Hossein.T 22596 ارسال شده در 18 اسفند، 2011 سلام. . . فکر کنم همه چیز واضح باشه. عکس بالا یکی از شایع ترین نمونه های S-e.x.ual Harassment در ایران هست. سوالی که دارم اینه که : بین خانم ها کسی هست که تجربه ای در این مورد داشته باشه!؟ چه برخوردی رو انجام داده ( یا فکر میکنه در صورت بروز این مشکل باید انجام بده ) ؟ چطور میشه این نوع مشکلات رو به حداقل رسوند؟ 8
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 اسفند، 2011 سلام. . . فکر کنم همه چیز واضح باشه. عکس بالا یکی از شایع ترین نمونه های S-e.x.ual Harassment در ایران هست. سوالی که دارم اینه که : بین خانم ها کسی هست که تجربه ای در این مورد داشته باشه!؟ بله متاسفانه چه برخوردی رو انجام داده ( یا فکر میکنه در صورت بروز این مشکل باید انجام بده ) ؟ خودم رو تا تونستم چسبوندم به در...بعد دیدم نه این کارا اثر نداره...همونجا پیاده شدم یه تاکسی دیگه سوار شدم چطور میشه این نوع مشکلات رو به حداقل رسوند؟ بستگی به شعور افراد داره دیگه 5
en.ml 4113 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 مشکل مشکل اجتماعی نیست مشکل فرهنگی هست ما ها هنوز برخورد با دیگران و رفتار و منش در جامعه رو بلد نیستیم و این مستقیم بر می گردد به فرهنگ بی فرهنگی و در خانواده 1
shaden. 18583 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 درسته بعضی از آقایون رعایت نمیکنن اما بعضی از خانومها هم همینطورن نمونش دیروز تو تاکسی یه خانومه یک خروارچیز میز خریده بود باید دربست میگرفت یا حداقلش جلو مینشست به زور خودشو چپوند صندلی عقب نصف وسایلشم رو پام بود راننده هم هی چپ چپ نگاه میکرد هر دو طرف باید مراعات کنن 1
ارسال های توصیه شده