lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ این کانال روی سه تا ماهواره پخش میشه ها.همش پارازیته؟ عرب نداریم اون دوتای دیگه هم همش پارازیته هم یوتل ست هم هاتبرد همرو ترکوندن 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ اولندش : من خوابگاهم:5c6ipag2mnshmsf5ju3دومندش : تو خونه ما کانال من و تو نداریم (از وقتی که مسیرش عوض شد دیگه نگرفتم ) سومندش : تو نت جایی نداره که بشه اینو دانلود کرد و دید ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چهارمندش : خب همه زحمتش یه فلشه با یه خط dsl پرسرعته ، ضبط کنید بزارید مام ببینیم دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: پنجمندش : من دیوونه سریال پوارو و کلا اگاتا کریستی بودم و هستم کل دوره راهنمایی من به خوندن کتابای اگاتا گذشته بخصوص کتاب سرو غمگین و قتل بر روی رودخونه نیلش ششمندش : کتابای دافنه دوموریه هم خیلی عالیه هرچن من اصلا رو نت کتابی ازش پیدا نکردم اونم مثل اگاتا می نویسه هفتمندش : سانازی کلی دلمو آب کردی نزدیک امتحانا فکر کنم توی خود سایت من و تو برای دانلود باشه. حالا بعد از امتحانات بشین دانلود کن که در حسرتش نمونی، به قول چندتا از بچه ها واقعا پوآرو و شرلوک هلمز مخصوصا با اون دوبله یه حس قشنگی به آدم میداد. فقط حیف که قسمت هاش کمه، ای کاش پوآرو مثل سریال های مسخره ایرانی فقط تعداد قسمت هاش زیاد بود. 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ قسمت چهارم : ملاقات با مرگ هرکول پوآرو در سفری تفریحی به مدیترانه با خانواده ی عجیبی روبه رو می شود که گویا فرزندان همه مطیع مادرشان هستند و کسی واقعا بدون اجازه او حرف نمی زند؛ آنها با غریبه ها کاری ندارند ؛ لبخندهایشان مصنوعی است و ... سرانجام قتل همه چیز را عوض می کند و راز قتل با شناخت بیشتر این خانواده برای هرکول پوآرو برملا می شود... 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ما چند روزه من و تو نداریم نتونستم ببینم دیشب پوآرو رو 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ما چند روزه من و تو نداریم نتونستم ببینم دیشب پوآرو رو ماهوراه هاتون مشکل داره. روی سه تا ماهواره پخش میشه،توی سایتش هم فرکانس هاش هست. 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ قتل در قطار سریع السیر شرق ، آگاتا کریستی - چاپ اول 1934 قتل در قطار سریع اسیر شرق علاوه بر یک اثر ادبی قابل توجه از شاهکارهای " آگاتا کریستی " نیز هست . این رمان از جایگاه ویژه ای در میان آثار جنایی برخوردار است . داستان به یک مسئله اجتماعی _ سیاسی اشاره دارد و پرداخت قدرتمندانه نویسنده از آن یک اثر با ارزش ساخته است . این اثر چهاردهمین رمان نویسنده است و باز هم " هرکول پوارو " به دنبال قاتلی خطرناک می گردد . اما این بار قاتل هیچ خطری برای پوارو ندارد زیرا که اصولا به علت انگیزه های متداول نظیر پول ، عشق ، نفرت و ... دست به جنایت نزده ... در طول سفر یکی از مسافران قطار به نام " راتچت " که در کوپه کناری پوارو اقامت دارد ، نزد او می آید و می گوید جانش در خطر است و به دنبال یک محافظ شخصی با فراست می گردد ولی پوارو از این مرد ثروتمند هیچ خوشش نمی آید و دعوت او را نمی پذیرد . در یکی از شبها پوارو صداهای عجیبی می شنود . در کوپه را باز می کند و زنی را می بیند که با یک کیمونوی عجیب و غریب به سرعت از راهرو قطار عبور می کند . در ادامه شب نیز صداهایی از اتاق راتچت به گوش می رسد و ... صبح روز بعد با صدای دوستش ام بوک از خواب بیدار می شود و متوجه می شود که راتچت با دوازده ضربه چاقو در کوپه اش کشته شده ، و این در حالی است که به تشخیص پزشک قطار ، راتچت در زمان چاقو خوردن بر اثر مصرف دارو بیهوش بوده است . بازجویی ها توسط پوارو آغاز می شود و ... 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ این قسمت سریال پوآرو تراژدی در سه پرده عالی بود.واقعا لذت بردم. 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سری جدیدش هم تو برنامه جواب گفت که دادن برای دوبله و صدا گذاری :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سری جدیدش هم تو برنامه جواب گفت که دادن برای دوبله و صدا گذاری :hapydancsmil: جدی میگین؟ از کی پخش میشه؟ چند قسمته؟ سری قبلی که 6 قسمت بیشتر نبود. 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ جدی میگین؟از کی پخش میشه؟ چند قسمته؟ سری قبلی که 6 قسمت بیشتر نبود. آره ساناز جان امید گفت به زودی ولی زمانشو نگفت ولی گفتش که قبلش یه سریال دیگه هست مثل پوآرو ایندفعه یه کارگاه جوانه که در زمان قدیم با شیوه های علمی به حل معما می پردازه اول اینو پخش می کنن ظاهرا چند قسمت بیشتر نیست بعدش هم پوآرو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده