Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ حیوانات با استفاده از پنجهها و دندانهایشان از روشهای پدافند عامل و با استتار و مخفی شدن از دید دشمنان از پدافند غیرعامل استفاده میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش جام نیوز در تاریخ 17 آذر (8 دسامبر) روزنامه انگلیسی دیلی میل Daily Mail تصاویر یکی از جاذبه های دنیای حیوانات را منتشر کرده است. استتار یکی از راه هایی است که موجودات زنده برای در امان ماندن از دید دشمن از طریق غیر قابل تشخیص شدن از محیط اطراف، بهکار میبرند. انسانها نیز از دیر باز با الگو گرفتن از این خصلت طبیعی توانسته اند خود را از دید دشمن مخفی نگه دارند. پدافند عامل استفاده از سلاحها و جنگافزارهاست و پدافند غیرعامل اتخاذ روشهایی برای کاستن خسارات احتمالی ناشی از حملهی دشمن است که هر دوی این روشها در طبیعت هم وجود دارد. حیوانات با استفاده از پنجهها و دندانهایشان از روشهای پدافند عامل و با استتار و مخفی شدن از دید دشمنان از پدافند غیرعامل استفاده میکنند. فریب، اختفا، استتار، مقاومسازی، پراکندگی گونههای مختلف پدافند غیرعامل است که در طبیعت وجود دارد و توسط حیوانات استفاده میشود؛ از این رو استتار توسط حیوانات یکی از جاذبه های طبیعت شگفت بوده است. 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ عکس شماره یک و سه رو نتونستم حیوونش و تشخیص بدم! البته شماره یک یه چیزی مثل سر اون وسط میبینم ولی شماره سه رو اصلا 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ عکس شماره یک و سه رو نتونستم حیوونش و تشخیص بدم!البته شماره یک یه چیزی مثل سر اون وسط میبینم ولی شماره سه رو اصلا اینها شش ناقولا لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ اینها شش ناقولا عجبببببببببببببببببب!! 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ عجبببببببببببببببببب!! مریم جون دیدیش؟ موشه یا شیره؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ این کجا قایم شده نمیتونم تشخیص بدم عکسی که مشخص کرده بودی رو ندیده بودم...الان دیدمش مرسی 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ مریم جون دیدیش؟ موشه یا شیره؟ آره دیدمش :hapydancsmil: والا من موش نمیبینمش شبیه پلنگ و اینجور حیووناست 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ این کجا قایم شده نمیتونم تشخیص بدم تو پسته بالام دورش مربع قرمز کشیدم معلوم نیستش؟ سیوش کن بعد با زوم ببین .. نمیدونم شیره یا موشه 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ تو پسته بالام دورش مربع قرمز کشیدم معلوم نیستش؟سیوش کن بعد با زوم ببین .. نمیدونم شیره یا موشه از خصوصیات صورتش شما میتونی تشخیص بدی ولی من که اینارو نمیدونم میگم بستگی به ابعاد سنگ داره 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم بچه شیر یا پلنگ ملنگ باشه ... اخه پنگول داره دماغشم از این مثلثیاس .... عینهو دماغه شیر اینا:mpr: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده