سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ شرمندم که اینو میگم ولی تو ایرانم کم نیس مکان های این چنینی!!مردای ایرانی فقط توهم محدودیت دارن تو این زمینه !! ولی دوست خوبم برا دختر - پسری که اهل اینکارا نباشه و همه هدف و برنامه ریزی زندگیش این بوده که درس بخونه و بتونه تو یه موقعیت مناسب ، شغلی پیدا کنه و با پولی که بدست میاره بره یه زندگی معمولی و تازه ای شروع کنه طوری که بتونه برا اینده اش برنامه ریزی کنه این شرایط کشور خیلی بده من کاملا حرف و مشکل اقا پیمان رو درک کردم خودم داداش دارم میدونم از چه زاویه ای بحث کرد و کاملا هم بش حق میدم ولی چاره اش حذف خانوما از جامعه یا گشت ارشاد نیس 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ ولی دوست خوبم برا دختر - پسری که اهل اینکارا نباشه و همه هدف و برنامه ریزی زندگیش این بوده که درس بخونه و بتونه تو یه موقعیت مناسب ، شغلی پیدا کنه و با پولی که بدست میاره بره یه زندگی معمولی و تازه ای شروع کنه طوری که بتونه برا اینده اش برنامه ریزی کنه این شرایط کشور خیلی بدهمن کاملا حرف و مشکل اقا پیمان رو درک کردم خودم داداش دارم میدونم از چه زاویه ای بحث کرد و کاملا هم بش حق میدم ولی چاره اش حذف خانوما از جامعه یا گشت ارشاد نیس 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خب بجای اینکه صورت مسئله رو پاک کنیم یعنی خانوما رو مجبور به رعایت کنیم که عملا نمیشه (بحث یه نفر - دو نفر نیس بحث نیمی از افراد جامعه هس ) بیایید با این وقوانین ضد زن مبارزه کنیم همگام با زنا تا بتونیم به مرحله ای برسیم که برای هر ادمی نیازش به صورت قانونی و اخلاقی رفع بشه خوب پس یعنی آقایون باید یه فکری به حال نحوه تحریک شدنشون بکنند .....ممنونم واقعا جواب قانع کننده ای بود میشه به صورت واضح بگویید جامعه ایده آل از نظر شما چگونه است؟(موقعیت وشرایط یه زن در جامعه ایده آل خود را شرح دهید وبگویید توقع شما از مردان آن جامعه چیست؟) دخیخا زن یعنی ابزار بخصوص این روزا انقد این مورد هم از جانب خانوما و هم از جانب مردا می بینم حالم بهم می خوره وبه نظر شما با آزادی کامل زنان این استفاده ابزاری کمتر میشود؟ ولی دوست خوبم برا دختر - پسری که اهل اینکارا نباشه و همه هدف و برنامه ریزی زندگیش این بوده که درس بخونه و بتونه تو یه موقعیت مناسب ، شغلی پیدا کنه و با پولی که بدست میاره بره یه زندگی معمولی و تازه ای شروع کنه طوری که بتونه برا اینده اش برنامه ریزی کنه این شرایط کشور خیلی بدهمن کاملا حرف و مشکل اقا پیمان رو درک کردم خودم داداش دارم میدونم از چه زاویه ای بحث کرد و کاملا هم بش حق میدم ولی چاره اش حذف خانوما از جامعه یا گشت ارشاد نیس ممنونم جواب کاملی بود 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خوب پس یعنی آقایون باید یه فکری به حال نحوه تحریک شدنشون بکنند .....ممنونم واقعا جواب قانع کننده ای بودمیشه به صورت واضح بگویید جامعه ایده آل از نظر شما چگونه است؟(موقعیت وشرایط یه زن در جامعه ایده آل خود را شرح دهید وبگویید توقع شما از مردان آن جامعه چیست؟) وبه نظر شما با آزادی کامل زنان این استفاده ابزاری کمتر میشود؟ ممنونم جواب کاملی بود از شما بعیده بحث در سطح کلان باید مطرح بشه باید همه جانبه دید والا چرا تو کشورهایی مثل سوئیس و دانمارک و استرالیا و ... بقیه کشورهایی مثل این ، چنین مشکلی نداریم زنان نشون نه تو گونی هستن و نه از رو عمد چارچوب های جامعه رو زیر پا می گذارند شما بحث مشکلات اشتغال - مشکلات مسکن - سن ازدواج - بحث اعتماد و میزان ریسک جامعه - امید به اینده - میزان برنامه ریزی و غیره گذاشتید کنار و مثل این حاج اقا خاتمی و اون امام جمعه مشهد همه مشکلات رو زیر سر نوع لباس پوشیدن خانوما دونستید اگه شما این بحث کنترل نکردن خود رو به حساب غریزه می گذارید خانوما هم می تونن خیلی راحت این جور خودارایی رو به حساب غریزه بزارند جامعه خوب و نزدیک به ایده ال جامعه ای ست که تو اون برا هر طبقه ای از افراد و سلیقه ها ، پاسخ های مناسب داشته باشند 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ #222222] 806435]از شما بعیده بحث در سطح کلان باید مطرح بشه باید همه جانبه دید والا چرا تو کشورهایی مثل سوئیس و دانمارک و استرالیا و ... بقیه کشورهایی مثل این ، چنین مشکلی نداریم زنان نشون نه تو گونی هستن و نه از رو عمد چارچوب های جامعه رو زیر پا می گذارند اینو که دلیلشو تو پستهای قبلی کامل توضیح دادم که شما بحث مشکلات اشتغال - مشکلات مسکن - سن ازدواج - بحث اعتماد و میزان ریسک جامعه - امید به اینده - میزان برنامه ریزی و غیره گذاشتید کنار و مثل این حاج اقا خاتمی و اون امام جمعه مشهد همه مشکلات رو زیر سر نوع لباس پوشیدن خانوما دونستید ببخشید که متن پست اول فقط همین قضیه رو مورد نقد قرارداده بودا من به تناسب پست اول پاسخ دادم ما در کشوری زندگی میکنیم که قدرت مطلق در دست زنان است و مردان ما انسانهایی منفعل وبی اراده هستند که هیچ نقشی در هیچ جا ندارند !!!!چرا ؟؟ به دلیل اینکه :در ایران زن اگر حجاب نداشته باشد ،مرد نمی تواند خود را کنترل... کند و منحرف می شود ! زن نباید تحصیل کند تا توازن جامعه برقرار باشد و مرد بدون منحرف شدن درس بخواند ! زن نباید شاغل باشد تا بنیاد جامعه محکم باشد و مرد منحرف نشود ! زن نباید استقلال مالی داشته باشد تا صرفه جویی در خانه باشد و هزینه ی اضافی پیش نیاید تا مرد خانه منحرف نشود ! زن بایدلباس تیره و3 سایز بزرگتر با کفش بسته و بدون پاشنه بپوشدتا مرد منحرف نشود ! زن نباید به قهوه خانه و تریا برود و سیگار بکشد تا مرد منحرف نشود ! زن نباید با مرد همکلام و همکلاس بشود تا مرد منحرف نشود ! زن آگر در محل کار (اگر بشود کار کرد !) با مدیر حرف بزند، ریشه ی کار فاسد میشود چون مرد منحرف شده است ! زن به جشن و مهمانی و دکتر و .................. نرود تا مرد منحرف نشود ! زن لاک و عینک نزند چون مرد منحرف میشود و بنیان جامعه از هم می پاشد ! زن رانندگی نکند تا مرد منحرف نشود ! زن در تلویزیون هم باید کاملاً پوشیده و ساده باشد تا مرد منحرف نشود ! مانکن فروشگاه ها باید بی سرو با حجاب وبدون برجستگی باشند تا مرد منحرف نشود ! زن خبرنگاری و نویسندگی و عکاسی نکند تا دستگیر نشود و مرد منحرف نشود ! زن مهریه نگیرد تا به مرد فشار نیاید و او را طلاق بدهد و یکی دیگر بگیرد تا منحرف نشود! زن دوچرخه سواری نکند تا مرد منحرف نشود ! با این قوانین میبینیم که مردان فاقد قدرت و اراده و فکر هستند و کشور در دست زنان است و زنان میتوانند با کمی شل کردن گره شال خود تمام نظام اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی جامعه را در دست بگیرند !!!!! تبریک به قدرت بی حد و مرز زنان .......!!!. پس من متوجه منظور مقاله نشدم ببخشید اگه شما این بحث کنترل نکردن خود رو به حساب غریزه می گذارید خانوما هم می تونن خیلی راحت این جور خودارایی رو به حساب غریزه بزارند جامعه خوب و نزدیک به ایده ال جامعه ای ست که تو اون برا هر طبقه ای از افراد و سلیقه ها ، پاسخ های مناسب داشته باشند گمان کنم یه کم بد توضیح دادم....... 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ از شما بعیده بحث در سطح کلان باید مطرح بشه باید همه جانبه دید والا چرا تو کشورهایی مثل سوئیس و دانمارک و استرالیا و ... بقیه کشورهایی مثل این ، چنین مشکلی نداریم زنان نشون نه تو گونی هستن و نه از رو عمد چارچوب های جامعه رو زیر پا می گذارند شما بحث مشکلات اشتغال - مشکلات مسکن - سن ازدواج - بحث اعتماد و میزان ریسک جامعه - امید به اینده - میزان برنامه ریزی و غیره گذاشتید کنار و مثل این حاج اقا خاتمی و اون امام جمعه مشهد همه مشکلات رو زیر سر نوع لباس پوشیدن خانوما دونستید اگه شما این بحث کنترل نکردن خود رو به حساب غریزه می گذارید خانوما هم می تونن خیلی راحت این جور خودارایی رو به حساب غریزه بزارند جامعه خوب و نزدیک به ایده ال جامعه ای ست که تو اون برا هر طبقه ای از افراد و سلیقه ها ، پاسخ های مناسب داشته باشند مرسی سارا:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ از شما بعیده بحث در سطح کلان باید مطرح بشه باید همه جانبه دید والا چرا تو کشورهایی مثل سوئیس و دانمارک و استرالیا و ... بقیه کشورهایی مثل این ، چنین مشکلی نداریم زنان نشون نه تو گونی هستن و نه از رو عمد چارچوب های جامعه رو زیر پا می گذارند شما بحث مشکلات اشتغال - مشکلات مسکن - سن ازدواج - بحث اعتماد و میزان ریسک جامعه - امید به اینده - میزان برنامه ریزی و غیره گذاشتید کنار و مثل این حاج اقا خاتمی و اون امام جمعه مشهد همه مشکلات رو زیر سر نوع لباس پوشیدن خانوما دونستید اگه شما این بحث کنترل نکردن خود رو به حساب غریزه می گذارید خانوما هم می تونن خیلی راحت این جور خودارایی رو به حساب غریزه بزارند جامعه خوب و نزدیک به ایده ال جامعه ای ست که تو اون برا هر طبقه ای از افراد و سلیقه ها ، پاسخ های مناسب داشته باشند مرسی سارا:icon_gol::icon_gol::icon_gol: منم نگفتم کاری خلاف غریزه شون انجام میدن؟صحبت منم همینه دیگه میگویم حال که اقایان محکوم ومجبور به خودداری وتقوی هستند انصاف نیست خانومها فقط طبق غریزه شون رفتار کنند شما دائم میگویید حق مساوی زن ومرد....آیا این تساوی فقط در شرایط خاص است؟چرا جاهایی که به شما لطمه وارد میشود حقوق مساوی نمیخواهید؟شما میگویید از باس وپوشش نگویم به چشم بیخیال اون قضیه میشم معضل بیکاری رو خوب اومدید...همونطور هم که سهیل عزیزاشاره کرد الان بیشتر بازار کار رو زنان قبضه کرده اندوتقریبا دیگه مشاغل به در بخور برای مردان نیست...کارهای موجود یا در خط تولیدکارخانجات است یا معادن یا مشاغلی که زنها حتی فکر رفتن به آن کارها را هم نمیپذیرند. بحث آنقدر واضح وروشن هست که نیازی نمیبینم توضیحات بیشتری بدهم مشکلی که من در بیشتر زنان دیده ام این است که چشم را بر روی بیشترحقایق بسته اند وفقط میخواهندبه خواسته هایشان برسندفرقی نمیکند.من از شما سوالی پرسیدم پاسخ ندادیدوبه نحوی بحث رو عوض کردید دوباره میپرسم اما دقت کنید که سوال من شامل همه موارد میشود نه فقط قضیه پوشش ومواردی که شما نادرست به تفکرات من نسبت دادید جامعه ایده آل از نظر شما چگونه است؟(موقعیت وشرایط یه زن در جامعه ایده آل خود را شرح دهید وبگویید توقع شما از مردان آن جامعه چیست؟) لطفاندانسته تفکرات کسی را متهم نکنید.سوال من گواه بر این است که نمیدان شما چه میگویید وهنوز هدف شما از این تاپیک رو نمیدانماگه واقعا متوجه شدید درد امثال من در جامعه چیست چرا از جواب من تعجب کردید؟واگر متوجه نشدید من چه میگویم چراگفتید دقیقا میدانید؟ از طرفی من فقط گفته امموقعیت وشرایط یه زن در جامعه ایده آل خود را شرح دهید وبگویید توقع شما از مردان آن جامعه چیست؟)کجای سوال من نشان دهنده شما بحث مشکلات اشتغال - مشکلات مسکن - سن ازدواج - بحث اعتماد و میزان ریسک جامعه - امید به اینده - میزان برنامه ریزی و غیره گذاشتید کنار و مثل این حاج اقا خاتمی و اون امام جمعه مشهد همه مشکلات رو زیر سر نوع لباس پوشیدن خانوما دونستید است؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ منم نگفتم کاری خلاف غریزه شون انجام میدن؟صحبت منم همینه دیگه میگویم حال که اقایان محکوم ومجبور به خودداری وتقوی هستند انصاف نیست خانومها فقط طبق غریزه شون رفتار کنند شما دائم میگویید حق مساوی زن ومرد....آیا این تساوی فقط در شرایط خاص است؟چرا جاهایی که به شما لطمه وارد میشود حقوق مساوی نمیخواهید؟شما میگویید از باس وپوشش نگویم به چشم بیخیال اون قضیه میشم معضل بیکاری رو خوب اومدید...همونطور هم که سهیل عزیزاشاره کرد الان بیشتر بازار کار رو زنان قبضه کرده اندوتقریبا دیگه مشاغل به در بخور برای مردان نیست...کارهای موجود یا در خط تولیدکارخانجات است یا معادن یا مشاغلی که زنها حتی فکر رفتن به آن کارها را هم نمیپذیرند. بحث آنقدر واضح وروشن هست که نیازی نمیبینم توضیحات بیشتری بدهم مشکلی که من در بیشتر زنان دیده ام این است که چشم را بر روی بیشترحقایق بسته اند وفقط میخواهندبه خواسته هایشان برسندفرقی نمیکند.من از شما سوالی پرسیدم پاسخ ندادیدوبه نحوی بحث رو عوض کردید دوباره میپرسم اما دقت کنید که سوال من شامل همه موارد میشود نه فقط قضیه پوشش ومواردی که شما نادرست به تفکرات من نسبت دادید جامعه ایده آل از نظر شما چگونه است؟(موقعیت وشرایط یه زن در جامعه ایده آل خود را شرح دهید وبگویید توقع شما از مردان آن جامعه چیست؟) لطفاندانسته تفکرات کسی را متهم نکنید.سوال من گواه بر این است که نمیدان شما چه میگویید وهنوز هدف شما از این تاپیک رو نمیدانماگه واقعا متوجه شدید درد امثال من در جامعه چیست چرا از جواب من تعجب کردید؟واگر متوجه نشدید من چه میگویم چراگفتید دقیقا میدانید؟ از طرفی من فقط گفته امموقعیت وشرایط یه زن در جامعه ایده آل خود را شرح دهید وبگویید توقع شما از مردان آن جامعه چیست؟)کجای سوال من نشان دهنده است؟ چن شب پیش تاریخچه اجباری شدن حجاب رو اینجا گذاشتم اینکه چطور حجاب در اوایل انقلاب اجباری شد بحثهای جالبی توش بود و همشون هم با سندو مدرک بیان شده بودن ولی متاسفانه مدیران این بخش صلاح ندونستند و فوری پاکش کردن اقاپیمان اگه متوجه موضوع شده باشید و پستهای منو (حداقل تو این تاپیک ) بادقت خونده باشید می بینید که من نه طرفدار متعصب زنا هستم و نه دایه مهربان تر از مادر برای حق و حقوق مردان این تاپیک هم عرض کردم مثل کایکاتور که عیب ها رو بزرگتر جلوه میده خواسته یه جور با کنایه به معضل و مشکلات زنان نگاهی بیاندازه ولی دلیل بر این نمیشه که حقوق مردان زیر پا گذاشته بشه یه استادی داریم که میگه ازکسی که گناه میکنه نباید متنفر بود چون اون حمل کننده گناهه باید از زمینه هایی که باعث ایجاد اون گناه و بزه شده متنفر بود اونا رو اصلاح یا محو کرد عواملی که باعث ایجاد گناه و انحراف و بزه در مورد خانوما میشه خیلی زیاده بیشتر از مال اقایون اما موقعیت و شرایط یه خانوم در جامعه ایده ال : قبلا هم گفتم علت تموم نارسایی ها و منشا تموم حق کشی ها یا در نداشتن قانون درسته یا در درست اجرا نشدن قوانیه حالا اوناییی هم که قانون گذار بودن (که همشون هم درمورد نوشتن قوانین خانوما ، اقایون بودن ) بماند با چه طیف تفکری و اعتقادی ، قانون این مملکت رو نوشتن گفتم جامعه ایده ال جامعه ای است که از هر نظر هم اقتصادی (رشد اقتصادی که وابسته به تولید و کار روی صنایع مادر و کم بودن ریسک سرمایه گذاری و ... است ) از نظر قوانینی که نه وحی منزل که برگرفته از اخرین تحقیقات و بررسی ها و امارها باشد و هر لحظه امکان بهتر شدن برایش بر طبق نیاز و جهت رفتاری و ذایقه فکری و رفتاری جامعه هس وجود داشته باشد قوانینی که قانون گذارانش نه یه مشت مکتب رفته که حقوق دانان ، جامعه شناسان و جرم شناسان و... باشند بگم خیلی میشه فقط کافیه هرم مازلو تامین بشه نه کامل بلکه به صورت نسبی الگو هم فعلا با توجه به شاخص های اماری کشورهایی مثل دانمارک و سوئیس و نروژ واسترالیا می تونه باشه 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ اگر عقل و دانش در وجود انسانی جمع باشد من دیگر جنسیت او را نمی پرسم و فقط تحسینش می کنم. " لابرویر " 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ اگر عقل و دانش در وجود انسانی جمع باشد من دیگر جنسیت او را نمی پرسم و فقط تحسینش می کنم. " لابرویر " وقتی نامه های سیمین به جلال و جلال به سیمین رو می خونم دقیقا این حرف مصداق اوناس یه مرحله ای هس که انسان توجه اش به عقل و دانش و به هارمونی احساسات و عقاید یه شخص جذب میشه و این باعث حس عشق در وجود ادمی میشه اینجا دیگه جنسیت براش اصلا مطرح نمیشه واییییییییییییییییییییییییییییی شناخت و رفتن به عمق چقدر خوبه چقدر خوبه 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ همه میدونن در ایران قدرت دست کیه. ولی تو خونه قدرت دست خانمهاست. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ در همه جای دنیا قدرت وقتی دست اشخاص بود واقعا باید میگفتن قدرت دست زنان است. ولی در حال حاضر در اکثر ملت ها قدرت در دست سیستم است و با ساز و کاری که خرد جمعی تبیین کرده عمل میکنه. و در برخی نقاط دنیا همانند میهن عزیز و اسلامی خودمان قدرت در دست مکاتب پوسیده است که نهایتا منجر به سوء استفاده اشخاص میشود. به هر حال بگذریم. اما در خصوص محوریت تاپیک باید بگم که کلا این خط قرمزهایی که بین زن و مرد گذاشته شده و اون هم به خاطر اختلاف در جنسیتشون هست خیلی هم پر بیراه نیست. چون اختلاف زن و مرد تنها در جنسیتشون خلاصه نمیشه. پس باید این خطوط و مرزبندی ها باشه. در واقع برای خود زنان بهتره که باشه و در همه جای دنیا هم هست. ولی اینکه ماهیت این خط و خطوط چی باشه خیلی مهمه. که متاسفانه باز هم در میهن اسلامی همه چیز با عقلانیت در تضاد قرار میگیره و این هم نمونه دیگریست. اختلاف در روحیات و ارگانیک زن باعث میشه قوانین برای زنان و مردان در دنیا تا حدودی فرق بکنه. و البته این فرق کردنش منجر به پایین آمدن کفه حقوقی زن و سنگین تر شدنش شده. یعنی حقوق زن در دنیا دستیافتنی و قابل دفاع تره تا مردان. که دلیلش هم در اختلاف این دو جنس هست. ولی اختلاف در کشور ما کجا و در سایر جاها کجا. که البته این اختلاف هم مربوط به این میشه که سیستم ما با ساز و کار مکاتب آسمانی کار میکنه که برای 1400 سال پیش در مورد نوع خاص و گمراهی از بشر تبیین شده. و طبیعی هم بوده که کفه ترازو به سمت مرد سنگین تر باشه. فرض کنید در دوره ای که زن رو اساسا انسان به حساب نمیاوردن و با احشام تعویض میکردن باز هم خیلی خوبه که اسلام به چند همسری رای داده. چون اگر غیر از این بود حقیقتا اسلام در دل ابوذر هم نفوذ نمیکرد و مورد پذیرش همون جامعه هم قرار نمیگرفت. البته بحث دینی و اعتقادی نیست و این یک مثال بود برای روشن شدن موضوع. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده