zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهرا ... از نظر من : آرومه ولی ، موقعیتش پیش بیاد کل کل هم میکنه ... دست به تشکرش خیلی خوبه ... بیشتر در تالار تخصصی خودش فعالیت داره ... ولی در تاپیک دارالمجانین با مریم، فعالیت چشمگیری داشت ... یه امضا به ما نداد ... در کل دختری خوب ... موفق باشی ... 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به به زهرا جون من...عجب دختری...به هر حال خواهر زاده مه دیگه نمیشه که تعریف نکنم... ولی جدا از شوخی... دختر خیلی خوب و کم حاشیه ایه...من اخلاقشو دوست دارم...کمی تا قسمتی تو داره البته فکر می کنم... به جاش شیطونم میشه... :aghosh: :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممم به همه این زهرای خل و چل منو تهدید کرد که اگه نیام دعا میکنه من بترشم منم اومدم فقط حالشو اینجا بگیرم خودت بترشی از شوخی گذشته این زهرا دختریست با انرژی زیاد و تخصص خاصی تو شاد کردن داره مهربونه ولی یکم بیوفاست و از دوستاش کمتر خیر میگیره:icon_razz: در کل دخمل خوب و مهربونیه آخ آخ آخ آخ ترسیدی بترشی زودی اومدی اینجا دوست دارم سیما جونم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ زهراجون یه دختر خیلی مهربون و آروم با ادب و خانوم امیدوارم همیشه شاد باشی ممنون عزیزم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ادامه داره امروز تموم میشه ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ امروز تموم میشه ... ای بابا چه بد 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ آخ آخ آخ آخ ترسیدی بترشی زودی اومدی اینجا دوست دارم سیما جونم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v کوفت منم دوست دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده