Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ *سلام بر همه دوستان و نواندیشان عزیز* مرحله دوم مسابقات ادبی برگزار می کنیم موضوع این مرحله از مسابقات : یلــــــــدا دوستان عزیز و علاقمندمون میتونن تا تاریخ 29/9/90 دست نوشته های خودشون رو از طریق پیغام خصوصی برای من ارسال کنند دست نوشته های برتر از طریق نظر سنجی اعلام میشود به سه دست نوشته ی برتر، به ترتیب 50 - 100 - 150 امتیـاز اعطاء خواهد شد. منتظـــــر دست نوشته های زیباتون از یلدا هستم 48 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من دوست دارم شرکت کنم فقط کاش زودتر می گفتی یکم زمانش بده امیدوارم فرصت کنم 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سعی می کنم شرکت کنم... ممنون از دعوتتون. 9 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ ممنون از دعوت ... شرکت میکنیم ... 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ کپی رایت هم میشه کرد اون میشه کپی رایت نوشته نه دست نوشته 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ ممنون از دعوت ...شرکت میکنیم ... چون تازه به جمع ما تشریف آوردین. بی صبرانه در انتظار دریافت هستیم. 8 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اون میشه کپی رایت نوشته نه دست نوشته خب یه موقع میبینی دست نوشته ای که میخوای بگی یجا نوشتن 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ چرا منو تو شرایط پیچیده قرار میدین 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ دوست دارم شرکت کنم خیلی وقته اینجوری چیزی ننوشتم امیدوارم بتونم 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ مگه بیکااااااااااارم....بشینم به مخم فشار بیارم...برای یلدا شعر بنویسم.... :دی(یلدا خواهرم رو میگم....):gnugghender: من بلد نیستم از اینا که میگید بنویسم.....:girl_in_dreams: 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ یلدا کیه ؟ چی ؟ آخه برای یک دقیقه بیشتر چی بنویسیم نیست خیلی هم من نویسنده هستم شورمیزنم 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ من خیلی دوست دارم شرکت کنم .. ولی تا حالا دست ب قلم نشدم 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ دوست دارم شرکت کنم خیلی وقته اینجوری چیزی ننوشتم امیدوارم بتونم میتونی میتونی :hapydancsmil: چه دلیلی داره نتونی...بدو منتظرم من خیلی دوست دارم شرکت کنم .. ولی تا حالا دست ب قلم نشدم این میشه اولین بار چیزی به ذهنم بیاد حتمامرسی میاد تو میتونی:hapydancsmil: منتظرما 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ تو ذهنم مياد رو كاغذ نمياد ذهن نوشته ندارين؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده