hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ مواد لازم : برای 4 نفر [TABLE=align: center] [TR] [TD]سفیده تخم مرغ [/TD] [TD]3 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD]سس خردل [/TD] [TD]1 قاشق سوپ خوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]نان ایتالیایی خرد شده [/TD] [TD]یک فنجان [/TD] [/TR] [TR] [TD]پنیر پارمزان کم چرب [/TD] [TD]4/1 فنجان [/TD] [/TR] [TR] [TD]مرغ پوست کنده بدون استخوان[/TD] [TD]4 قطعه[/TD] [/TR] [TR] [TD]سس سرکه و نمک گرم[/TD] [TD]4/3 فنجان[/TD] [/TR] [TR] [TD]سالاد کلم فرانسوی[/TD] [TD]به دلخواه [/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه: 1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید . 2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید. 3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید. 4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند. 5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده