رفتن به مطلب

لمپنیسم

ارسال های توصیه شده

ابزار داره واسه اینکار دوست گلم!

پوپولیسم! :w16:

یعنی نمونه اش رو ندیدی تا حالا؟ :ws38:

چرا نمونه ی populist در کشور زیاده . خیلیم زیاد.

ولی مشکل من اینه که اونا رو جزو لمپن ها به حساب نمیارم.

لمپن در نظر من کسیه که جایگاه اجتماعی نداره و بلد نیست نقش یه فرد موجه رو بازی کنه. ولی populist ها متاسفانه جایگاه اجتماعی زیادی رو با نقش بازی کردن بدست اوردن و بازیگران خوبی شدن. برای همین در نظر من دیگه لمپن نیستن و در واقع شاغل هم محسوب میشن!

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 87
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا نمونه ی populist در کشور زیاده . خیلیم زیاد.

ولی مشکل من اینه که اونا رو جزو لمپن ها به حساب نمیارم.

لمپن در نظر من کسیه که جایگاه اجتماعی نداره و بلد نیست نقش یه فرد موجه رو بازی کنه. ولی populist ها متاسفانه جایگاه اجتماعی زیادی رو با نقش بازی کردن بدست اوردن و بازیگران خوبی شدن. برای همین در نظر من دیگه لمپن نیستن و در واقع شاغل هم محسوب میشن!

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

بله منظورتونو رسوندین. :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
  • 5 هفته بعد...
یكی از اصولی كه مورد تاكید این افراد است «غیریت پروری» است. غیریت پروری می‌گوید: «هر كه با ما نیست از ما نیست، دیگری دشمن ماست، دشمنی كه باید نابود شود.»

یکی از ویژگی های بارزی که متاسفانه توی جامعه می بینیم. متاسفانه رشد قارچ گونه هم پیدا کرده است.

لینک به دیدگاه

در مورد لمپن علمي هم توضيح داديد؟

آيا اينكه يك نفر و يا اطرافيان يك نفر دايما از القابي مانند دكتر,استاد , پيشوا و غيره در جمعي دوستانه و براي كوبيدن فرد يا افرادي خاص استفاده مي كنند هم شامل لمپنيسم مي شود؟

يا اينكه فردي بيكار كه از فرت بيكاري نمي داند وقتش را چگونه سپري كند و يا روزش را شب كند ,دم از پروژه هاي ملي و سري مي زند چه؟

خوشحال مي شوم توضيحاتي در اين مورد بفرماييد:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
در مورد لمپن علمي هم توضيح داديد؟

آيا اينكه يك نفر و يا اطرافيان يك نفر دايما از القابي مانند دكتر,استاد , پيشوا و غيره در جمعي دوستانه و براي كوبيدن فرد يا افرادي خاص استفاده مي كنند هم شامل لمپنيسم مي شود؟

يا اينكه فردي بيكار كه از فرت بيكاري نمي داند وقتش را چگونه سپري كند و يا روزش را شب كند ,دم از پروژه هاي ملي و سري مي زند چه؟

خوشحال مي شوم توضيحاتي در اين مورد بفرماييد:icon_gol:

به هر حال در هر جامعه ای میشه رد پایی از لمپن ها دید. بخصوص جوامع جوزده.

توی همین دانشگاه شهید بهشتی و عضو هیئن علمی، اساتیدی هستند که بسیار باسواد هستند اما متاسفانه رفتارهایی ناشایست دارند.

جامعه متاسفانه درگیر این موضوع هست. از سطح سیاست بگیرید تا سطح علمی مکان های علمی مختلف مثل تالار های علمی مجازی.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...