دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ دیوونه زهرا میدونه وقتی برای نظر سنجی میزاره نباید معلوم بشه ماله کیه جلـــــــــــــــــــــــف هاااااااااا خوب شد پرسیدما.فکر کردم خودش انتخاب میکنه.میخواستم رو عکس خودم کار کنم میگن آدم عاقل هم میدونه هم میپرسه. 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ میگن آدم عاقل هم میدونه هم میپرسه. ادم عاقل نیستو ادم جلفه لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من که کلا یه مدته از داشتن فتوشاپ محرومم 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من میخواستم شرکت کنم...بعضی جاهای آموزش رو نفهمیدم چی شد! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ من میخواستم شرکت کنم...بعضی جاهای آموزش رو نفهمیدم چی شد! نمی خواد مثل آموزش شه ... لازم نیست زیاد وارد جزئیاتش شی ... فقط از آموزش تو قسمتی از طرحت استفاده کن ... هرجاش رو نفهمیدی بپرس تا بگم ... 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ نمی خواد مثل آموزش شه ... لازم نیست زیاد وارد جزئیاتش شی ... فقط از آموزش تو قسمتی از طرحت استفاده کن ... هرجاش رو نفهمیدی بپرس تا بگم ... تا فرداست وقتش؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ تا فرداست وقتش؟ قرار بود تا فردا باشه ... ولی وقتش رو بیشتر می کنم ... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ گام3a: یک لایه جدید ایجاد کنید و اسمش رو Holes بزارید... با استفاده از ابزار Pen tool ، با توجه به خطوط روی صورت ، چندتا مربع ایجاد کنید ... به تب Paths برید و دکمه Ctrl رو بگیرید و روی لایه work path کلیک کنید ... به تب Layers برگردید، و به لایه Holes برید و قسمت های انتخاب شده رو با رنگ #000000 پر کنید... زهرا این تب Paths کجاس 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ زهرا این تب Paths کجاس تب کنار layer میشه channel و کنار اون paths هستش 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ تب کنار layer میشه channel و کنار اون paths هستش :w58::w58: دستت درد نکنه توهم بلد بودی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ بچه ها من تو گام سوم 1 مشکل دارم.وقتی اون لایه رو ایجاد میکنم بعدش با pen tool کار میکنم اون شکل ها داخل لایه نمیمونن.به صورت shape تو همون تب layer هستند.یعنی دونه دونه باید روشون کار کرد. مشکل چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ :w58::w58: دستت درد نکنه توهم بلد بودی به من میگن سحر گرافیست 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ به من میگن سحر گرافیست اسمتم دونستیم یاد سحر خودمون افتادم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ه اسمتم دونستیم یاد سحر خودمون افتادم صبح بخیر.هنو اسممو نمیدونستی؟ سحر خودتون کیه؟ اون سوالمو اگه میتونی جواب بده. آفرین .این داوود عجب پسر آقاییه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ه صبح بخیر.هنو اسممو نمیدونستی؟ سحر خودتون کیه؟ اون سوالمو اگه میتونی جواب بده. آفرین .این داوود عجب پسر آقاییه صبح شما هم بخیر خب نمیدونستم هندوانه زیر بغلمون میدی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ بچه ها من تو گام سوم 1 مشکل دارم.وقتی اون لایه رو ایجاد میکنم بعدش با pen tool کار میکنم اون شکل ها داخل لایه نمیمونن.به صورت shape تو همون تب layer هستند.یعنی دونه دونه باید روشون کار کرد. مشکل چیه؟ وقتی میری رو ابزار path tool برو بالا ... قسمت تنظیماتش ... سمت چپ سه نوع path هستش ... Shape layers Paths Fill pixels شما دومی رو انتخاب کن ... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ صبح شما هم بخیر خب نمیدونستم هندوانه زیر بغلمون میدی اء فهمیدی هندونه بود خب حالا بگو اگه میدونی.کارم لنگ این مونده. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده