رفتن به مطلب

وقتی حالت خیلی بده ....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 71
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فک کنم از الانم بد تر نشه حالم هیچوقت ...

اهنگای ابی ....

خاطرات چند سال قبل....

مرور چند سال طاقت فرسای زندگی ....

و تصمیمای بزرگ ....

خیلی خسته شدم .... مدام دارم از پله ها میرم بالا ... زندگی پاگرد نداره واسه استراحت ؟ :hanghead:

ولی با این حال بد ... دارم اهنگ گوش میدم و تو این شب از سکوت و شنیدن اهنگ لذت میبرم

وقتایی که خیلی بدم یه ارامش عجیبی میاد سراغم که اگه نبود من نمیدونم چی میشد ...

خیلی بدم اما دووم میارم ... یعنی فکر کنم که دووم میارم :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خداروشکر بالشتم گل نداره، وگرنه الان درخت شده بودن :ws3:

البته خب آدم رو سبکتر میکنه...

اما، اینکه باید یه مدتی بسازی!!!! این خیلی سخته

مشکل الانم نیست

اما الان دیگه حاد شده

خیلی وقته براش صبر کردم

اما این روزا بدتر شده

خیلی پررنگ تر شده

یه سری پارامترها هم که بودنشون آرومم میکرد و صبر رو برام راحت تر، اونام حذف شدن..

حذف که چه عرض کنم، عکس شدن!!!

سخته وقتی که با یه چیز آروم بشی، اما اون چیز، برای مدتی، شاید کم یا زیاد، بودنش "غیر ممـــــــــــــــــکن" بشه!!! و این حال تورو بد و بدتر میکنه...

خب شما میخوای مشکلتو بگو شاید کمکی از دستمون بر بیاد، از تشکر زیر پست اولت بدون این حال و روز خیلی از بچه های اینجاست. حالا یکم اینور اونور ولی حال همه خراباتیه. همین که درد همو بدونیم و بدونیم کسای دیگه ام مشکل مارو دارن آدمو آروم میکنه. خوشبختانه اینطور که میگی به خدا اعتقاد داری که این واقعاً نعمتیه و قدرشو بدون. همین که تسلیم یه نفر میشی خیلی ادمو آروم میکنه.

ورزش بسیار بسیار برای من که جواب میده، جوری که 2-3 روز باشگاه نمیرم دوباره برمیگردم تو حالت قبلیم که واقعاً خودمم خسته شدم ازش.

فیلم هم خیلی جواب میده البته به شدت از فیلم های ایرانی دوری کن که بدترت میکنه. فیلم های آمریکایی خیلی جواب میده.

موزیک؛ موزیک داریم تا موزیک موزیک خوب واقعا تاثیر داره، آهنگای یاس (به امید ایران، از چی بگم، باید بتونیم این آخریه واقعا خوبه).

بعد یه چیز دیگه ام که خیلی آرومم میکنه دیدن بی بی سی فارسی از طریق کامپیوترمه، واقعاً مسکنه برام.

اینا همه تجربیات من بود، اگه بازم کمک تخصصی تر خواستی مشکلتو سربسته بگو تا ببینیم میشه بچه ها همه با هم همدیگرو آروم کنیم.

فقط اینو بدون بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگست.:icon_gol:

دی کز تو گذشت، هیچ از او یاد مکن ... فردا که نیامده است، فریاد مکن

بر رفته و بر نامده بنیاد مکن ... حالی در یاب، و عمر بر باد مکن

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه چیز دیگم اینکه زیاد تو نت نچرخ، سعی کن یه کار مثبتی بکنی که برات بعد یه مدت یه چیزی بمونه نه اینکه وقتت به بطالط گذشته باشه. این بعد یه مدت که برمیگردی عقبو میبینی اگه کار مفیدی نکرده باشی اعصابتو خرد میکنه.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من انقد فکر میکنم که مخم میپکه... آخرشم میگم چه کنم حتما قسمت بر این بوده.. بعد خودمو سرگرم میکنم تا برا ی مدت کوتاهم شده همه چی یادم بره..

البته خیلی نتیجه نمیده باز فکر و خیال میاد تو کلم..:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فقط و فقط وقتی اعصابت بهم ریختس و اصلا نمیدونی باید چیکار کنی و خلاصه کلافه ی

باید با بهترین دوستت حرف بزنی شیطنت کنی....

این برا من واقعا جواب داده.... البته با بهترین دوستی که واقعا دوستت باشه:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

وقتی یه فضولایی میان بگن ما هم بازی بعد میشن نخود هر اشی که بگن ما همه کاره ایم

فقط جواب که منیدی و میسوزن خیلی مزه میده

اون وقتا این از همه چی بهرتم میکنه

میگن شاه میبخشه وزیر نمیبخشه

همینه دیگه :ws37:

به اینا میگن مامور افتابه

وقتی که از دست اینا خیلی حالم بده جواب نمیدم و کنف شدنشون ای منو میخندونه که نگو :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

یکی از عزیزانم متاسفانه بیمار هست:sad0:... برای سلامتیش هر کس میتونه لطفا دعا کنه

اگر براتون مقدور بود یه حمد به نیت سلامتی ایشون بخونید:ws21:

بچه های مشهدی هم اگه رفتن حرم، ممنون میشم دعاکنن :4564:

:sigh::4564::sigh:

فک کنم از الانم بد تر نشه حالم هیچوقت ...

اهنگای ابی ....

خاطرات چند سال قبل....

مرور چند سال طاقت فرسای زندگی ....

و تصمیمای بزرگ ....

خیلی خسته شدم .... مدام دارم از پله ها میرم بالا ... زندگی پاگرد نداره واسه استراحت ؟ :hanghead:

ولی با این حال بد ... دارم اهنگ گوش میدم و تو این شب از سکوت و شنیدن اهنگ لذت میبرم

وقتایی که خیلی بدم یه ارامش عجیبی میاد سراغم که اگه نبود من نمیدونم چی میشد ...

خیلی بدم اما دووم میارم ... یعنی فکر کنم که دووم میارم :hanghead:

میفهمم چی مییگی

بعضی وقتا فک میکنم اگه خدا خواب رو برای ما نذاشته بود، چیکار میکردیم؟؟؟ :sigh:

بعد از خواب آدم خیلی بهتر میشه، حسابشو بکن چیزی به اسم خواب وجود نداشت!! دور از جونت من یکی روانی شده بودم فک کنم :sigh:

من فرت و فرت سیگار میکشو وقتی داغونم:banel_smiley_4::sigh:

برای اینکه روحت رو آروم کنی، به جسمت ضرر میزنی؟؟؟ :sigh:

خب شما میخوای مشکلتو بگو شاید کمکی از دستمون بر بیاد، از تشکر زیر پست اولت بدون این حال و روز خیلی از بچه های اینجاست. حالا یکم اینور اونور ولی حال همه خراباتیه. همین که درد همو بدونیم و بدونیم کسای دیگه ام مشکل مارو دارن آدمو آروم میکنه. خوشبختانه اینطور که میگی به خدا اعتقاد داری که این واقعاً نعمتیه و قدرشو بدون. همین که تسلیم یه نفر میشی خیلی ادمو آروم میکنه.

ورزش بسیار بسیار برای من که جواب میده، جوری که 2-3 روز باشگاه نمیرم دوباره برمیگردم تو حالت قبلیم که واقعاً خودمم خسته شدم ازش.

فیلم هم خیلی جواب میده البته به شدت از فیلم های ایرانی دوری کن که بدترت میکنه. فیلم های آمریکایی خیلی جواب میده.

موزیک؛ موزیک داریم تا موزیک موزیک خوب واقعا تاثیر داره، آهنگای یاس (به امید ایران، از چی بگم، باید بتونیم این آخریه واقعا خوبه).

بعد یه چیز دیگه ام که خیلی آرومم میکنه دیدن بی بی سی فارسی از طریق کامپیوترمه، واقعاً مسکنه برام.

اینا همه تجربیات من بود، اگه بازم کمک تخصصی تر خواستی مشکلتو سربسته بگو تا ببینیم میشه بچه ها همه با هم همدیگرو آروم کنیم.

فقط اینو بدون بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگست.:icon_gol:

دی کز تو گذشت، هیچ از او یاد مکن ... فردا که نیامده است، فریاد مکن

بر رفته و بر نامده بنیاد مکن ... حالی در یاب، و عمر بر باد مکن

یه چیز دیگم اینکه زیاد تو نت نچرخ، سعی کن یه کار مثبتی بکنی که برات بعد یه مدت یه چیزی بمونه نه اینکه وقتت به بطالط گذشته باشه. این بعد یه مدت که برمیگردی عقبو میبینی اگه کار مفیدی نکرده باشی اعصابتو خرد میکنه.:icon_gol:

من کار و زندگیم با اینترنته، چطور میتونم زیاد نیام؟؟؟ :sigh:

ممنون از نظراتتون، چشم سعیمو میکنم :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یک زمانی یک روشی داشتم...

یک ضبط صوت بر می داشتم...با یک نوار خالی...

حال دلم بد می شد...

هر چی روش سنگینی می کرد...تبدیل می کردم به واژه و می گفتم....

بعد که خالی می شد دلم با کمک واژه ها...نوار رو یک دور گوش می دادم...

و حس می کردم..که واقعا ارزشش رو نداشت...و نیاز نبود به اون حال بد....

...

دیر زمانیه که به این رسیدم که دیگه چیزی واقعا اون ارزش رو نداره که حال دلم رو بد کنه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
یک زمانی یک روشی داشتم...

یک ضبط صوت بر می داشتم...با یک نوار خالی...

حال دلم بد می شد...

هر چی روش سنگینی می کرد...تبدیل می کردم به واژه و می گفتم....

بعد که خالی می شد دلم با کمک واژه ها...نوار رو یک دور گوش می دادم...

و حس می کردم..که واقعا ارزشش رو نداشت...و نیاز نبود به اون حال بد....

...

دیر زمانیه که به این رسیدم که دیگه چیزی واقعا اون ارزش رو نداره که حال دلم رو بد کنه...

راست میگید، من اینو خیلی تجربه کردم، منتها با نوشتن

گاهی اوقات که از چیزی ناراحت بودمو حالم بد بود همه ی اتفاق رو مینوشتم... بعد که میخوندم میدیدم الان که فک میکنم اونقدرها هم بد نبوده، یا حتی میشد از یه زاویه دیگه بهش نگاه کنم که اینقدر بد به نظر نرسه...

هنوزم گهگاهی از این روش استفاده میکنم، هم کلی تخلیه میشم، هم اینکه آرومم میکنه ... :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...