امکاناتی همچون قابلیت ضد سرقت، رمزگذاری اطلاعات، آنتی اسپم، کنترل توسط والدین، آنتی‌ویروس و فایروال بهره می‌برد.

 

به گفته گلمر بحری، مدیر عامل پاد، نسخه فارسی آنتی‌ویروس کسپرسکی در آینده‌ای نزدیک تولید و عرضه می‌شود. کسپرسکی به لحاظ توجه ویژه‌ای که به بازار ایران دارد در آینده‌ای نزدیک قصد دارد محصولاتش را ویژه بازار ایران و به زبان فارسی عرضه کند.

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...