ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ به نظر منم بعضی امضاها دیگه خیلی طولانین محدودیت خوبه ولی اگرم گذاشتین دیگه خیلی محدود نکنین به اندازه ای باشه که جلوی بیش از حد شلوغا رو بگیره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ بعنوان مهمان بیا ببین چه خبره تو امضات خبر خاصی نیست سلامتیه! اگه صورت خوشی واسه مهمان نداره پاک میکنم! میگم محمد پس از پایان نظر سنجی قوانین رو ببره مجلس تصویب شد اعلام کنه تا امضا ها هم قانونی شه! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ 3 تا گزینه ها دارن برابر میشن اونوقته گه مدیران .... گیچ میزنن نمیدونن چیکار کنن... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ گیج نزنن به حرف من گوش کننن از گزاشتن اهنگ و عکس خیلی بزرگ و فونت بزرگ جلو گیری بشه کافیه محدودیت تو تعداد خط خیلی بده بعد یه فایل فلس چند کیلو بیشتر نیست زیاد باعث مصرف ترافیک نمیشه بعضی از دوستان تو امضاهاشون یه سی دی mp3 گزاشتن 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ گیج نزنن به حرف من گوش کننن از گزاشتن اهنگ و عکس خیلی بزرگ و فونت بزرگ جلو گیری بشه کافیه محدودیت تو تعداد خط خیلی بده بعد یه فایل فلس چند کیلو بیشتر نیست زیاد باعث مصرف ترافیک نمیشه بعضی از دوستان تو امضاهاشون یه سی دی mp3 گزاشتن این فایلو تازه اختراع کردی؟؟ لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ یه سوال دارم از نظر امکانات امضا آیا الان هم مثل قبله که مدیرا متخخص ها و کاربرای ویژه محدودیت کم تری برای تعداد خطوط و کاراکتر ها دارن؟ یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ این فایلو تازه اختراع کردی؟؟ چقدر مشکوک میزنی امشب کاربر پیانیست توسط florance66 حک شد!!! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ یه سوال دارماز نظر امکانات امضا آیا الان هم مثل قبله که مدیرا متخخص ها و کاربرای ویژه محدودیت کم تری برای تعداد خطوط و کاراکتر ها دارن؟ یا نه؟ آره مشکلی داری؟؟ چقدر مشکوک میزنی امشب کاربر پیانیست توسط florance66 حک شد!!! لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ آره مشکلی داری؟؟ نه من مشکلی ندارم اساس این تاپیک مشکل داره! هر موقع برای همه امکانات مساوی برقرار بود اون وخت میشه راجع به چگونگی محدودیت ها صحبت کرد! برای همه به یک میزان! 9 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ من نیز با این امضاها مشکل دارم، تا جایی که ممکنه امضا نذارین سرعت نتم خیلی پایینه اینجا 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ نه من مشکلی ندارماساس این تاپیک مشکل داره! هر موقع برای همه امکانات مساوی برقرار بود اون وخت میشه راجع به چگونگی محدودیت ها صحبت کرد! برای همه به یک میزان! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من استفاده از فلش تو امضا اون هم به صورت اتو پلی خیلی کار بیخودی هست و هم سرعت برا لود صفحات رو زیاد میکنه هم شاید وقتی تو وقتی تو یه صفحه دوتا فلش باشه اهنگا قاطی پاتی میشه 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من به صورت استاندارد یه فضای مشخص از نظر مساحت !! و حجم , به همه به طور مساوی اختصاص داده بشه. بعد اگه کسی فضای بیشتری نیاز داشت به صورت "تراکم" دریافت کنه (البته بعد از تصویب کمیسیون ماده 100 و پرداخت خلافی و جریمه!!). یه منبع در آمد هم میشه !!! 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ خب عکس و فلش با هم فرق داره من امضام گیف هست و خیلیم کم حجمه البته خودمم به گزینه 1 2 3 رای دادما ولی گزینه 3 فلش رو کلا محدود کنید و برای عکس هم محدودیت حجمی یا ابعادی بذارید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ ممنون از دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردین. بعد از خوندن کامل همه نظرات ایشالا به زودی قوانینی ویژه امضا گذاشته میشه. 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ خب دوستان تاپیک قوانین جدید امضا هم زده شد http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=75611 در صورتی که نظر، انتقاد و یا پیشنهاد دارید تو همین تاپیک مطرح بفرمایید. به این نکته هم اشاره کنم که من به درخواست مدیر ارشد این تاپیک رو استارت زدم پس خواهشا دوستان قوانین اعمال شده رو از چشم بنده نبینن. سپاس... 11 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ موافقم بعضي از امضا ها ديگه واقعا زيادي طولاني ن !!!! :icon_pf (34): هر پستشون رسما يه صفحه رو ميگيره !!!!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ این طرح مبارزه با امضاهای بلند و فونت درشت و پر از لینک مثل گشت ارشاد هی شل کن سفت کن داره. دوستان خواهشا خودتون رعایت کنید واقعا بعضی امضاها چندین خط رو با فونت درشت میگیره، به صورت میهمان که وارد میشی، هم چهره زشتی به سایت میده. همینطوری هم که میخونی، اینقدر یک مطلب رو درشت در چشم ملت جلوه میدین از توجه به نوشته اصلیتون غافل میشن. با تشکر. 6 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ کلا با امضا مخالفم مگر اینکه خیییییییییلی زیبا و هنری و کوچیک و مختصر باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده