رفتن به مطلب

قتل عام ارامنه مقدس و پاک توسط ترک ها

ارسال های توصیه شده

خب اون چیزی که من شنیدم و خووندم کم نبوده که بگیم غیرقابل باوره و نباید باور کنم. من فقط خواستم به شما بگم مطلبی رو گذاشتید که منصفانه نیست، اینکه بگید کشتار ارمنی ها توسط عده ای از ترکها محدود میشه به شبه نظامیانشون که اونم تقصیر خودشون بوده بی عدالتیه و اینکه قتل عام ارمنی ها رو توسط ترکهای عثمانی مردود بدونید. همونقدر که شما میخواید خاطرات کشته شدن و مثله شدن اجدادتون رو زنده نگهدارید مطمئن باشید ارمنیهایی هم هستند که خاطره دارند از کشته و مثله شدن اقوامشون و اجدادشون به دست اجداد شما.

تازه مگه همین الان حکومت ایران برای انحراف افکار عمومی از قضیه، قضیه دیگری رو درست نمیکنه؟

اینم برگرفته از ویکی پدیاست:

و اینکه اگه کتاب شاه جنگ ایرانیان در چالدران رو خوونده باشید، متوجه میشید که بعید نیست همچین اتفاقی.

آلبر کامو تو کتاب سینوهه به نقل از سینوهه میگه که انسانها همیشه قسی القلب بودن و هستند و خواهند بود، فقط شاید ابزارشون متفاوت باشه، فرقی هم نمیکنه از چه نژادی باشن در هر حال عده ای هستند که حق خودشون میدوونن انسانهای دیگه رو بکشن.

ویکی پدیا فارسی اعتبارش اندازه یک وبلاگه و منو تو میریم اونجا مطلب میزاریم

داری جواد مسی بازی در میاریا:ws3: (با پوزش از جواد مسی شوخی بود:icon_gol:)

اولا من کی گفتم قتل عام رو مردود دونستم؟ دوما همونجا که گفتم شبه نظامی ها با خانواده هاشون کشته شدن

ببین اونجا نوشته ارتش ترک ها از روسیه شکست خوردن و همزمان فرانسه و انگلیس آماده حمله به استانبول میشن بعد تو این شرایط ارتش تصمیم میگیره ارمنی هایی که نشتن زندگیشون رو میکنند رو بکشه تا دهن مردم منحرف بشه!‍!! بلاخره هرکس یک منطقی داره اگر این از نظر تو منطقی هست باشه باورش کن:icon_redface:

و یک سئوال ازت دارم امیدوارم مثل همیشه با صداقت جواب بدی، در شرایط مساوی تو دلت بیشتر برای منه هموطن و تا حدود زیادی هم فرهنگت میسوزه که توسط ارمنی ها کشته شدم یا توسط ارمنی هایی که توسط من کشته شدن؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
ویکی پدیا فارسی اعتبارش اندازه یک وبلاگه و منو تو میریم اونجا مطلب میزاریم

داری جواد مسی بازی در میاریا:ws3: (با پوزش از جواد مسی شوخی بود:icon_gol:)

اولا من کی گفتم قتل عام رو مردود دونستم؟ دوما همونجا که گفتم شبه نظامی ها با خانواده هاشون کشته شدن

ببین اونجا نوشته ارتش ترک ها از روسیه شکست خوردن و همزمان فرانسه و انگلیس آماده حمله به استانبول میشن بعد تو این شرایط ارتش تصمیم میگیره ارمنی هایی که نشتن زندگیشون رو میکنند رو بکشه تا دهن مردم منحرف بشه!‍!! بلاخره هرکس یک منطقی داره اگر این از نظر تو منطقی هست باشه باورش کن:icon_redface:

و یک سئوال ازت دارم امیدوارم مثل همیشه با صداقت جواب بدی، در شرایط مساوی تو دلت بیشتر برای منه هموطن و تا حدود زیادی هم فرهنگت میسوزه که توسط ارمنی ها کشته شدم یا توسط ارمنی هایی که توسط من کشته شدن؟

تو هم داری پان ترک بازی در میاریا...

ببین حتی دولت ترکیه هم قبول داره که ارمنی ها قتل عام شدن، فقط اینکه کشتارشون با برنامه بوده رو قبول نمیکنه. شبه نظامی ای نمونده بوده براشون، دولت عثمانی اول مردای ارمنی رو به ارتش فرا میخوونه و در اونجا خلع سلاحشون میکنه و بعد میفرستتشون سراغ بیگاری.

با صداقت جواب میدم، اگه تهییج نشده باشم هر دو به یک اندازه، من سعی میکنم ما و اونا نداشته باشم. حتی اگه تو خانواده م هم یکی با یکی از یه خانواده دیگه دعوا کنه، سعی میکنم بی طرفانه به موضوع نگاه کنم، اگه ازش دفاع کنم هم آگاهانه است و نه به این دلیل که بهش حق میدم.

تو این مسئله هم به این دلیل از ارمنی ها دفاع میکنم که به نظرم بی دفاع ترین مردم روی کره زمین اند، مخصوصا اون زمان که هیچ قدرتی پشتشون نبود. مثل الان کردها...

در حالی که دولت عثمانی دولت قدر قدرت گردن کلفت بی رحمی بوده، کتاب شاه جنگ ایرانیان رو اگه خوونده باشی میبینی که سلطان سلیم ترکهای شیعه مذهب رو به دلیل هم مذهب بودن با حکومت ایران قتل عام میکنه و اونا مجبور میشن مهاجرت کنن به ایران.

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو هم داری پان ترک بازی در میاریا...

ببین حتی دولت ترکیه هم قبول داره که ارمنی ها قتل عام شدن، فقط اینکه کشتارشون با برنامه بوده رو قبول نمیکنه. شبه نظامی ای نمونده بوده براشون، دولت عثمانی اول مردای ارمنی رو به ارتش فرا میخوونه و در اونجا خلع سلاحشون میکنه و بعد میفرستتشون سراغ بیگاری.

با صداقت جواب میدم، اگه تهییج نشده باشم هر دو به یک اندازه، من سعی میکنم ما و اونا نداشته باشم. حتی اگه تو خانواده م هم یکی با یکی از یه خانواده دیگه دعوا کنه، سعی میکنم بی طرفانه به موضوع نگاه کنم، اگه ازش دفاع کنم هم آگاهانه است و نه به این دلیل که بهش حق میدم.

تو این مسئله هم به این دلیل از ارمنی ها دفاع میکنم که به نظرم بی دفاع ترین مردم روی کره زمین اند، مخصوصا اون زمان که هیچ قدرتی پشتشون نبود. مثل الان کردها...

در حالی که دولت عثمانی دولت قدر قدرت گردن کلفت بی رحمی بوده، کتاب شاه جنگ ایرانیان رو اگه خوونده باشی میبینی که سلطان سلیم ترکهای شیعه مذهب رو به دلیل هم مذهب بودن با حکومت ایران قتل عام میکنه و اونا مجبور میشن مهاجرت کنن به ایران.

اشتباهت اینه که فقط به منابع فارسی چشم دوختی، کتاب ها و تاریخ رو صاحبان قدرت مینویسن؛ اگر از هر 2 طرف بخونی شاید بتونی قضاوت درستی داشته باشی؛ واسه همیه که من به تاریخ اعتقادی ندارم چون تاریخ از روی کتیبه ها و کتاب ها و نوشته ها قابل استناد نیست مگر اینکه انقدر وسیع و متنوع باشن که با کنار هم گذاشتنشون بشه به نتیجه ای رسید و تو همیشه تو بحث ها به کتاب های اشاره میکنی که خوندی و به عنوان یک سند محکم ازشون تعریف میکنی! کتاب هم دقیقا مثل ویکی پدیاس!

ببین من که نباید جوابگوی کاراش یه شاه عثمانی باشم؟ هیچوقت هم نگفتم "نژاد پاک ترک" یا "هنر نزد ترکان است و بس!" باید حرفای قبلیم رو برای چندمین بار تکرار کنم: من نمیگم هیچ ترکی نژاد پرست نیست؛ ترک ها هم نژاد پرست دارند مثل فارس ها و سایر ملت ها، و نمیگم هیچ ارمنیی کشته نشده، فقط خواستم بگم ارمنی هایی که مورد بحث ما هستند این کار ها رو کردند بعد کشته شدند؛ امیدوارم لازم نباشه باز این حرفا رو تکرار کنم:hanghead:

یکی از مشکلات دیگه اینه که هرکسی بگه ترکه و از خودش دفاع بکنه بهش میگی پان ترک درست مثل بسیجی ها که به همه میگن صهیونیست!

البته هرچقدر بخوای میتونی به من بگی پان ترک چون برام مهم نیست و افتخار هم میکنم پانترکی باشم تو ذهن تو هست:icon_redface: من هیچوقت هیچ جا نگفتم از نژادی یا عمومیت قومی بدم میاد، نمیخوام دوباره داستان قبلی رو تکرار کنم ولی تو به من گفتی که از ترکا بدت میاد! من نسبت به تاپیکایی که قومیت های دیگه راجع به خودشون میزنن حساسیت نشون نمیدم، ولی تو خیلی حساسیت نشون میدی، نمیخوام تاپیک رو شخصی کنیم؛ ولی من اگر پان ترک باشم تو چی هستی ؟ :ws3:

-------------------

اولا چه ربطی به تاپیک داره؟

دوما خوب آقاجان ما رو کشته تو چرا حرص میخوری؟

اگه تو به فکر مایی چرا وقتی میگم ارمنی ها ما رو کشتن میگی نه دروغه شما اونارو کشتین؟

این تناقض رو چطور توجیح میکنی؟:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اشتباهت اینه که فقط به منابع فارسی چشم دوختی، کتاب ها و تاریخ رو صاحبان قدرت مینویسن؛ اگر از هر 2 طرف بخونی شاید بتونی قضاوت درستی داشته باشی؛ واسه همیه که من به تاریخ اعتقادی ندارم چون تاریخ از روی کتیبه ها و کتاب ها و نوشته ها قابل استناد نیست مگر اینکه انقدر وسیع و متنوع باشن که با کنار هم گذاشتنشون بشه به نتیجه ای رسید و تو همیشه تو بحث ها به کتاب های اشاره میکنی که خوندی و به عنوان یک سند محکم ازشون تعریف میکنی! کتاب هم دقیقا مثل ویکی پدیاس!

ببین من که نباید جوابگوی کاراش یه شاه عثمانی باشم؟ هیچوقت هم نگفتم "نژاد پاک ترک" یا "هنر نزد ترکان است و بس!" باید حرفای قبلیم رو برای چندمین بار تکرار کنم: من نمیگم هیچ ترکی نژاد پرست نیست؛ ترک ها هم نژاد پرست دارند مثل فارس ها و سایر ملت ها، و نمیگم هیچ ارمنیی کشته نشده، فقط خواستم بگم ارمنی هایی که مورد بحث ما هستند این کار ها رو کردند بعد کشته شدند؛ امیدوارم لازم نباشه باز این حرفا رو تکرار کنم:hanghead:

یکی از مشکلات دیگه اینه که هرکسی بگه ترکه و از خودش دفاع بکنه بهش میگی پان ترک درست مثل بسیجی ها که به همه میگن صهیونیست!

البته هرچقدر بخوای میتونی به من بگی پان ترک چون برام مهم نیست و افتخار هم میکنم پانترکی باشم تو ذهن تو هست:icon_redface: من هیچوقت هیچ جا نگفتم از نژادی یا عمومیت قومی بدم میاد، نمیخوام دوباره داستان قبلی رو تکرار کنم ولی تو به من گفتی که از ترکا بدت میاد! من نسبت به تاپیکایی که قومیت های دیگه راجع به خودشون میزنن حساسیت نشون نمیدم، ولی تو خیلی حساسیت نشون میدی، نمیخوام تاپیک رو شخصی کنیم؛ ولی من اگر پان ترک باشم تو چی هستی ؟ :ws3:

-------------------

اولا چه ربطی به تاپیک داره؟

دوما خوب آقاجان ما رو کشته تو چرا حرص میخوری؟

اگه تو به فکر مایی چرا وقتی میگم ارمنی ها ما رو کشتن میگی نه دروغه شما اونارو کشتین؟

این تناقض رو چطور توجیح میکنی؟:ws37:

من از ترکا بدم نمیاد. تو اومدی میگی ارمنیا ما رو کشتن، چرا نمیگی اول ما شروع کردیم به کشتن اونا؟ اصلا یکی بیاد منو بکشه. :4564:

لینک به دیدگاه
من از ترکا بدم نمیاد. تو اومدی میگی ارمنیا ما رو کشتن، چرا نمیگی اول ما شروع کردیم به کشتن اونا؟ اصلا یکی بیاد منو بکشه. :4564:

ویوی مسی پست اول منو بخون دوباره دیوونم کردی !!!!!!! بخون جواب این پستت و اینکه من قبل از کشتن ماها چه اتفاقی افتاد رو کامل گفتم، بعد از اون هم میشه جریان به شوشتر گناهی کرد مسگری به بلخ زدن گردن نونوایی! چی بود این ضرب المثله همون

• Like 2
لینک به دیدگاه

برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی/ که در نظام طبیعت ضعیف پامال است

هر ملتی که لیاقت زندگی رو نداشته باشه نابود میشه

این قانون فراگیر همه کائناته

حتی بر فرض صحت این قتل عام چیزی جدای از ذات بشری انجام ندادن

همه نام آوران تاریخ به نوعی قاتل بودن و موجب افتخار اعقاب بعدیشون

داستایفسکی تو کتاب جنایات و مکافات میگه

برا مردان بزرگ قتل آزاد است

و این کافیه برای هر پروپاگاندایی

• Like 3
لینک به دیدگاه

دیبدن ووردونا :ws3:

لینک به دیدگاه

اونقدر از این اردوغان خوشم میاد

اومد گفت ما کشته شدن ارمنی ها رو که اون زمان ودر حکومت عثمانی انجام شده بابتش پوزش میخوایم ولی جنگ بوده دیگه توش که حلوا خیرات نمیکنن

این فرانسوی ها حالا میخوان وسط ماجرا نرخ تعیین کنن وبگن ما نیز کماکان هستیم وکاسه داغتر از اش شدن

دیروز اردوغان گفت ما نیز از نسل کشی فرانسه درالجزایر شکایت داریم وبهتره سارکوزی از کشتار 1945 از باباش سوال بپرسه که چطور 15 درصد جمعیت الجزایر یهو کم شد

حالا از فردا دوباره اراجیف نژادپرست های بالاترینی اوردوز میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

یعنی تو میگی من اگه بخوام مرد بزرگی بشم باید شروع به نسل کشی کنم مثل هیتلر :banel_smiley_4:

کشتن کاری نداره اگه میتونی مرد بزرگی باش بدون کشتن

پس از دولت کسی رو میکشه چرا بهش خرده میگیر اون هم تو مغز و خرد خودش بزرگه

• Like 4
لینک به دیدگاه

[h=3]واسلاو هاول[/h]

نه همیشه :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ترجمه وانتشار بخشهایی از این اعترافات کسانی که در این کشتار شرکت داشته اند میتواند در روشن شدن زوایای تاریک وپنهان این فاجعه بسیار موثر باشد.نمونه حاضر یکی از اینگونه اعترافات میباشد..این اعترافات که از یکی از سیاهترین لکه های ننگ تاریخ بشریت پرده بر میدارد توسط یک روزنامه نگار وشاعر معروف ارمنی نگاشته شده است که خود در آن جنایات شرکت داشته وآنرا مایه افتخار خود وارامنه میداند. باشد کسانی که هنوز نسبت به وقوع این فاجعه با تردید مینگرند با خواندن این اعترافات صریح وتکاندهنده بخود بیایند.

یکی‌ از شعرا و نویسندگان مشهور ارمنی به نام زوری بالایان در کتابی‌ تحت عنوان ؛احیا دوباره روحمان؛ از قتل عام خوجالی در تاریخ ۲۶ فوریه ۱۹۹۲ که خود نیز در آن شرکت داشته چنین مینویسد:

با خاچاتوریان به خانه ای که تصرف کرده بودیم وارد و کودک ۱۳ ساله تورکی رادیدیم که توسط سربازان ارمنی به پنجره اتاق میخکوب شده بود خاچاتوریان برای اینکه جلوی گریه و فریادهای کودک را بگیرد پستان بریده شده مادرش را به زور در دهان وی فرو برد بعد از آن من پوست سر و سینه و شکم کودک را کنده و تایم گرفتم کودک در عرض هفت دقیقه بر اثر شدت خونریزی جان داد و من با این عمل دچار شادی و شعف زاید الوصفی شدم و تمام روحم سر شار از غرور گردید.

خاچاتوریان جسد کودک را تکه تکه کرده و در مقابل سگهایی که از نژاد خود ترکها هستند انداخت!شب همانروز این کار را با سه کودک دیگر ترک تکرار کردیم `بدین شکل من به وظیفه خود به عنوان یک ارمنی عمل کرده و یقین دارم که که تمامی‌ ارامنه به ما و کارهایمان افتخار خواهند کرد.

زوری بالایان - از کتاب احیا دوباره روحمان- چاپ شده در صفحه ۲۶۰ تا ۲۶۲ نشریه وانادزور بتاریخ ۱۹۹۶.

علاوه بر این نویسنده و روزنامه نگار دیگر ارمنی به نام دیوید خردیان که اکنون ساکن لبنان می‌باشد در لابلای صفحات ۱۹ تا ۷۶ کتابی تحت عنوان'' در راه صلیب'' از مصیبتهای وارد به اهالی خوجالی در طی‌ قتل عام آنها توسط ارامنه به عنوان افتخار ارامنه یاد کرده و در صفحهٔ ۲۶ آن نوشته است:در یک صبح سرد در نزدیکیهای داش بولاق مجبور شدیم برای عبور از یک باتلاق از اجساد پلی‌ برای عبور بسازیم ''پود پول کوویک اوهانیان '' وقتی‌ ترس مرا در عبور از روی اجساد دید و اشاره کرده وگفت نترس حرکت کن و من پایم را روی جسد دختری ۹ تا ۱۱ ساله گذاشته و شروع به حرکت نمودم.پاهایم وتمام شلوارم غرق خون شده بود. بدین شکل ما از روی اجساد ۱۲۰۰ نفر که پلی‌ برای ما شده بودند گذشتیم.

در صفحهٔ۶۲ و ۶۳ '' مارتین ۲'' از یک گروه ارمنی به نام کافلان که وظیفه سوزاندن اجساد را بر عهده داشتند نام برده شده و در ادامه آمده است: ۲۰۰۰ نفر از منگولهای پست(تورکها) در یک کیلومتری خوجالی سوزانده شد .در آخرین ماشینی که برای سوزاندن حمل میکردند من دختری ۱۰ ساله را دیدم که علیرغم زخمهای زیاد در ناحیه سر و دست وسرما و گرسنگی همچنان زنده بود و به سختی نفس می‌کشید ;دخترک به من نگاه میکرد و من هیچگاه چشمها ی آن دختر ۱۰ ساله را که با مرگ دست و پنجه نرم میکرد را فراموش نخواهم کرد `سربازی به نام تیکرانیان گوشهای دخترک را گرفت و او را کشان کشان به داخل اجسادی انداخت که قرار بود سوزانده شوند سپس مواد آتش زا بر روی آنها ریخته و اجساد راآتش زدند' صدای نالهٔ و فریاد کسانی‌ که هنوز زنده بودند از میان آتش به گوش میرسید .

6gdmnjqt9hofvetbcld0.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...