ooraman 22216 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 به نظر منم بعضی امضاها دیگه خیلی طولانین محدودیت خوبه ولی اگرم گذاشتین دیگه خیلی محدود نکنین به اندازه ای باشه که جلوی بیش از حد شلوغا رو بگیره 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 بعنوان مهمان بیا ببین چه خبره تو امضات خبر خاصی نیست سلامتیه! اگه صورت خوشی واسه مهمان نداره پاک میکنم! میگم محمد پس از پایان نظر سنجی قوانین رو ببره مجلس تصویب شد اعلام کنه تا امضا ها هم قانونی شه! 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 3 تا گزینه ها دارن برابر میشن اونوقته گه مدیران .... گیچ میزنن نمیدونن چیکار کنن... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 گیج نزنن به حرف من گوش کننن از گزاشتن اهنگ و عکس خیلی بزرگ و فونت بزرگ جلو گیری بشه کافیه محدودیت تو تعداد خط خیلی بده بعد یه فایل فلس چند کیلو بیشتر نیست زیاد باعث مصرف ترافیک نمیشه بعضی از دوستان تو امضاهاشون یه سی دی mp3 گزاشتن 1
pianist 31129 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 گیج نزنن به حرف من گوش کننن از گزاشتن اهنگ و عکس خیلی بزرگ و فونت بزرگ جلو گیری بشه کافیه محدودیت تو تعداد خط خیلی بده بعد یه فایل فلس چند کیلو بیشتر نیست زیاد باعث مصرف ترافیک نمیشه بعضی از دوستان تو امضاهاشون یه سی دی mp3 گزاشتن این فایلو تازه اختراع کردی؟؟
سیندخت 18786 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 یه سوال دارم از نظر امکانات امضا آیا الان هم مثل قبله که مدیرا متخخص ها و کاربرای ویژه محدودیت کم تری برای تعداد خطوط و کاراکتر ها دارن؟ یا نه؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 این فایلو تازه اختراع کردی؟؟ چقدر مشکوک میزنی امشب کاربر پیانیست توسط florance66 حک شد!!! 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2011 یه سوال دارماز نظر امکانات امضا آیا الان هم مثل قبله که مدیرا متخخص ها و کاربرای ویژه محدودیت کم تری برای تعداد خطوط و کاراکتر ها دارن؟ یا نه؟ آره مشکلی داری؟؟ چقدر مشکوک میزنی امشب کاربر پیانیست توسط florance66 حک شد!!!
سیندخت 18786 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 آره مشکلی داری؟؟ نه من مشکلی ندارم اساس این تاپیک مشکل داره! هر موقع برای همه امکانات مساوی برقرار بود اون وخت میشه راجع به چگونگی محدودیت ها صحبت کرد! برای همه به یک میزان! 9
Artaria 13629 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 من نیز با این امضاها مشکل دارم، تا جایی که ممکنه امضا نذارین سرعت نتم خیلی پایینه اینجا 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 نه من مشکلی ندارماساس این تاپیک مشکل داره! هر موقع برای همه امکانات مساوی برقرار بود اون وخت میشه راجع به چگونگی محدودیت ها صحبت کرد! برای همه به یک میزان! 2
Avenger 19333 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 به نظر من استفاده از فلش تو امضا اون هم به صورت اتو پلی خیلی کار بیخودی هست و هم سرعت برا لود صفحات رو زیاد میکنه هم شاید وقتی تو وقتی تو یه صفحه دوتا فلش باشه اهنگا قاطی پاتی میشه 5
captain 9274 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 به نظر من به صورت استاندارد یه فضای مشخص از نظر مساحت !! و حجم , به همه به طور مساوی اختصاص داده بشه. بعد اگه کسی فضای بیشتری نیاز داشت به صورت "تراکم" دریافت کنه (البته بعد از تصویب کمیسیون ماده 100 و پرداخت خلافی و جریمه!!). یه منبع در آمد هم میشه !!! 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 خب عکس و فلش با هم فرق داره من امضام گیف هست و خیلیم کم حجمه البته خودمم به گزینه 1 2 3 رای دادما ولی گزینه 3 فلش رو کلا محدود کنید و برای عکس هم محدودیت حجمی یا ابعادی بذارید 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 اسفند، 2011 ممنون از دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردین. بعد از خوندن کامل همه نظرات ایشالا به زودی قوانینی ویژه امضا گذاشته میشه. 10
pianist 31129 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2011 خب دوستان تاپیک قوانین جدید امضا هم زده شد http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=75611 در صورتی که نظر، انتقاد و یا پیشنهاد دارید تو همین تاپیک مطرح بفرمایید. به این نکته هم اشاره کنم که من به درخواست مدیر ارشد این تاپیک رو استارت زدم پس خواهشا دوستان قوانین اعمال شده رو از چشم بنده نبینن. سپاس... 11
H O P E 34652 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 موافقم بعضي از امضا ها ديگه واقعا زيادي طولاني ن !!!! :icon_pf (34): هر پستشون رسما يه صفحه رو ميگيره !!!!! 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 این طرح مبارزه با امضاهای بلند و فونت درشت و پر از لینک مثل گشت ارشاد هی شل کن سفت کن داره. دوستان خواهشا خودتون رعایت کنید واقعا بعضی امضاها چندین خط رو با فونت درشت میگیره، به صورت میهمان که وارد میشی، هم چهره زشتی به سایت میده. همینطوری هم که میخونی، اینقدر یک مطلب رو درشت در چشم ملت جلوه میدین از توجه به نوشته اصلیتون غافل میشن. با تشکر. 6
lie 2101 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 کلا با امضا مخالفم مگر اینکه خیییییییییلی زیبا و هنری و کوچیک و مختصر باشه
ارسال های توصیه شده