رفتن به مطلب

10 شیوه مدرن سوء استفاده مالی دختران از پسران

ارسال های توصیه شده

ولی اگه به طور جدی بخوای نگاه کنی هنوزم مثل قبله....نه دخترا تغییری کردن نه پسرا.....فقط دو طرف خودشون اینجوری احساس میکنن

من با کلمه ساده واسه دخترا مشکل دارم....اگه دخترا توی یه رابطه ای از نظر پسرا ساده به نظر میان توی ذهنیت خود اون دختر اسمش اعتماد کردنه

واسه همین بعد از یه شکست عاطفی خیلی سخت با موضوع کنار میان چون اعتماد کردنشون رفته زیر سؤال

دیگه الان همه دخترا میدونن که پسرا چه جونورای ناقلایی هستن پس اعتماد کردنشون بی مورد هست ولی مسئولیت هر شکستی بر عهده ی همون شخصه چون وضع کنونی را اطلاع داره و باز به این رابطه ها تن میده پس تقصیر پسر نیست . دخترا یا به این رابطه ها نیوفتن تا بعد شکست بخورند یا اینکه همه ی عواقبشم بپذیرن

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دیگه الان همه دخترا میدونن که پسرا چه جونورای ناقلایی هستن پس اعتماد کردنشون بی مورد هست ولی مسئولیت هر شکستی بر عهده ی همون شخصه چون وضع کنونی را اطلاع داره و باز به این رابطه ها تن میده پس تقصیر پسر نیست . دخترا یا به این رابطه ها نیوفتن تا بعد شکست بخورند یا اینکه همه ی عواقبشم بپذیرن

اخه اینجوری که نمیشه. ادم یکی رو دوست داره، نمیشه بهش بی اعتماد بود که.

• Like 2
لینک به دیدگاه
به جمع صبا ملحق نشمااااااااااااااااااا:167:

:ws28:

:w58:

منا تهدید میکنی:whistles:

انقدر اسپم نزار:w000:

:ws3:

امین جان میزنیمتاااااااااااا:vahidrk:

:vahidrk:

هه،:ws3: فرارکن صاحبش اومد...:ag2f893eg0ja83qr8q:

وایسا حسابشو برسیم:vahidrk::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:ws28: نه بابا:ws28:

روحیاتم لطیفه:ws28:

دروغ میگه اونقدر با خشانت برخورد میکنه:whistle::w58: برعکس من که خیلی لطیفم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:flowerysmile:

صبا این شکلیه:ws53:

• Like 2
لینک به دیدگاه

میبخشید ولی من خودم خیلی از آقایونو دیدم که اینجوری برخورد میکنند فقط مختص خانوما نیست متاسفانه خیلی زشت و زننده است:ws52::sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
تو رشته های معماری و عمران ... که پروژه ایه ، دو تا همکلاسی که با هم دوست میشن یا دخترا با ترم بالاییا ؛ تموم پروژه هاشونو پسره انجام میده:banel_smiley_4:

\

اتفاقا تو دانشگاه ما این قضیه برعکسه :banel_smiley_4:

اول ترم دختر هایی که کارشون خوبه و ترم قبل بهترین نمره رو گرفتن شناسایی میشن :icon_pf (34): تا طرح دوستی ریخته بشه و دختره تمام کارای در طول ترم رو بدون پرداخت هیچ هزینه ای براشون انجام بدن .

یکی از پسرهای کلاسمون بود , فوق العاده پررو :banel_smiley_4: با یکی از دخترهای کلاس دوست شده بود تا کاراش رو انجام بده , هرچه قدر به دختره میگفتیم این به خاطر چیزه دیگست که اومده طرفت ولی قبول نمیکرد تا این وقتی ترم تموم شد تازه متوجه شد .(نمیدونم واقعا چرا بعضی از این دخترها اینقدر ساده هستن و متوجه نیت طرف مقابلشون نمیشن :ws38:)

ترم بعدش هم همین آقا باز رفت سراغ یکی دیگه و باز همین آش و همین کاسه , ترم که تموم میشد دیگه کاری به کار طرف نداشت و انگار نه انگار که میشناستشون :vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...