رفتن به مطلب

شما یادتون نمیاد دو سه سال پیش همه چی یجور دیگه بود!

ارسال های توصیه شده

سلام:icon_pf (44):

تو این 2-3 ساله چقدر اتفاق زیاد افتاد:ws37: کاری با ماهیت اتفاقایی که افتاده ندارم

چند تا سئوال برام پیش اومده، یکی اینکه آیا قبل این 2-3 ساله هم اَ این خبرا بود و ما سرمونو کرده بودیم تو برف یا واقعا تو این چند سال اینقدر اتفاقات عجیب غریب و مهم و خوب و بد افتاد؟

سئواله بعدی اینکه وقتی خودتون و دورو برتون رو با 3 سال پیش مقایسه میکنید چه تفاوت هایی میبینید؟ آیا 3 سال پیش هم با 6 سال پیش اینهمه فرق داشت؟:ws38:

مثلا یک فرقش رو من میگم تا منظورم رو بهتر برسونم، 3 سال پیش اگه همین جمع و همین فروم بود آیا میشد من این کلمه رو اینجوری آشکار بنویسم؟ "س.کس" اون نقطه هم برای قیلترینگه وگرنه اون رو هم نمیزاشتم! این فقط یک مثال بود

اگر شما هم موافق هستین با نظر من که تو این 3 ساله از لحاظ فرهنگی و اجتماعی غیر طبیعی و ناگهانی عوض شدیم آیا به نظرتون این جهش رو به جلو بوده یا پسرفت؟ خوبه یا بد؟

از این مثالا هم بزنید؛ 3 سال قبل چطوری بود الان چطوری شده؟:w16:

• Like 24
لینک به دیدگاه
سه سال قبل تعداد سایتای فیلتـری کم بوده ولی الان زیاد شده!

اینو میشه اینطوری گفت که تو این 3سال تعداد سایتایی که مطالبی قیلتری مینویسن بیشتر شده! ولی چرا؟:ws38:

منظورم فقط محیط نت نیستا؛ بیرون از نت هم فرق کرده فکر کنم:ws38:

• Like 11
لینک به دیدگاه

ببین خیلی چیزها فرق کرده.....من توی تاپیک پوآرو که زده بودم هم نوشتم.....مثلا چند سال پیش ما تو خانواده اگه یک صحنه خیلی عادی عشقی رو از ویدیو میدیم رد میکردیم،امروز خیلی راحت همه صحنه های بوسه عاشقانه رو میبینند و براشون قابل درکه.............علت وحشت یک عده هم از آزادی رسانه ها و ماهواره ها و اینترنت هم همینه.........هوشیاری آدم ها و بیرون آمدنشون از اینکه خودشون هم میتوانند فکر کنند و تنها نباید تقلید کنند، برای اینها گرون تموم میشه.........فضای اینترنت هم همینطور، مگه کسی جرات داشت اصلا روی بخشی از مذهب فکر کنه، امروز همه میتونن حتی از اساس اونرو زیر سوال ببرند.............دنیای امروز دنیای آگاهیه، امیدوارم این آگاهی از عرصه های مجازی توسط خیلی از ماها به دنیای واقعی هم کشیده باشه با شروع از خانواده و دوستان و اطرافیان.

• Like 16
لینک به دیدگاه

قبلا هم بود ولی اینجور اشکارا نبود

به عبارت بهتر(on the other hand:ws3:) قبح یا حتی قداست خیلی از مسایل و حتی اشخاص اینقدر نریخته بود

بگذریم از اینکه نت و فضای بسیار بی نظیرش افکار مارو تحت تاثیر قرار داده و گاهی بهشون جهت هم بخشیده

• Like 16
لینک به دیدگاه

3 سال پیش انقدر آخوند بیرون نریخته بود :icon_razz:. انقدر گیر نبود :whistles:. به زور میشد چندتا از برنامه های تلوزیون تحمل کرد اما الان نه:icon_pf (34):. 3 سال پیش کشفیات حضرات در مورد فراماسون و آخر زمان توطئه ی غرب و غیره انقدر زیاد نشده بود و .... :w58:

• Like 12
لینک به دیدگاه

3 سال پیش ما مورد عنایت یه عده قرار گرفتیم.سه سال پیش ما به ... رفتیم.3 سال پیش دردشو حس کردیم.خوبم حس کردیم.با تموم وجودمون حسش کردیم.

امروز دیگه جا داریم.این 3 سال جا برا همه چی باز شد

• Like 13
لینک به دیدگاه
3 سال پیش ما مورد عنایت یه عده قرار گرفتیم.سه سال پیش ما به ... رفتیم.3 سال پیش دردشو حس کردیم.خوبم حس کردیم.با تموم وجودمون حسش کردیم.

امروز دیگه جا داریم.این 3 سال جا برا همه چی باز شد

:w58:

ماشالله شده اتوبان:w58::ws28:

خب اسپم نشه

بنظر من هیچ فرقی نکرده از دید بقیه همچنان همون جور مغز ها یخ زدس و نمیشه بهشون فهموند که بابا جان چشمت و باز کن جامعه داغونه و.. وضع مملکت خرابه:sigh: دور و بریام اونایی که تو نت نیستن هیچ تغییری نکردن:icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه

اوضاع جامعه هیچ فرقی نکرده. شما سه سال بزرگ شدین .همین.

از وقتی هم که یارانه میدن , خیلی ها که تندرو بودن , میانه رو شدن. بدتر نشده باشه بهتر نشده.

این مهم نیست که بشه یه کلمه را نوشت یا یه صحنه رو دید یا ندید. مهم اینه که این به اصطلاح بیدار شده ها , اگه جاش بیفته بازم به همان اصلیت سابقشون برمیگردن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من سه سال پیش رو نمیدونم ولی وقتی بچه بودم دبیرستانی منظورمه تو خونمومن حتی رقص عربی هم سانسور میشد ولی الان همه کویته

:banel_smiley_4:

• Like 11
لینک به دیدگاه

سه سال پیش که نه، پنج - شش سال پیش. اونم به خاطر اینکه مثلا در مورد همین کلمه *** فکر میکردم فقط فیلم ***ی وجود داره و این کلمه به تنهایی معنی نداره، یادمه سوم دبیرستان، دبیر زیست داشت درباره بکرزایی توضیح میداد، من برگشتم پرسیدم خانم اگه مار ماده یه مار نر به دنیا آورد و غیر از اون مار نر، هیچ مار نر دیگری نبود، اون مار ماده با مار پسر خودش چیز میکنه؟ ( تازه بعد کلی من و من کردن اینو گفتم :icon_redface:). حالا به نظر من خیلی خوب شده که میشه راحت صحبت کرد، میشه بدون ترس و خجالت درباره مسایل جنسی صحبت کرد و البته بدون منظور، این باعث میشه مرزبندیهای بیخود بین دو جنس کمتر بشه، ما تو کلاسهای آناتومی خیلی راحت با پسرا مینشستیم و استاد درباره مثلا اندام های تناسلی دو جنس توضیح میداد، کسی میخندید یا مسخره بازی در میاورد هم استاد مینداختش بیرون.

البته دور و بر ما که هنوز مردم تو همون پنج-شش سال پیش گیر کردن؛ دو-سه روز پیش استادمون بردمون مهدکودک، اونجا من یه پسربچه تپلی رو بوسیدم، جای رژلب رو لپش موند، بعضی از دخترا با لحن خجول و شرمنده گفتن: زشته جلو پسرا، پاکش کن. منم پاک نکردم و هیچ اتفاقی نیفتاد.

تو خونه ولی هنوز من و خواهر و برادرام از مامان و بابام شرم میکنیم و خیلی حرفارو نمیزنیم جلوشون. البته خیلی وقتا هم که فکر میکنم میبینم بعضی وقتا خجالتم جلوی اونا بیخود بوده و فقط باعث شده من احساس ناخوشایندی داشته باشم.

• Like 17
لینک به دیدگاه

آخه من دردم رو به کی بگم

تا چند سال پیش تو خونه ما پخش صوت نبود. ویدیو و ماهواره که اصلا

اما پدر گرامی الان صبح تا شب ماهواره نیگاه میکنن و رقص عربی و انواع کلیپ و ...

من نمیگم نگاه نکنه ها. میگم چرا وقتی ما میخواستیم ، واسمون مجتهد میشدو وفتوا میداد که حرامه:w000:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من دو سه سال که با دوستام تو دانشگاه حرف میزدم نگاهشون یه ذره متفاوت بود...الان فقط بزرگ شدن یه سری مسائل براشون قابل درک تره...اما رشدی تو این جماعت نمی بینم...فکر همون فکر پوسیده ی قالب تو جامعه اس...

• Like 15
لینک به دیدگاه

متاسفانه تغییر فقط باعث اشفتگی بیشتر شده...به کل جامعه، به عوام، به فرهنگهای بسته تر و سنتی تر نفوذ موفق نداشته، بخش جوان اگاه جامعه اگاه تر شدن و این باعث از بین رفتن نشاط نسبی شده

نگرانی، هرج و مرج، افسردگی، فکر فرار و انزوا داره به سرعت رشد میکنه

با اینهمه من وضع امروز رو به سه سال پیش ترجیح میدم

در ضمن از دید من بیشترین نقش رو در این تغییرات اینترنت داشته

• Like 14
لینک به دیدگاه
متاسفانه تغییر فقط باعث اشفتگی بیشتر شده...به کل جامعه، به عوام، به فرهنگهای بسته تر و سنتی تر نفوذ موفق نداشته، بخش جوان اگاه جامعه اگاه تر شدن و این باعث از بین رفتن نشاط نسبی شده

نگرانی، هرج و مرج، افسردگی، فکر فرار و انزوا داره به سرعت رشد میکنه

با اینهمه من وضع امروز رو به سه سال پیش ترجیح میدم

در ضمن از دید من بیشترین نقش رو در این تغییرات اینترنت داشته

:w16:

و شکستن قداست خیلی از چیزا

• Like 10
لینک به دیدگاه

اگه بگم من 3 سال پیش با تمام مخالفتهایی که داشتم ولی هتنوز پایبند به یه چیزایی بودم

یه چیز تو مایه هایه امضام :ws37:

یه جورایی بیدار شدم از خواب غفلت

خیلی ها بیدار شدن

شاید بعضی ها قبل از ما و به دلایله دیگه ای از خواب پاشدن

ولی در مورد من دلیلش رو جنبش میدونم :4564:

• Like 12
لینک به دیدگاه

3سال پیش همه مون آدمای منفعلی بودیم.یا به فکرمون نمیرسید میتونیم خیلی چیزا رو به چالش بکشیم،یا به فکرمون میرسید و جرات بیانشو نداشتیم.

یعنی آدمای دور وبر من اینجوری بودن.

تابوها و مقدسات برامون شده بود اصل لایتغیر!یا نمیدونستیم میشه شکوندشون یا اگه میدونستیم میترسیدیم خلاف جریان عمل کنیم!

هرچند الانم فقط در حد حرف موندیم!شاید 3 سال دیگه به عملم برسیم!میشه آیا؟

• Like 12
لینک به دیدگاه

اونایی ک حالیشونه اکثرا ک نه همه افسرده شدن

اوناییم ک بی خیالنو حذب بادو سودجو هستن الان خوش خوشانشونه تو این ۳ سال خوب پیشرفت کردنو اخلاقو انسانیتو باختن

• Like 11
لینک به دیدگاه

دیشب تو شب چله هرکی اس ام اس های تو گوشیش رو میخوند و اکثر منفی 18 بود بهشون گفتم بابا بچه نشسته برگشتن میگن این که دیگه بچه نیست 13 سالشه منم یاد جونیای خودمون افتادم که تا 20 سالگی هم بچه حساب میشدیم

البته من 19 سالگی زن گرفتم استثنا بودم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...