رفتن به مطلب

دوست دختر .... البته خانومای جمع ببخشن

eder

ارسال های توصیه شده

همونجا گوشش رو میگرفتی و 6 دور میچرخوندی میبردیش دفتر مدرسه:w000:

با پیچوندن گوش و دفتر بردن بچه تنبیه نمشه که هیچ بد تر هم میشه:icon_pf (34):

اون بچه از پایه خرابه:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با پیچوندن گوش و دفتر بردن بچه تنبیه نمشه که هیچ بد تر هم میشه:icon_pf (34):

اون بچه از پایه خرابه:sigh:

خب بیشتر شوخی بود

ولی من فکر میکنم تنبیه کردن میتونه خیلی موثر باشه

البته تنبیه هدف دار و نه خالی کردن خشم رویه بچه

تنبیه حداقل تاثیری که داره اینه که بقیه دیگه دست به این کار نمیزنن :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب بیشتر شوخی بود

ولی من فکر میکنم تنبیه کردن میتونه خیلی موثر باشه

البته تنبیه هدف دار و نه خالی کردن خشم رویه بچه

تنبیه حداقل تاثیری که داره اینه که بقیه دیگه دست به این کار نمیزنن :ws37:

کلا ریشه خرابه باید ریشه رو درست کرد تا جونه های خوبی داشته باشی:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کلا ریشه خرابه باید ریشه رو درست کرد تا جونه های خوبی داشته باشی:banel_smiley_4:

کی میخواد ریشه رو درست کنه؟

فعلا که همه تو خونه نشستن و فکر میکنن که شکمشون رو چجوری سیر کنن :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بازم میگم همه این نقاشی های بی بدیلی که از بزه و بزهکارهای جامعه می بینید و می بینیم همشون معلول علتی هستن اگه جراتشو داریم بریم گوش اونو بپیچونیم

مسایل اقتصادی خود بزرگترین عامل می تونه باشه

به لطف بیییییییییییییییییییییییییب، طبقه متوسط درحال کمر باریک تر شدنه

جامعه ای که دخترش بخاطر یه رنگ مو خودشو ..........

جامعه ای که هر لحظه اش تشریفاتش بیشتر میشه

جامعه ای که درش پروسه رسیدن به رفاه اقتصادی فقط از راه حرام خواری و خائن شدن و ساندیس خوری و......... صورت می گیره

جامعه ای که یه جوون 30 و خرده ای ساله بعد کلی درس و تحصیل نمی تونه یه کار در شان خودش پیدا کنه یا اگر کرده اونقدر امنیت شغلی نداره نمی تونه یه اپارتمان چن متری واسه خودش رهن کنه تا دست زنشو بگیره ببره زیر یه سقف

ولی درهمون جامعه ، عده ای در سنین خیلی کمتر راحت نه یه بار بلکه چندین بار و چن تا چن تا ازدواج می کنن درحالی که همه چیشون فراهمه

جامعه ای که .......

جامعه ای که انقد لایه های زیرین فکریش خالی و سست و پراز کاه گل خرافات و افکار پوچ هزار و خرده ای سال پیش اون هم نه از نوع فرهنگ و عقیده خودی و وطنی بلکه از نوع بیگانه اش هس ، درچنین جامعه ای چطوری انتظار دارید از این معلول ها اطراف تون نبینید ؟

یاد حرف اون حاج اقایی افتادم که گفته بود اخر ال زمان که بشه همه در سراشیبی سقوط و گناه می افتن طوری که کنترلش دست خودشون نیس

باز یاد حرف چن تا دانشمند حاج اقایی افتادم که فرمودن ما باید زمینه های ظهور اقا رو فراهم کنیم

زیاد حرص نخورید امام زمان که بیاد همه اینا خود بخود درست میشه

بنشین تا صبح دولتت بدمد

• Like 7
لینک به دیدگاه

از اين چيزا منم زياد شنيدم و بعضا چقدم كركره خنده ميشه:whistle:

يه بار تو ماشين بودم يه دختره سوار شد اونقد به خودش رسيده بود كه اصلا بهش نمي خورد بره دانشگاه گوشيش زنگ خورد شروع كرد: كثافته لجن اگه آبروتو تو دانشگاه نبردم واسه من آدم شدي سهيلو برداشتي بردي كلي تيغش زدي اون بخاطره من به تو محل دادو باهات حرف زد حالا تو برديش خريد تيغيديش چه غلطاا... يه عالمه فشاي زشتم بهش ميداد كه واقعا نمي شه گفت خلاصه 5 يا 6 بار گوشيش زنگ خورد هر دفعه همين حرفا آخرش بهش گفت پا ميشي مياي دانشگاه پيش سهيل ميگي غلط كردم بردمت خريد ميخواستم بتيغمت كه سهيل تورو بشناسه...منم اينجوري بودم:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خانه از پایبست ویران است..........

یک خانواده هم که تو جامعه خوب باشه انقد اجتماع و اطرافش خراب و کثیفن که اونم به ابتذال میکشونن...

• Like 3
لینک به دیدگاه
بازم میگم همه این نقاشی های بی بدیلی که از بزه و بزهکارهای جامعه می بینید و می بینیم همشون معلول علتی هستن اگه جراتشو داریم بریم گوش اونو بپیچونیم

مسایل اقتصادی خود بزرگترین عامل می تونه باشه

به لطف بیییییییییییییییییییییییییب، طبقه متوسط درحال کمر باریک تر شدنه

جامعه ای که دخترش بخاطر یه رنگ مو خودشو ..........

جامعه ای که هر لحظه اش تشریفاتش بیشتر میشه

جامعه ای که درش پروسه رسیدن به رفاه اقتصادی فقط از راه حرام خواری و خائن شدن و ساندیس خوری و......... صورت می گیره

جامعه ای که یه جوون 30 و خرده ای ساله بعد کلی درس و تحصیل نمی تونه یه کار در شان خودش پیدا کنه یا اگر کرده اونقدر امنیت شغلی نداره نمی تونه یه اپارتمان چن متری واسه خودش رهن کنه تا دست زنشو بگیره ببره زیر یه سقف

ولی درهمون جامعه ، عده ای در سنین خیلی کمتر راحت نه یه بار بلکه چندین بار و چن تا چن تا ازدواج می کنن درحالی که همه چیشون فراهمه

جامعه ای که .......

جامعه ای که انقد لایه های زیرین فکریش خالی و سست و پراز کاه گل خرافات و افکار پوچ هزار و خرده ای سال پیش اون هم نه از نوع فرهنگ و عقیده خودی و وطنی بلکه از نوع بیگانه اش هس ، درچنین جامعه ای چطوری انتظار دارید از این معلول ها اطراف تون نبینید ؟

یاد حرف اون حاج اقایی افتادم که گفته بود اخر ال زمان که بشه همه در سراشیبی سقوط و گناه می افتن طوری که کنترلش دست خودشون نیس

باز یاد حرف چن تا دانشمند حاج اقایی افتادم که فرمودن ما باید زمینه های ظهور اقا رو فراهم کنیم

زیاد حرص نخورید امام زمان که بیاد همه اینا خود بخود درست میشه

بنشین تا صبح دولتت بدمد

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من الان نفهمیدم کجای جامعه خرابه ؟یکی توضیح بده:ws52:

کی گفته یه جای جامعه ی ما خرابه اینام که دارین می خونین حرفای جاسوسای CIA وموساده :w16:

راستی من یه خرده حافظم ضعیفه یادم رفته میشه شما لیست اونجاهای جامعه مون که خراب نیست بفرمایین تا این عوامل استکبار نقشه شون نقش بر آب بشه:ws38:

لینک به دیدگاه
کی گفته یه جای جامعه ی ما خرابه اینام که دارین می خونین حرفای جاسوسای CIA وموساده :w16:

راستی من یه خرده حافظم ضعیفه یادم رفته میشه شما لیست اونجاهای جامعه مون که خراب نیست بفرمایین تا این عوامل استکبار نقشه شون نقش بر آب بشه:ws38:

چی میگن ایشون؟:ws52:

لینک به دیدگاه

دوستان فکر میکنم بحث طوری پیش رفت که قضیه(در واقع به نظر اکثریت باید گفت معضل )به خوبی مطرح شد فقط حیف که به نظر میاد همه ی کسایی که توبحث شرکت کردن با این قضیه مخالف بودن یعنی ما تا اینجا حرفای اوناییو شنیدیم که فکر می کنن داشتن دوست از جنس مخالف یه ضد ارزشه (البته بیشتر دوستی ازجنبه ی جنسی منظورومونه)

یه خواهش هم دارم بحثو نذارین به جروبحث تبدیل بشه چه ایرادی داره من وقتی احساس کنم یه حرف نامربوطی متلکی هم شنیدم (نهایتش اینه دیگه بالاتر از این نداریم که) بزرگواری بکنم ندید بگیرم ممنون از همه

بعدشم اینکه این وسط یه ایرادی هست همه مون فهمیدیم ولی یکم دقیق تر وارد موضوع بشیم اون وسطا یه دوستی گفت راستم گفت هی بگیم جامعه خرابه خرابه اینو که مش رجب هم دیگه فهمیده انتظاری که از چیزدونای جامعه هست اینه که سعی کنیم مساله رو فرمالیزش بکنیم (شناسوندن ابعاد مختلف،سعی در کشف منشا ومبدا پیدایش ،تاثیرش تو روابط اجتماعی و راه حل و...)علت دقیقا چیه خونواده ها وقت نمیکنن به بچه هاشون برسن یانه اصلا پدر مادرا خودشون مشکل دارن وبرای بچه هاشون الگوی منفی شدن یانه این دوست بازی یه جایگزینه واسه ازدواج که الان مشکل و دیرتر اتفاق می افته واگه اونو مشکلشو حل کنیم این قضیه هم فیصله پیدا می کنه شایدم با یه تغییر فرهنگ مواجهیم یانه اصلا تغییری در کار نیست(منظورم از تغییر روی آوردن وجایگزینی آگاهانه ی شرایط جدیده) و این مساله یه تظاهری از ضعف وبی مسیولیتیه عمومیه که منشائش ممکنه خلا هایی باشه که قشر متوسط وحتی مرفه داشته وداره شایدم صرفا یه بازخورد اجتماعی از جو تحمیلی به مردمه ویا اصلا ممکنه یه هنجار اونوریاست که به دلیل سلطه فنی و علمیشون مثل هزاران پیامد دیگه ی پیشرو بودنشون به ما تحمیل کردند وچاره ای هم نیست(مثل طرز پوشش و قوانین حقوقی وبین المللی شون وورزش ها شون وتفریحات وسر گرمی هاوغذاهاشون و...) شایدم نه چون بهش نپرداختیم به نظر بغرنج میاد مثل خیلی مسایل دیگه واگه بخایم خیلی راحت می شه حلش کرد

بازم میگم به نظر من این مساله نمود وحتی ریشه ی خیلی از تغییرات مشکل ساز ومهم جامعه معاصر ایرانه پس دوستان مخصوصا اونایی که بحثو شروع کردن عقب نکشن

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...