رفتن به مطلب

لمپنیسم

ارسال های توصیه شده

خووووووب

چرا خوب نباشم؟

مجبورم دیگه ...

باید خوب باشم. :ws37:

خوب نباشی محکومی به شکست و ناامیدی... نه؟ خدائیش؟

اگه دلیلی واسه خوب بودن داری خیلی خوبه

اگه نه داری حفظ ظاهر میکنی که بازم بد نیست

ولی اگه کلا زدی به بیخیالی کتک واجبی :vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 87
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه دلیلی واسه خوب بودن داری خیلی خوبه

اگه نه داری حفظ ظاهر میکنی که بازم بد نیست

ولی اگه کلا زدی به بیخیالی کتک واجبی :vahidrk:

داستان الاغ پدربزرگمو تو تاپیک من خسته ام اسی بخون

راهی که باید رفت باید رفت ...

چه بخندی و بری

چخ گریه کنی بری

کدومشو دوست داری؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
جایی برای لمپن ها نیست.

No country for Lompans!

از امشب در سینماهای نواندیشان و حومه!

اگه خوب اطلاع رسانی بشه خوب میفروشه ها...پیش فروش جشنواره زجر شروع شد!:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگه خوب اطلاع رسانی بشه خوب میفروشه ها...پیش فروش جشنواره زجر شروع شد!:ws37:

امروز رفتم بخرم.

هیچ کدوم از فیلما درست حسابی نیست.

فقط رضا هرگز نمی خوابد کار جدی رضا عطاران با بازی فوق العاده اکبر عبدی

و فیلم پیمان معادی و سالور و نارنجی پوش داریوش مهرجویی میتونه خوب باشه.

بقیه اش زیاد نظر منتقدها رو جلب نکرده.

• Like 6
لینک به دیدگاه
امروز رفتم بخرم.

هیچ کدوم از فیلما درست حسابی نیست.

فقط رضا هرگز نمی خوابد کار جدی رضا عطاران با بازی فوق العاده اکبر عبدی

و فیلم پیمان معادی و سالور و نارنجی پوش داریوش مهرجویی میتونه خوب باشه.

بقیه اش زیاد نظر منتقدها رو جلب نکرده.

از دوسال پیش همین وضعه...اکثر هنرمندا ناخود اگاه یا کنار کشیدن یا موقعیت رو مناسب نمیبینن، البته وزارت ارشاد یه سری فیلم ممنوعه همیشه زیر بغلش داره!! مثل به رنگ ارغوان که دوسال پیش بعد از چند سال ممنوعیت رو کردن و با استقبال هم مواجه نشد :whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بلخره به نتیجه رسیدیم که با لمپن ها باید چه برخوردی کرد؟ من معتقد بودم که باید باهاشون برخورد کرد ولی امروز یه دوست بهم توصیه کرد یه لمپن رو ندید بگیرم، موندم چیکار کنم:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببیند شما هرچی اموزش بدی هرچی فرهنگ سازی کنی همش رو با ساختن فیلمی مثل قیصر یا شب دهم یه شبه از بین میبرن پس زیاد زور نزنید و خودتون رو اذیت نکید فقط تا میتونید کاری کنید که با این قشر مراوده ای نداشته باشید:banel_smiley_4:

ولی این فیلمها برای نشون دادن شخصیت افرادی مث قیصر که ادعای گردن کلفتی میکرد و بیخودی به پروپای مردم میپیچید و اخرش اون همه بلا به سر خودش و خونواده اش امد بد نیست . به شرطی که کسی باشه که عبرت بگیره . البته فقط قیصر خالی نبود به قول شما یکی مث شب دهم بود تا قهرمان فیلم کندو اگه دیده باشی . قیصر تا گردنش نشکنه و اون بلا ها به سرش نیاد درست بشو نیست .

• Like 1
لینک به دیدگاه
بلخره به نتیجه رسیدیم که با لمپن ها باید چه برخوردی کرد؟ من معتقد بودم که باید باهاشون برخورد کرد ولی امروز یه دوست بهم توصیه کرد یه لمپن رو ندید بگیرم، موندم چیکار کنم:ws38:

راهکار مناسبیه. باید دید لمپن از چه نوعی هست. یا به قولی بستگی به لمپنش داره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
راهکار مناسبیه. باید دید لمپن از چه نوعی هست. یا به قولی بستگی به لمپنش داره.

آره فکر کنم بهترین راه همینه ولی مشکل اینه که وقتی هیچی به لمپنا نگی احساس قدرت میکنن و فکر میکنن ترسیدی ازشون :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آقا یه سوال!

اگه لمپن قصه مون شکل شعبون بی مخ نبود و در ظاهر یه آدم نسبتا موجه مورد مقبولیت عوام بود و احیانا رییس یه قوه مهم مملکتم بود اونوقت باید باهاش چجوری برخورد کنیم؟:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
آره فکر کنم بهترین راه همینه ولی مشکل اینه که وقتی هیچی به لمپنا نگی احساس قدرت میکنن و فکر میکنن ترسیدی ازشون :hanghead:

عزیزم احساس قدرت نیست! توهم قدرته.قدرت واقعی وجهه انسان هاست به پاس خدماتی که به جامعه کردند.یه سری از لمپن ها هستند که شاید حرفشون زیاد اهمیت نداشته باشه. اونارو میشه از کنارشون گذشت.اما اگر یه سری بخوان با آبروی آدم بازی کنند باید اعاده حیثیت کرد. باید جلوشون وایساد.حق گرفتنی است. این همیشه در اکثر ادیان و مکاتب بشری تاکید شده.یکی از این ها میتونه تجاوز به حریم خصوصی دیگران باشه.یادت باشه در مورد آقای خاتمی چنان قشقلقی سر دست دادن با زنهای ایتالیایی برپا کردند. یا همین الان سردار علایی رو ببین.چیجوری دارن تخریبش میکنن بیچاره رو.در هر صورت در برابر این گونه انسان ها باید راهکار صحیح رو اندیشید.امیدوارم هیچ کس هیچگاه از ابزارهای ناجوانمردانه برای تخریب چهره ها استفاده نکنه. بعدا خواستی در مورد نقش غلام ها در طول تاریخ برات توضیح میدم.یه نیمچه مطالعه ی ناقصی درموردشون دارم. درواقع لمپن های الان ریشه در همان غلامان جنگی در طول تاریخ دارن که خیلی روی نزول و اجلال پادشاهان ایرانی تاثیرگذار بودند. بحثش مفصله.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 5 هفته بعد...

وقتی ساختار یه سیستمی لمپن پسند باشه، لمپنها قدرت میگیرند، بعد از مدتی که تیشه به ریشه ی سیستم در یک Layout کاملا موجه زدند، توسط خودشون نابود میشن و زمینه رو برای ورود قدرت بعدی آماده میکنند یا خودشون قدرت می گیرند!

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی ساختار یه سیستمی لمپن پسند باشه، لمپنها قدرت میگیرند، بعد از مدتی که تیشه به ریشه ی سیستم در یک Layout کاملا موجه زدند، توسط خودشون نابود میشن و زمینه رو برای ورود قدرت بعدی آماده میکنند یا خودشون قدرت می گیرند!

در یک قالب موجه؟

یک لمپن فقط در جامعه ی لمپن ها ، چهره ی موجهی داره.

حتی وقتی به عنوان ابزار هم بکار بره ، در نظر کسی که از اون استفاده میکنه هم چهره ی موجهی نداره.

در واقع اگر چهره ی موجهی داشت یا میتونست چهره ی موجهی از خودش بروز بده ، هیچ وقت لپمن نمیشد و اسم لپمن برای اون معنی نداشت.

چطور یه لمپن میتونه هم لمپن باشه و هم موجه؟

البته با توجه به خصوصیات یک لپمن در یه جامعه ی ایرانی نه مارکسیستی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
در یک قالب موجه؟

یک لمپن فقط در جامعه ی لمپن ها ، چهره ی موجهی داره.

حتی وقتی به عنوان ابزار هم بکار بره ، در نظر کسی که از اون استفاده میکنه هم چهره ی موجهی نداره.

در واقع اگر چهره ی موجهی داشت یا میتونست چهره ی موجهی از خودش بروز بده ، هیچ وقت لپمن نمیشد و اسم لپمن برای اون معنی نداشت.

چطور یه لمپن میتونه هم لمپن باشه و هم موجه؟

البته با توجه به خصوصیات یک لپمن در یه جامعه ی ایرانی نه مارکسیستی.

ابزار داره واسه اینکار دوست گلم!

پوپولیسم! :w16:

یعنی نمونه اش رو ندیدی تا حالا؟ :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...