رفتن به مطلب

سرعت اینترنت در ایران

ارسال های توصیه شده

چند وقت پیش تو تاکسی بودم رادیو روشن بود , تو خبرها میگفت که تو کانادا دارن فیبر نوری کار میزارن با ظرفیت 100 گیگا بایت :jawdrop:

تا دو سه ساعتی ذهنم مشغول این چند رقم و کلمه بود : کیلو بایت 128 مگا بایت گیگا بایت اونم 100

دوباره یاد فیلم ترمیناتور افتادم و ... سال ساخت فیلم و دستگاه خود پردازی اون موقع تو فیلم بود و نگنجیدنش تو ذهنم ...

بعد به خودم گفتم ما کجاییم ...از کجا آمده ایم...وبه کجا خواهیم رفت

• Like 4
لینک به دیدگاه
هیچ فرقی با ایران نداره، الان مال منم 128 هستش، چیزی اختلاف نداریم که! تازه مال من 28تا هم بیشتره :ws3::ws28:

البته به دور از شوخی سرعت اوناهم 100گیگ نیست اما آینده نگری و برنامه اونا برای سال های آینده شون قابل تحسینه:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چند وقت پیش تو تاکسی بودم رادیو روشن بود , تو خبرها میگفت که تو کانادا دارن فیبر نوری کار میزارن با ظرفیت 100 گیگا بایت :jawdrop:

تا دو سه ساعتی ذهنم مشغول این چند رقم و کلمه بود : کیلو بایت 128 مگا بایت گیگا بایت اونم 100

دوباره یاد فیلم ترمیناتور افتادم و ... سال ساخت فیلم و دستگاه خود پردازی اون موقع تو فیلم بود و نگنجیدنش تو ذهنم ...

بعد به خودم گفتم ما کجاییم ...از کجا آمده ایم...وبه کجا خواهیم رفت

اون که شما شنیدی پهنای باند بوده.

توی کانادا فکر میکنم باید سرعت در حدود 10 مگ باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

درسته، اما اینجا نه سرعت داریم نه پهنای باند درست حسابی

معروف ترین آی اس پی های ما هم الان پهنای باند شیر شده به مشتریا تحویل میدن! :icon_pf (34):

تازه یکیشونم خیلی با افتخار گفت که همه دارن بین 10نفر شیر میکنن، ما فقط بین 8نفر شیر کردیم!!!!!!!!!!

هم از سرعت میزنن هم پهنای باند

در صورتیکه خود آی اس پی فقط یه جا پول میده.. اما از مشتری هم پول سرعت میگیره هم پهنای باند!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته، اما اینجا نه سرعت داریم نه پهنای باند درست حسابی

معروف ترین آی اس پی های ما هم الان پهنای باند شیر شده به مشتریا تحویل میدن! :icon_pf (34):

تازه یکیشونم خیلی با افتخار گفت که همه دارن بین 10نفر شیر میکنن، ما فقط بین 8نفر شیر کردیم!!!!!!!!!!

هم از سرعت میزنن هم پهنای باند

در صورتیکه خود آی اس پی فقط یه جا پول میده.. اما از مشتری هم پول سرعت میگیره هم پهنای باند!!

اتفاقا اکثرا تو ایران پهنای باند بین همون 8 نفر شیر میشه.این خواسته گول بزنه مشتری رو که اینو گفته.اینم بگم adsl سودش چندان زیاد نیست.در واقع کم هم هست.دایل آپ سودش خوب بود براشون و الان هم وایرلس سودش براشون خوبه.

خب اینا باز برمیگرده به سیاست دولت که نمیخواد سرعت اینترنت بالا به مردم بده.من بیشترین سرعت دانلودی که تا حالا تو ایران تجربه کردم 1 مگ بر ثانیه بوده.آمار دقیقی ندارم اما حدس میزنم توی سرعت اینترنت بین 20 یا شایدم 10 کشور آخر باشیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

ایسنا: سایت Net Index، میزان سرعت دانلودهای خانگی را در کشورهای مختلف سراسر جهان مقایسه و رده‌بندی کرده است.

سایت Net Index به‌عنوان بهترین منبع برای آمار پهنای باند اینترنت جهانی، بر اساس میلیون‌ها نتیجه از آزمایش‌های اخیر وب‌سایت سرعت‌سنج جهانی اینترنت (Speedtest.net)، به این رده‌بندی پرداخته است.

بر اساس این گزارش، میزان متوسط سرعت دانلود و برحسب مگابیت بر ثانیه است که طی 30 روز گذشته و در جایی که فاصله متوسط میان کاربر و سرور کمتر از 300 مایل (482.8 کیلومتر) بوده، اندازه‌گیری شده است.

کشور لیتوانی از نظر سرعت دانلود که به‌طور متوسط 35.53 Mbps (مگابیت بر ثانیه) بوده، در صدر این جدول قرار گرفته است.

پس از لیتوانی، کره‌جنوبی دارای بیش‌ترین سرعت دانلود و به میزان30.44 مگابیت بر ثانیه بوده و پس از آن سه کشور استونی، لتونی و سوئد، به ترتیب با سرعت‌های 30.26 ، 26.43 و26.24 مگابیت بر ثانیه، پنج کشور اول دارای پرسرعت‌ترین اینترنت جهان از نظر سرعت دانلود را تشکیل می‌دهند.

کشورهای رومانی، هلند، بلغارستان، لوکزامبورگ و سوئیس نیز به ترتیب با سرعت‌های 25.60؛ 25.38؛ 23.52؛ 20.87 و 20.12 در جایگاه ششم تا دهم این جدول جای گرفته‌اند.

سرعت در ایران هم که خودتون میدونید ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

من چند وقت پیش اومده بودم ایران...هی مامانم می گفت سرعت نت خیلی کمه اینجا نه؟:hanghead:

منم می گفتم: خوبه... آدم دلش نمی خواد بره نت...به کارای دیگش می رسه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...