DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ تا حالا کیا درست کردن چند نفر شده ؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ کیاش رو نمی تونم بگم ... ولی یه نفر شرکت کرده ... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ کیاش رو نمی تونم بگم ... ولی یه نفر شرکت کرده ... خودت شرکت میکنی ؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ خودت شرکت میکنی ؟ 100% ... :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ 100% ... :gnugghender: اوه اوه چه خطر ناک 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام 1-چجوری لایه ها ادغام میشن؟ 2-blending option که میارم واسه تنظیمات این گزینه هایی که گفتین تغییر بدیمو نداره.فقط دو سه تا اولیش هست ورژن فتوشاپتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام 1-چجوری لایه ها ادغام میشن؟ 2-blending option که میارم واسه تنظیمات این گزینه هایی که گفتین تغییر بدیمو نداره.فقط دو سه تا اولیش هست ورژن فتوشاپتون چیه؟ علیک سلام گلم ... این سوالا رو کاش زیره خودِ آموزش می نوشتی که بقیه هم اگر همین سوال رو داشته باشن، ببینن ... واسه ادغام ... لایه هایی که می خوای ادغام کنی رو انتخاب کن ... و دکمه های Ctrl+E رو بزن ... اینها که تو همه ورژن هاهستن ... واسه من Cs3 هستش ... واسه شما چنده؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ زهرا بلاخره تا کی مهلت دادی ؟ کار من یه خورده طول میکشه دیر شروع کردم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ زهرا بلاخره تا کی مهلت دادی ؟کار من یه خورده طول میکشه دیر شروع کردم تا سه شنبه ... پست اول ویرایش شد .. لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ تا سه شنبه ... پست اول ویرایش شد .. این سه شنبه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ این سه شنبه پس سه شنبه هفته دیگه؟ علاوه بر اون یه هفته ی زمانِ اصلی، دو روز اضافه شد ... دو روز کمه؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ پس سه شنبه هفته دیگه؟ علاوه بر اون یه هفته ی زمانِ اصلی، دو روز اضافه شد ... دو روز کمه؟ نه خوبه همکار 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ علیک سلام گلم ... این سوالا رو کاش زیره خودِ آموزش می نوشتی که بقیه هم اگر همین سوال رو داشته باشن، ببینن ... واسه ادغام ... لایه هایی که می خوای ادغام کنی رو انتخاب کن ... و دکمه های Ctrl+E رو بزن ... اینها که تو همه ورژن هاهستن ... واسه من Cs3 هستش ... واسه شما چنده؟ مرسی خانمی. آخه مشکل اینه که چندتا لایه نمیتونم با هم انتخاب کنمیکی دیگه که انتخاب کنم قبلی از حالت انتخاب خارج میشه واسه من CS Middle East Version شماره نداره.cs5 هم دارم اما نصب نکردم. خیلی سرم شلوغه.شبا کار میکنم مرسی که جواب میدی. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ پس سه شنبه هفته دیگه؟ علاوه بر اون یه هفته ی زمانِ اصلی، دو روز اضافه شد ... دو روز کمه؟ زهرا جونم تو منو دعوت نکرده بودی داوود گفت.اونم 2 روز پیش حالا اگه به مسابقه هم نرسید دوست دارم یاد بگیرم.کار جالبیه. بعد میذارم تکی رای بدین رای yes یا no 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ زهرا جونم تو منو دعوت نکرده بودیداوود گفت.اونم 2 روز پیش حالا اگه به مسابقه هم نرسید دوست دارم یاد بگیرم.کار جالبیه. بعد میذارم تکی رای بدین رای yes یا no من برندم تلاش نکن لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ من برندم تلاش نکن تو !!!!!!!!!!!!!!!! ببخشید شما ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ تو !!!!!!!!!!!!!!!!ببخشید شما ؟؟؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ مرسی خانمی.آخه مشکل اینه که چندتا لایه نمیتونم با هم انتخاب کنمیکی دیگه که انتخاب کنم قبلی از حالت انتخاب خارج میشه واسه من CS Middle East Version شماره نداره.cs5 هم دارم اما نصب نکردم. خیلی سرم شلوغه.شبا کار میکنم مرسی که جواب میدی. واسه انتخاب چند تا لایه ، کافیه دکمه ی Ctrl رو بگیری و رو لایه ها کلیک کنی ... اگر مایل باشی به یه نکته اشاره کنم ... در گام 3e که گفته شده مراحل قبلی رو تکرار کن، مراحل رو تا ایجاد لایه blocks یا slides تکرار کن و بعدش دیگه لازم نیست تنظیمات Blending option دوباره انجام بدی... کافیه رو لایه Blocks یا slides اولی که درست کردی، کلیک راست کنی و copy layer style بزنی و در لایه blocks یا slides دومی paste کنی ... متوجه شدی؟ زهرا جونم تو منو دعوت نکرده بودیداوود گفت.اونم 2 روز پیش حالا اگه به مسابقه هم نرسید دوست دارم یاد بگیرم.کار جالبیه. بعد میذارم تکی رای بدین رای yes یا no باشه ... من وقتش رو بیشتر می کنم ... چهارشنبه خوبه ؟! به حجمش نگاه نکن .. خیلی سادست ... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ کافیه رو لایه Blocks یا slides اولی که درست کردی، کلیک راست کنی و copy layer style بزنی و در لایه blocks یا slides دومی paste کنی ... چه باحال منم میخواستم این نکته رو امروز بزارم که تو گذاشتی فکرامون چه مثل همه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده