spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی رشته شیمی کاربردی تألیف دکتر محمد چالکش امیری ناخالصی های یونی کاتیون ها کاتیون هایی که تقریباً در تمام آب های طبیعی وجود دارند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منیزیم Mg++، باعث سختی می شود ماده غذایی موجودات زنده می شود. سدیم Na+ ، غلظت زیاد آن سبب شوری، برای گیاهان و ماهیان مضر است. کلسیم Ca++، باعث برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می شود، ماده غذایی موجودات زنده است. پتاسیم K+، مقدار آن کم تر از سدیم ا ست. آهن Fe2+، مقدار آن به PH و O2 آب بستگی دارد، حدود 2/0 – 5/0 PPM در آب های سطحی و حدود 1 تا 10 mg/l در آب های عمقی منگنز Mn++، غلظت آن حدود 1/0 – 1 میلی گرم در لیتر است. زیاد آن باعث بوی نامطبوع و رشد میکروارگانیسم ها می شود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی برای دانلود جزوه اموزشی 250 صفحه ای اصول تصفیه اب وپساب های صنعتی به لینک زیر مراجعه فرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده