رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی

رشته شیمی کاربردی

 

 

تألیف دکتر محمد چالکش امیری

ناخالصی های یونی

کاتیون ها

کاتیون هایی که تقریباً در تمام آب های طبیعی وجود دارند

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منیزیم Mg++، باعث سختی می شود ماده غذایی موجودات زنده می شود.

 

سدیم Na+ ، غلظت زیاد آن سبب شوری، برای گیاهان و ماهیان مضر است.

 

کلسیم Ca++، باعث

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
می شود، ماده غذایی موجودات زنده است.

 

پتاسیم K+، مقدار آن کم تر از سدیم ا ست.

 

آهن Fe2+، مقدار آن به PH و O2 آب بستگی دارد، حدود 2/0 – 5/0 PPM

در آب های سطحی و حدود 1 تا 10 mg/l در آب های عمقی

 

منگنز Mn++، غلظت آن حدود 1/0 – 1 میلی گرم در لیتر است.

زیاد آن باعث بوی نامطبوع و رشد میکروارگانیسم ها می شود

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی

برای دانلود جزوه اموزشی 250 صفحه ای اصول تصفیه اب وپساب های صنعتی به لینک زیر مراجعه فرمایید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...