رفتن به مطلب

«هل» موثر برای سرفه و سرماخوردگی و درمان سردرد


Ssara

ارسال های توصیه شده

هندی ها و پاكستانی ها در مقایسه با سایر كشورهای جهان بیشترین مصرف كننده های چاشنی معطر «هل» هستند.

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، «هل»؛ میوه گیاهی از تیره زنجبیل است و انواع مختلف آن شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتری دارد.

 

مطالعات نشان می دهد كه این چاشنی خواص درمانی مفیدی دارد از جمله این كه به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می شود.

 

به نوشته روزنامه اكسپرس، سایر خواص درمانی هل عبارتند از:

 

دانه «هل» تقویت كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است و در ضمن به هضم غذا نیز كمك می كند.

 

در صورتی كه عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به صورت چای دم كنید و در طول یك روز به مرور بنوشید.

 

این چاشنی برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می شود.

 

«هل» تقویت كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زیاد آن، هم تپش قلب را افزایش می دهد و هم برای بیماری های روده و ریه مفید نیست.

 

مصرف «هل» برای رفع سردرد و كاهش حملات بیماری صرع نیز سودمند است.

 

ایسنا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...