* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ تو رشته های معماری و عمران ... که پروژه ایه ، دو تا همکلاسی که با هم دوست میشن یا دخترا با ترم بالاییا ؛ تموم پروژه هاشونو پسره انجام میده اوه اوه. والا ما هر پسری رو تو فامیل میشناسیم اون داره تیغ میزنه. گذشت اون زمون که دخترا تیغ میزدنا دقیقاااا؛پسرای فامیل ما هم همینطورن اتاقشون پر کادوی دختراست لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ تو رشته های معماری و عمران ... که پروژه ایه ، دو تا همکلاسی که با هم دوست میشن یا دخترا با ترم بالاییا ؛ تموم پروژه هاشونو پسره انجام میده وای من 2 ترم با پسرا هم گروه بودم واقعا بیچارم کردن. همه کارارو خودم انجام دادم نمره پروژه رو کامل گرفتیم اما اون 2تا پسرا اون درسو افتادن نمره ی برگه ی یکیشون 1.25 بود اون یکی هم 0.5 دقیقاااا؛پسرای فامیل ما هم همینطورن اتاقشون پر کادوی دختراست اره واللا. پسرا خسیسنا 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ اره واللا. پسرا خسیسنا پسرا خسیس نیستن دخترا زیادی ساده ن 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ پسرا خسیس نیستن دخترا زیادی ساده ن ینی چی؟/ من که خودم میدونم مشکلم اینه که زیادی همه واسم محترمن و اصولا نه نمیگم به کسی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ ینی چی؟/ من که خودم میدونم مشکلم اینه که زیادی همه واسم محترمن و اصولا نه نمیگم به کسی:vahidrk: مشکلت همینه دیگه نه نمیگی به کسی این یعنی ساده بودن پسرا ناقلا هستن میفهمی 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ مشکلت همینه دیگه نه نمیگی به کسی این یعنی ساده بودن پسرا ناقلا هستن میفهمی اوه اوه. من چه ساده ام. دلم واسه خودم سوخت داداشمم همیشه میگه چرا پسرا اینجورین اخه؟ خودتون میدونید که چقدر بدید:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ اوه اوه. من چه ساده ام. دلم واسه خودم سوخت داداشمم همیشه میگه چرا پسرا اینجورین اخه؟ خودتون میدونید که چقدر بدید:vahidrk: مگه کسی شما را مجبور کرده با پسرا سرو کله بزنید:vahidrk: برو با دوستا خودت 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ مگه کسی شما را مجبور کرده با پسرا سرو کله بزنید:vahidrk:برو با دوستا خودت اخه مشکل اینجاست که تو خیلی از جاها باید اقایون رو تحمل کنیم. الان به خاطر یه جر وبحث با اقای مدیر ، پیاده رویی رو که قرار بود من مسئول اجراییش باشم واسه کف سازیش، رو پیچوندن هر چی هم میرم شرکت کسی پاسخگو نیست. دیگه میخوام برم دعوا. میای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ اخه مشکل اینجاست که تو خیلی از جاها باید اقایون رو تحمل کنیم. الان به خاطر یه جر وبحث با اقای مدیر ، پیاده رویی رو که قرار بود من مسئول اجراییش باشم واسه کف سازیش، رو پیچوندن هر چی هم میرم شرکت کسی پاسخگو نیست. دیگه میخوام برم دعوا. میای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعوا نه ولی اگه چیزی میدن میام 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ مشکلت همینه دیگه نه نمیگی به کسی این یعنی ساده بودن پسرا ناقلا هستن میفهمی پســـــرا چی هستن؟!!!! ناقلا؟!!!! عمـــــــرا،مال این حرفا نیستین خودتونو زیادی دست بالا گرفتین داداش 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ پســـــرا چی هستن؟!!!! ناقلا؟!!!! عمـــــــرا،مال این حرفا نیستین خودتونو زیادی دست بالا گرفتین داداش بله از حال روز پستها معلومه 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ دعوا نه ولی اگه چیزی میدن میام بیا بریم دیگه. هیچی نمیدن اما من واست اب زرشک میخرم 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ بله از حال روز پستها معلومه :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ بیا بریم دیگه. هیچی نمیدن اما من واست اب زرشک میخرم دیگه از آب زرشک نمیشه گذشت برو بریم:gnugghender::th_running1: 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ دیگه از آب زرشک نمیشه گذشت برو بریم:gnugghender::th_running1: بگو دوستاتم بیان، منم بچه محلامونو جمع میکنم .بزن بریم:ws53: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ بله از حال روز پستها معلومه دخترا به شما لطف دارن که اینجوری میگن ولی خودت بهتر میدونی تو عالم واقع شما پسرا با یه لبخند هویت خودتونم یادتون میره پول خرج کردن که جای خود دارد این ضعف خیلی از پسرای جامعه ماست 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ دخترا به شما لطف دارن که اینجوری میگن ولی خودت بهتر میدونی تو عالم واقع شما پسرا با یه لبخند هویت خودتونم یادتون میره پول خرج کردن که جای خود دارد این ضعف خیلی از پسرای جامعه ماست شاید بعضی پسرا اینطور باشن منکرش نیستم ولی اکثریت میگه که پسرا دیگه مثل قبل خام نمیشن ولی دخترا هنوز ساده هستن 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ دخترا به شما لطف دارن که اینجوری میگن ولی خودت بهتر میدونی تو عالم واقع شما پسرا با یه لبخند هویت خودتونم یادتون میره پول خرج کردن که جای خود دارد این ضعف خیلی از پسرای جامعه ماست دقیقا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ دقیقا:vahidrk: تو کلا دست بزن داری؟ 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ شاید بعضی پسرا اینطور باشن منکرش نیستم ولی اکثریت میگه که پسرا دیگه مثل قبل خام نمیشن ولی دخترا هنوز ساده هستن ولی اگه به طور جدی بخوای نگاه کنی هنوزم مثل قبله....نه دخترا تغییری کردن نه پسرا.....فقط دو طرف خودشون اینجوری احساس میکنن من با کلمه ساده واسه دخترا مشکل دارم....اگه دخترا توی یه رابطه ای از نظر پسرا ساده به نظر میان توی ذهنیت خود اون دختر اسمش اعتماد کردنه واسه همین بعد از یه شکست عاطفی خیلی سخت با موضوع کنار میان چون اعتماد کردنشون رفته زیر سؤال 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده