رفتن به مطلب

نقد سریال قلب یخی

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

آهنگایه وسط فیلمم خیلی خوب انتخاب شده و میخوره بهش و خیلیم خوجله واقعا:hapydancsmil:

من که آهنگشو بیشتر از همه دوس دارم:ws3:

آهنگاش بی نظیره :hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه

فیلم نویسندگی و کارگردانی خوبی داره!

اما کاشکی دستشون باز بود یکم سیاسی تر می شد نفوذ کرد!

به نظر من 15 از 20

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58:

اگه پیچ پیچی نباشه که آخرش معلوم می شه:4564:

آخه تا این حد :ws3:

ولی هر کی بخواد نگاه کنه حتما اون دوقسمت اولش دلشو میزنه من که خودم این جوری بودم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نمیتونم بگم بده یا خوب...چون این نوع سریال سازی تقریبن دفعه های اول هست داره تجربه میشه...

اما فاصله بین سیزنها زیاده....

مرگ و میرها بی دلیله...هر جا کسی دیگه وقت ادامه بازی نداشت حذف میشه...مثل حمید گودرزی....یا نسرین مقانلو....

مرگ الکی شاکر دوست و جسدش خیلی بد بود...یعنی اینقدر پلیس تو تشخیص هویت اشتباه فاحش میکنه؟؟

همون غیب شدنش بهتر بود که...

فیلم نامه انگار یکنواخت نیست یهو ادماحذف میشن....دیر به دیر قسمتهاش میاد ...باعث میشه آدم فراموش کنه....یا جذابیتشو از دست بده...

این که دنبال نمادها میرن دوست نداشتم...مثلن انگشتر و دلار و....

این همه حمید گودرزی و شاکر دوست دوست بودن ...درست حسابی نفهمید خانوادش کیه..کجا زندگی میکنه....:ws52:

دلیل خیانت حسین یاری به زنش خیلی پیش افتاده مطرح شده بود....

آشا محرابی افتضاح بود....اصلن بازیش رو نروه....:icon_razz:

حسین یاری==زنش رو دوست داره==آشا محرابی رو دوست داره==مهراوه رو هم دوست داره....کلن مشکل احساسی داره...

ولی خوب خودش خوب بازی میکنه....

خودکشی زن فرخ نژاد...خیلی جا و مکانش و زمانش بد بود....خوب زمینه سازی نشد...برای همین غیر قابل باور بود....

تو تدوین فیلم و سیر قصه خیلی از فیلمهای 24 »فرار از زندان و لاست تقلید شده....ولی خوب داستان فیلم فرق داره....تدوین فیلم خوبه...من دوست دارم اینو...

اکثر بازیگرا خانواده ندارن...نه پدر ؛نه مادر ؛نه خواهر برادر....یه ذره شخصیت پردازیا ضعیفه....مثل خاله بازی یا فیلم هندیه....:ws3:

دلیل جذابیتش....فیلم نامست که جدید بود..دوستی رو تو جنس مخالف راحتتر نشون میده...در مورد مد و موسیقی حرف میزنن...و بازیگراش معروفن...

من بازی حمید فرخ نژاد و نسرین مقانلو رو دوست دارم تو این سریال....

آها اینو یادم رفت...نقش امین حیایی معلوم نیست چطور با دو طرف دوست شده...کلن بی اساسه...اصلن شخصیت ردازی نشده...تک نخودیه...هر وقت بخوان میاد و میره...میره ومیاد....عینکش منو کشته....:دی

خنده دار ترین سکانسش هم چت و وب دادن نسرین مقانلو و فرخ نژاد بود اونجا که فرخ نژاد رفته بود خارج...با پیرهن برزیل و کلاه...خیلی ساختگی و زشت بود...:ws28:

اینقدر رو موسیقی سرمایه گذاری کردن ....یه مقدار رو فیلم نامه کار میکردن خیلی بهتر بود....

کلن بد نیست...ولی باید بهتر از این میشد....با این همه بازیگر ....

• Like 7
لینک به دیدگاه

تا قسمت 8 فصل دو رو بیشتر ندیدم هنوز.

نقدای from_hell درسته ولی به نظرم هنوزم یه سر و گردن از فیلمای ایرانی بالاتره!همین غیرقابل تشخیص بودنش خیلی عالیه!

من ترکیب جنایی-درام بودنشم دوس داشتم.کنار هم قشنگن!

• Like 3
لینک به دیدگاه

پیچیده است

کلا از اون سریالهاست که باید در موردش فکر کنی تا بفهمی

من همیشه از همچین ادبیاتی یا هنری لذت بردم!

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما نقد

اینجور که داره پیش میره تا آخر فیلم هیشکی نمیمونه!

مرده شدن و زنده شدن چیستا یه چیزی تو مایه های ماست مالی بود

شباهت مادر اون دختره به نسرین مقانلو واقعا کشکی بود تو مایه های برنامه کودک و کارتون بود

اولاش یه تقلیدی از فرار از زندان بود

برمیگردم:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

جزو سریالاییه که روتین دنبال می کنم

به نظرم جزو معدود سریالای قشنگه

حادثه های پیش بینی نشده و رمزآلود اونو خیلی پر هیجان و قشنگ کرده و آدمو راغب می کنه که حتما دنبال کنه و ازش سر در بیاره

مخصوصا اون قسمت که ویدا مرد من هنوز تو نخش موندم! یه ربع دهنم باز بود فقط:دی

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب بیاید نقد کنیم دیگه w16.gif

به نظر من سریال خیلی قشنگیه...یه جورایی یاد سریال لاست میفتم که یه اتفاقی یه جایی میفتاد بعد همش به هم ربط پیدا می کرد w58.gif

من اصلا ندیدم فیلمو :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی Lost رو دیدم.پس حتما ای خیلی خشنگه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم این سریال رو ندیدم فقط اسمش رو شنیدم:whistle:

یه مدت دوستام خیلی بهم پیشنهاد دادن که سریالشو ببینم ولی فکر میکردم مثل بقیه ی سریال های ایرانی مزخرف باشه!!!!

اما مثل اینکه اینجا خیلی طرفدار داره:ws38: حالا که اینطور شد سعی میکنم بعد تحویل پروژه هام و امتحاناتم ببینمش :w02:

بعدش میام اینجا نقدشو میزارم:w127:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من تا قسمت 4 از فصل دوم دیدم.

به قول بعضی از دوستام تقلیدی از فرار از زندان است.من خودم فرار از زندان رو ندیدم که تائید کنم یا نه

فصل 1 خوب بود.بازی ها موسیقی و تدوین خوبی داشت.

اما فصل دوم تو این 4 قسمتی که من دیدم کار ضعیف بود.مخصوصا بازی ها تو فصل دوم خیلی افت داشت

برای شروع این جور کارها تو ایران خوبه.البته خیلی گرون دارن میدن.واسه همین من کپی کردم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم لاست رو دیدم،اما این سریال رو ندیدم متاسفانه،ینی وقتش نبوده،خیلی وقته هیچی ندیدم،اما سرم خلوت بشه حتما نگاه میکنم این سریال رو:w16:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...