El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ اوضاع جامعه هیچ فرقی نکرده. شما سه سال بزرگ شدین .همین. از وقتی هم که یارانه میدن , خیلی ها که تندرو بودن , میانه رو شدن. بدتر نشده باشه بهتر نشده. این مهم نیست که بشه یه کلمه را نوشت یا یه صحنه رو دید یا ندید. مهم اینه که این به اصطلاح بیدار شده ها , اگه جاش بیفته بازم به همان اصلیت سابقشون برمیگردن. من با این مخالفما، به نظر من جامعه معترض تر شده و آمادگی اعتراض رو هم بیشتر داره تا 3 سال پیش، فشار اقتصادی خیلی شدیدتر شده داد همه هم از یارانه ها در اومده صحبت ماهواره شد؛ فکر کنم 10 سال پیش بود ما اولین ماهوارمون رو خریدیم؛ آنالوگ بود مامانم چقدر با بابام دعوا کرد؛ حتی گریه میکرد جو یه جوری بود همه فکر میکردن ماهواره = کانال پورنو یادش بخیر اگه اهل محل میفهمیدن کسی ماهواره داره مثل این بود که طرف آبروش رفته یه عکس سوژه ای بود که رو یه کاغذ نوشتن که هموطن اینترنت ماهواره موبایل و ... و دزدگیر() همه ابزار شیطانی هستند! واقعا اون 3تای اولی نقش بزرگی بر آگاهی ملت داشتند وگرنه الان مثل مردم کره شمالی بودیم که دارن برای یکی از مزخرفترین و خودکامه ترین رهبران جهان که مرده خودشون رو جر میرن دست شیطان درد نکنه 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ مرسی ازین تاپیک خیلی اتفاقات افتاده ولی نتیجه ؟؟؟ ولی به هیچ وجه امیدوار کننده نیست . نمیدونم چرا بیخودی باید دل خود را خوش کنیم .. بابا عقب افتاده ترین ملل از نظر یافتن ارزش دموکراسی از ما پیشی گرفته اند و عملا هم اقدام کرده اند در ایران پیشگامان ملت فقط شعار هایشان بیشتر و بیشتر شده است این بخودی خود مشکلی نیست اما در عمل عقب گرد کرده اند . قشر پیشرو احساس خستگی میکند و در دنیا همین قشر امیدوارانه قدم بر میدارد من اصلا دوست ندارم ایران را با خودایران چه حال و چه گذشته مقایسه کنم .. ایران را در 4 چوب ایران بررسی کردن خطاست و انها که میگویند فضای اجتماعی سیاسی ما با بقیه فرق میکنه باید به این پرسش هم جواب بدهند که چگونه است که همه چیز را با دنیا مقایسه میکنیم وقتی نوبت برداشتن قدمی در عمل برای تغییر میشه اونوقت وضع ما با بقیه فرق میکند ؟؟ من نمیدونم تا کی باید برای خارجی ها توضیح دهم که چرا ما صنعت توریسم نداریم ؟؟ من نمیدونم تا کی باید زبونم مو در بیاره به اینا بگم که اقا خانم والا بلا ایران همون عراق نیست فقط 3 حرف لاتین مشترک دارند نمیدونم چرا فقط دور خود میپیچیم و ادعای دنیا نگری داریم ولی دنیای ما فقط یک شهر و محلمان میشود ؟؟ در 3/4 سال اخیر روشنفکر ایرانی دچار واپسگرایی شده . دلخوش شده فقط به خودش و تنیدن تار با افکار خود بدور خود . فقط همین را میتوانم بگویم .. 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ راست میگی. خیلی چیزا عوض شده. ولی خوب نشده از نظر من. مبتذل و جلف شده. این به اصطلاح روشن شدنها فقط تو زمینه ها و لایه هایی بوده که بر دگرگونی حال و هوامون تاثیری نذاشته. نامردی ها و بی ناموسی ها زیاد شده. شرافت ها از دست رفته. فردگرایی ها بیشتر شده. بی معرفتی ها بیشتر شده. ظلم بیشتر شده. خودخواهی ها بیشتر و بیشتر شده. تظاهر زیاد شده. خیلی چیزهای قیمتی دیروز، امروز ارزون معامله میشه که قلبمو به درد میاره. یه روز بود لوتی محلمون نادون بود ولی بچه محل هاشو نمیفروخت. واسه ناموس پرستی، واسه دفاع از مظلوم خودشو فنا میکرد. امروز لوتی های محلمون آدم میفروشن. یادمه یه وقتی بود مردم دست همدیگه رو میگرفتن. یه مدتی بود کاری به کار همدیگه نداشتن. الان میبینم پا روی همدیگه میزارن تا بالا برن. دیر نیست روزی که به خونخواری میفتن. این نت و خصوصا این فروم رو هم به هیچ عنوان ملاک قرار ندید. من با رفیقای ضد ولایی خودم هم هنوز دارم بحث های کودکانه اعتقادی میکنم. فتیله مغز انسانها خیلی مونده روشن شه. این روز خوب که میگن قراره بیاد امیدوارم به حیات ما هم پا بده. 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اینی که میگین وضعیت بدتر شده دقیقا درسته؛ اگر ملاکمون امروز و 3سال پیش باشه آره خیلی بدتر شده؛ در 95٪ جوانب؛ ولی دم طلوع شب تاریکتر میشه؛ یا باید بهتر میشد که نمیشه؛ یا بدتر؛ اگر مثل 3 تا 33 سال پیش باقی میموند جای تاسف داشت؛ تا وقتی نیاز نباشه تولید صورت نمیگیره؛ وقتی احساس نیاز به دموکراسی نباشه، قدمی برای تولیدش برداشته نمیشه 6 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ هروقت دیدین ( با گذشت چندین سال ) یه اقلیتی ناراضیه و بیشترنشدن، شک نکنید که یه اکثریتی راضیه. 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من با این مخالفما، به نظر من جامعه معترض تر شده و آمادگی اعتراض رو هم بیشتر داره تا 3 سال پیش، فشار اقتصادی خیلی شدیدتر شده داد همه هم از یارانه ها در اومده صحبت ماهواره شد؛ فکر کنم 10 سال پیش بود ما اولین ماهوارمون رو خریدیم؛ آنالوگ بود مامانم چقدر با بابام دعوا کرد؛ حتی گریه میکرد جو یه جوری بود همه فکر میکردن ماهواره = کانال پورنو یادش بخیر اگه اهل محل میفهمیدن کسی ماهواره داره مثل این بود که طرف آبروش رفته یه عکس سوژه ای بود که رو یه کاغذ نوشتن که هموطن اینترنت ماهواره موبایل و ... و دزدگیر() همه ابزار شیطانی هستند! واقعا اون 3تای اولی نقش بزرگی بر آگاهی ملت داشتند وگرنه الان مثل مردم کره شمالی بودیم که دارن برای یکی از مزخرفترین و خودکامه ترین رهبران جهان که مرده خودشون رو جر میرن دست شیطان درد نکنه تا زمانی که درون مایه های آگاهی خودش رو بصورت عصیان و اعتراض نشون بده , معنیش اینه که هنوز اتفاقی نیفتاده. ولی اگر دیدید که انسانهای آگاه شده , دارن به نرمی دیگران رو آگاهی می بخشند , مطمئن باشید خبری در راه است. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده