goddess_s 16415 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 تجربشم نکردی چیزی رو از دست ندادی شوما تجربش کردی؟؟ شهروند محترم یخده از تجربیات گرانقدر خودتون در این زمینه به ما میگین؟؟ 3
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 شوما تجربش کردی؟؟شهروند محترم یخده از تجربیات گرانقدر خودتون در این زمینه به ما میگین؟؟ بله من فارکس تجربه دارم البته خودم نه ولی سرمایمو دادم دست کارشناسش تا واسم کار کنه شریکی من بورس بین الملل (فارکس) سرمایه گزاری کردم که به خاطر تحریما دیگه نشد کار کنیم چون بروکر پولمونو بلوکه میکرد و به ایران نمیداد مجبور بودیم حساب در خارج کشور داشته باشیم که برام ممکن نبود بورس داخل هم که همش تقلبه و به درد نمیخوره سرمایت رفته 3
felorans666 12046 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 همشو بنداز تو صندوق صدقه ... تا خیر دنیا و آخرت رو ببینی نه نه ... 4
ایناز 983 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 ey baba man hanuz nmikham behet beresam daran saramo miboran baba mage cheshe delam mikhad 1
a_Farzad 913 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 سلام اگر ذهن خلاقی داشته باشیم و مهارتهایی که هرکسی نداره (هرکی تو رشته خودش)با مبلغ خیلی خیلی کمتراز اینها هم میشه درامدزایی کرد همانطور که میبینیم خیلیا با کدنویسی وقبول پروژههای نتی پول خوبی هم می گیرن (مثلا) به نظر بنده برای درامدزایی نیاز داریم به: 1)سرمایه اولیه 2)ایده نو 3)مهرت کافی 4)پشتکار تا بااولین شکست میدون خالی نکنیم 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری