رفتن به مطلب

موضوع انشاء: فواید گاو را بنویسید.

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت معلم عزيزم و عرض تشکر از زحمات بي دريغ اولياء و مربيان مدرسه که در تربيت ما بسيار زحمت ميکشند و اگر آنها نبودند معلوم نبود ما الان چه بوديم. :w58:

اکنون قلم به دست ميگيرم و انشاي خود را آغاز ميکنم.

البته واضح و مبرهن است که اگر به اطراف خود بنگريم در ميابيم که گاو بودن فوايد زيادي دارد.

من ديشب خيلي در اين مورد فکر کردم و به اين نتيجه رسيدم که مهمترين فايده ي گاو بودن اين است آدم نيست، بلکه گاو است.

بياييد يک لحظه فکر کنيم که ما گاويم. emoticon-animal-007.gifببينيم چقدر گاو بودن فايده دارد.

مثلا در مورد همين ازدواج که اين همه الان دارند راجع به آن برنامه هزار راه رفته و نرفته و برگشته و... درست ميکنند.

هيچ گاو emoticon-animal-007.gifمادري نگران ترشيده شدن گوساله اشemoticon-animal-012.gif نيست. :hanghead:همچنين ناراحت نيست اگر فردا پسرش زن بگيرد، عروسش پسرش را از چنگش در مي آورد. :vahidrk:

وقتي گاوي emoticon-animal-007.gif که پدر خانواده است ميخواهد دخترش را شوهر دهد، نگران جهيزيه اش نيست.:sigh:

نگران نيست که بين فاميل و همسايه آبرو دارند. مجبور نيست به خاطر اين که پول جهاز دخترش را تهيه نمايد، براي صاحبش زمين اضافه شخم بزند يا بدتر از آن پاچه خواري کند. :ws36:

گوساله هاي emoticon-animal-012.gifماده مجبور نيستند که با هزار دوز و کلک دل گوساله هاي emoticon-animal-012.gifنر را به دست بياورند تا به خواستگاريشان بيايند، چون آنها آنقدر گاو emoticon-animal-007.gifهستند که به خواستگاري آنها بروند. :w000:

از طرفي هيچ گوساله emoticon-animal-012.gifماده اي نميگويد که فعلا قصد ازدواج ندارد و ميخواهد ادامه تحصيل دهد. تازه وقتي هم که عروسي ميکنند اينهمه بيا برو،بعله برون، خواستگاري، مهريه، نامزدي، زير لفظي، حنا بندان، عروسي، پاتختي، روتختي، زير تختي، ماه عسل، ماه..زهر، طلاق و طلاق کشي و... ندارند.

گاوها emoticon-animal-007.gifحيوانات نجيب و سر به زيري هستند.آنها چشمهاي سياه و درشت و خوشگلي دارند..

هيچ گاوي emoticon-animal-007.gifنگران کرايه خانه اش نيست. نگران نيست نکند از کار اخراجش کنند.

گاوها emoticon-animal-007.gifآنقدر عاقلند که ميدانند بهترين سالهاي عمرشان را نبايد پشت کنکور بگذرانند.

گاوها emoticon-animal-007.gifبخاطر چشم و همچشمي دماغشان را عمل نمي کنند. شما تا حالا ديده ايد گاوي emoticon-animal-007.gifدماغش را چسب بزند؟ شما تا حالا ديده ايد گاوي خط چشم بکشد؟

گاوها emoticon-animal-007.gifحيوانات مفيدي هستند و انگل جامعه نيستند. شما تا کنون يک گاو emoticon-animal-007.gifمعتاد ديده ايد؟

گاوي emoticon-animal-007.gifديده ايد که سر کوچه بايستد و مزاحم ناموس مردم شود؟ آخر گاوها emoticon-animal-007.gifخودشان خواهر و مادر دارند.

ما از شير، گوشت، پوست، حتي روده و معده ي گاو emoticon-animal-007.gifاستفاده ميکنيم.

تا حالا شما گاو emoticon-animal-007.gifبيکار ديده ايد؟ آيا ديده ايد گاوي emoticon-animal-007.gifزيرآب گاو emoticon-animal-007.gifديگري را پيش صاحبش بزند؟

تا حالا ديده ايد گاويemoticon-animal-007.gif غيبت گاو emoticon-animal-007.gifديگري را بکند؟

آيا تا بحال ديده ايد گاويemoticon-animal-007.gif زنش را کتک بزند يا گاو emoticon-animal-007.gifماده اي شوهر خواهرش را به رخ شوهرش بکشد؟ و مثلا بگويد از آقاي فلاني ياد بگير. آخر توهم گاويemoticon-animal-007.gif؟! فلاني گاوemoticon-animal-007.gif است بين گاوهاemoticon-animal-007.gif..

تازه گاوها emoticon-animal-007.gifنياز به ماشين ندارند تا بابت ماشين 12 ميليون پول بدهند و با هزار پارتي بازي ماشينشان را تحويل بگيرند و آخرش هم وسط جاده يه هويي ماشينشان آتش بگيرد.

هيچ گاويemoticon-animal-007.gif آنقدر گاوemoticon-animal-007.gif نيست که قلب ديگري را بشکند.

ديده ايد گاو emoticon-animal-007.gifنري به خاطر به دست آوردن ثروت پدر گاو emoticon-animal-007.gifماده به او بگويد: عاشقت هستم"!! سرت سر شير است و دمت دم پلنگ!!

ديده ايد گاو emoticon-animal-007.gifپدري دخترش را کتک بزند!؟

گاو ها emoticon-animal-007.gifدر جامعه شان فقر ندارند. گاوها emoticon-animal-007.gifاختلاف طبقاتي ندارند.

آنها شرمنده زن و بچه شان نميشوند. رويشان را با سيلي سرخ نگه نميدارند.

هيچ گاوي emoticon-animal-007.gifغصه ي گاوهاي emoticon-animal-007.gifديگر را نميخورد.

هيچ گاوي emoticon-animal-007.gifغمباد نميگيرد. هيچ گاويemoticon-animal-007.gif رشوه نميگيرد. هيچ گاويemoticon-animal-007.gif اختلاس نميکند.

هيچ گاويemoticon-animal-007.gif آبروي ديگري را نميريزد.

هيچ گاوي emoticon-animal-007.gifخيانت نميکند. هيچ گاوي emoticon-animal-007.gifدل گاو emoticon-animal-007.gifديگري را نميشکند. هيچ گاويemoticon-animal-007.gif دروغ نميگويد.

هيچ گاوي emoticon-animal-007.gifآنقدر علف نميخورد که از فرط پرخوري مجبور شود روي آن همه علف يک آفتابه عرق سگي بخورد و بعدش راه بيفتد توي کوچه خيابان در حالي که گاو emoticon-animal-007.gifطويله کناريشان از گرسنگي شير نداشته باشد تا به گوساله اشemoticon-animal-012.gif غذا بدهد.

اگر بخواهم در مورد فوايد گاو emoticon-animal-007.gifبودن بگويم، ديگر زنگ انشاء ميخورد و نوبت بقيه نمي شود که انشايشان را بخوانند.

اما به نظر من مهمترين فايده گاو emoticon-animal-007.gifبودن اين است که ديگر آدم نيستند...

لباس ما از گاوemoticon-animal-007.gif است، غذايمان از گاوemoticon-animal-007.gif، شير و پنير و کره و خامه و.... همه از گاو emoticon-animal-007.gifاست.

ولي... هيچ گاوي emoticon-animal-007.gifنگفت: من

گفت :ما

• Like 8
لینک به دیدگاه

ولی آخرش چی....

ضرب المثل از خودم:

آدما شاید گاو بمیرن ولی گاوا هیچ وقت مثل آدما نمیمیرن!!!

لینک به دیدگاه
ولی آخرش چی....

ضرب المثل از خودم:

آدما شاید گاو بمیرن ولی گاوا هیچ وقت مثل آدما نمیمیرن!!!

خوبیش اینه که مثه خودشون به دنیا میان، مثه خودشون زندگی میکنن و مثه خودشون میمیرن!!!

لینک به دیدگاه
خوبیش اینه که مثه خودشون به دنیا میان، مثه خودشون زندگی میکنن و مثه خودشون میمیرن!!!

دوباره ضرب المثل از خودم:

ولی آدما مثل خودشون به دنیا میان و مثل خودشون نمیمیرن!!!

لینک به دیدگاه
دوباره ضرب المثل از خودم:

ولی آدما مثل خودشون به دنیا میان و مثل خودشون نمیمیرن!!!

اوهوم، منظورم همین بود :hanghead:

تازه خیلییهاشونم مثه خودشون زندگی نمیکنن!! :sigh:

خدایی این انشا در قالب طنزه، ولی یه واقعیت تلخه ....

لینک به دیدگاه
اوهوم، منظورم همین بود :hanghead:

تازه خیلییهاشونم مثه خودشون زندگی نمیکنن!! :sigh:

خدایی این انشا در قالب طنزه، ولی یه واقعیت تلخه ....

دقیقا:w16:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...