تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ دست خودت نیست ، زن که باشی گاهی دوست داری تکیه بدهی ، پناه ببری ، ضعیف باشی دست ِ خودت نیست ، زن که باشی گه گاه حریصانه بو میکنی دستهایت را..شاید عطر ِ تلخ و گس ِ مردانه اش ......لا به لای انگشتانت باقی مانده باشد ! دست خودت نیست ، زن که باشی گاهی رهایش می کنی و پشت ِ سرش آب می ریزی و قناعت می کنی به رویای حضورش به این امید که او خوشبخت باشد دست ِخودت نیست ، زن که باشی همه ی دیوانگی های عالم را بلدی من زنـــــــــم 20 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ دست خودت نیست ،زن که باشی گاهی دوست داری تکیه بدهی ، پناه ببری ، ضعیف باشی دست ِ خودت نیست ، زن که باشی گه گاه حریصانه بو میکنی دستهایت را..شاید عطر ِ تلخ و گس ِ مردانه اش ......لا به لای انگشتانت باقی مانده باشد ! دست خودت نیست ، زن که باشی گاهی رهایش می کنی و پشت ِ سرش آب می ریزی و قناعت می کنی به رویای حضورش به این امید که او خوشبخت باشد دست ِخودت نیست ، زن که باشی همه ی دیوانگی های عالم را بلدی من زنـــــــــم برداشت شما از زن با واقعیت زن متفاوت و مغایر هست. 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ برداشت شما از زن با واقعیت زن متفاوت و مغایر هست. بلاخره هر کسی یه برداشتی داره .برداشت شما چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ بلاخره هر کسی یه برداشتی داره .برداشت شما چیه؟ هر کس یه برداشتی داره که بله داره ولی انسان باید برداشتهاشو مثه کلاهش بذاره جلو چشمش و با واقع بینی اونو محک بزنه و ببینه برداشتش تا چه حد منطقی و عقلانیه. بنظر من زن , شاهکار خلقت و مظهر تداوم نسل انسان در روز زمین و قابل احترام ترین مخلوق خداست. نه اینایی که شما گفتین. زن دو تا نقش داره : مادر و زن در نقش زن رو که عرض کردم چیه. در نقش مادر هم برترین انسان کل کاینات هست. دست کم گرفتن مقام زن توهین به همه کاینات محسوب میشه. مرسی 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ هر کس یه برداشتی داره که بله داره ولی انسان باید برداشتهاشو مثه کلاهش بذاره جلو چشمش و با واقع بینی اونو محک بزنه و ببینه برداشتش تا چه حد منطقی و عقلانیه. بنظر من زن , شاهکار خلقت و مظهر تداوم نسل انسان در روز زمین و قابل احترام ترین مخلوق خداست. نه اینایی که شما گفتین. زن دو تا نقش داره : مادر و زن در نقش زن رو که عرض کردم چیه. در نقش مادر هم برترین انسان کل کاینات هست. دست کم گرفتن مقام زن توهین به همه کاینات محسوب میشه. مرسی خیلی قشنگ تعبیر کردی 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ هر کس یه برداشتی داره که بله داره ولی انسان باید برداشتهاشو مثه کلاهش بذاره جلو چشمش و با واقع بینی اونو محک بزنه و ببینه برداشتش تا چه حد منطقی و عقلانیه. بنظر من زن , شاهکار خلقت و مظهر تداوم نسل انسان در روز زمین و قابل احترام ترین مخلوق خداست. نه اینایی که شما گفتین. زن دو تا نقش داره : مادر و زن در نقش زن رو که عرض کردم چیه. در نقش مادر هم برترین انسان کل کاینات هست. دست کم گرفتن مقام زن توهین به همه کاینات محسوب میشه. مرسی با عرض پوزش شما از جایگاه یک مرد یک زن رو تفسیر کردید، هرگز احساسات زنانه رو متوجه نمیشوید. سپاس. 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من هنوز نفهمیدم نویسندهی این متن کیه؟ کسی میشناسدش؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من هنوز نفهمیدم نویسندهی این متن کیه؟ کسی میشناسدش؟ نه نمیشناسمش عزیزم ولی وقتی خوندمش حس کردم چقد با احساسات زنونه ما تطابق داره 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ نه نمیشناسمش عزیزم ولی وقتی خوندمش حس کردم چقد با احساسات زنونه ما تطابق داره نویسنده صادقو واقع بینیه خود من همیشه بر عکس این نوشتم ولی من اکثرا بر عکسم! با این حال درکت میکنم... 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دست کم گرفتن مقام زن توهین به همه کاینات محسوب میشه. مرسی منم بااین نظرموافقم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ به قول نیترون و دو تاپیک چهل تیکه توضیح داده که چجوری جریان تا در هر ملکان هر زمان چجوری هستی و زن میتونه قوی باشه خیلی قوی تر از اون که فکر کنی باید این چهرتو قوی کنی و ضعفاتو بپوشونی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده