viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سلام دکتر اگه می شه متن زیر رو تو سایت تون قرار بدین در مورد هواپیما RQ170: ---------------------------------- کشوری که یه موبایل نمی تونه درست کنه و از پلت فرم شرکت کره ای استفاده می کنه و اسمش رو میگذاره موبایل ملی بنظر شما در زمینه ی الکترونیک تو دنیا چه حرفی می تونه بزنه؟ این هواپیما توسط ماهواره کنترل می شه. یعنی ریزپردازنده نصب شده بر روی میکرو کنتلر هواپیما سیگنال آنولوگ دریافتی از ماهواره را به کد دیجیتال تبدیل می کنه سپس کد دیجیتال که در واقع فرمان ناوبری و عملیاتی از ماهواره به هواپیما است باید دی کد یا اصطلاحا رمز گشایی شود زیرا در انتقال داده توسط سیگنال آنالوگ همواره به خاطر دلایل امنیتی و کشف خطا داده ها رمز نگاری می شود. این رمز نگاری فقط برای فرستنده و گیرنده شناخته شده است و کس دیگری از آن آگاهی ندارد. این دوستان یه مشت حرف بی سر و ته تحویل عوام می دهند فکر می کنن با دسته ی کور ها طرفند. من به عنوان ی کارشناس در این زمینه( پردازش دیجیتال سیگنال. مهندسی کامپیوتر) قویا به مردم می گم هک کردن و نفوذ به همچین سیستمی محال است بنا به دلایل زیر: هیچ کشوری از الگوریتم رمز نگاری سیگنال دریافتی این هواپیما از ماهواره جز سازنده گان ریز پردازنده ی میکروکنتلر این هواپیما با خبر نیست. در نتیجه شما از زبان برنامه نویسی این میکرو کنترلر کاملا نا آگاهی آن وقت چه طور سیستم را هک کردی و به ریز پردازنده دستور فرود دادی؟ نکنه فکر کردین ریز پردازنده رو با #Cیا ++ C نوشتن!!! فرض محال که زبان برنامه نویسی میکروکنترلر هواپیمای جوری از غیب( به قول امام جمعه تهران به پاس عزاداری عاشورا !!!) بهتون رسیده. کد رمز نگاری سیگنال رو از کجا آوردین که بجای ماهواره با هواپیما صحبت کنید و از حمله ی man-in-the-middle attack استفاده کنید؟!!! تنها کاری که می شه کرد ایجاد اخلال در سیگنال دریافتی تا کامپیوتر(میکروکنترلر) درون هواپیما سیگنال را با noise دریافت کند و متوجه فرمان نشود. در این حالت یا هوپیما از هدایت خودکار استفاده می کند یعنی خودش بر روی زمین فرود می آید یا سقوط می کند. در حالت اول به علت اینکه هواپیما جاسوسی است هرگز این گونه برنامه نویسی نمی شود که خودش در خاک دشمن فرود بیاید!!!! در این حالت معمولا مکانیزم انهدام خودکار فعال می شود و هواپیما در آسمان منفجر می شود. ناگفته نماند که چون سیگنال دارای کد خطایابی پیشرفته مانند الگوریتم پلی نمیال است(polynomial) ایجاد نیز(noise) در آن احتمال نزدیک به صفر دارد!! پس سوال این جاست این هواپیما چگونه سالم بر زمین فرود آمده است؟ چرا مکانیزم انهدام خودکار که در حافظه ی ROM هواپیما بوده و مسلما قابل نفوذ نیست!!! فعال نشده است تا هواپیما منهدم شود؟ کاملا واضح است جواب! ناوبر زمینی خواسته که هواپیما سالم در خاک ایران فرود بیاد!!! برادران سپاهی به جرات بهتون می گم اونی که دستتونه هواپیما نیست اسب تروا است!!! فقط شبیه RQ170 . دو حالت با این وضع بوجود میاد که چرا آمریکا عمدا هواپیمای تقلبی در ایران فرود آورده. 1) وسیله ای جاسوسیست که همین الان دارد مختصات جغرافیای مراکز حساس سپاه را مخابره می کند 2) در راستای پروژه ی ایران هراسی است و می خواهند به دنیا بگویند ایران هم بمب اتم دارد و هم تکنولوژی هواپیما های غیر قابل شناسایی یه سوال از شما آقایانی که با خوشحالی و البته جهالت تمام هواپیما رو بردین تو پایگاه تون... یعنی آن قدر عقل تون نرسید که چرا مکانیزم انهدام خودکار فعال نشده؟ آخه حماقت در شما ها چرا حدی ندارد؟ ............................ پاسخ: باسلام من نیز با شما موافقم و به همین دلیل سکوت کردم، روز اول تئوری" اسب تروا" را مطرح کردم و خیلی چیزهای دیگر، اما برای این که متهم به ... نشوم، صبر کردم تا صدایش درآید. مهدی خزعلی 1390/9/22 اونی که دستتونه هواپیما نیست اسب تروا ست! (دکتر مهدی خزعلی) 7 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ با اجازتون در انجمنی دیگر هم استفاده شد از مطلبتون لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ممکنه بنزین هواپیما تموم شده خود یواش یواش اومده پایین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده