hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD]لوکا بوناچيچ سرمربي تيم پرسپوليس شد. در جلسه امروز مديران باشگاه پرسپوليس، اين مربي 56 ساله کروات به عنوان سرمربي جديد سرخپوشان انتخاب شد و از فردا تمرينات اين تيم را زير نظر مي گيرد. [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] بوناچیچ کروات که فصل جدید را با تیم سپاهان شروع کرده بود، پس از شکست سنگین 3- صفر مقابل مس کرمان از کار برکنار شد. به گزارش گل, لوکا امشب وارد تهران می شود و پس از عقد قرارداد از فردا کار خود را با این تیم شروع می کند. بوناچیچ در فصل 87 هم کاندید مربیگری این تیم بود، اما در نهایت وینگادا پرتغالی انتخاب شد. لوکا دو سال پیش هم در وضعیتی مشابه مس کرمان را تحویل گرفت و در مسابقات آسیایی با این تیم نتیجه خوبی کسب کرد و مس از گروه خود صعود کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] 10 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ بدبخت شدیم! :icon_pf (34): بخدا هیچ گزینه ای بهتر از استیلی نیست تو این شرایط ، اون لوکا خودش اندازه کافی جنجال آفرین و غرغرو هست حالا با این بازیکنای آشغالی که زیر دستشه میخواد نتیجه هم بگیره !!! مثه روز برام روشنه که چند تا بازی بگذره شعار حمید استیلی حمید استیلی از سکو ها شنیده خواهد شد ! 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ بدبخت شدیم! :icon_pf (34):بخدا هیچ گزینه ای بهتر از استیلی نیست تو این شرایط ، اون لوکا خودش اندازه کافی جنجال آفرین و غرغرو هست حالا با این بازیکنای آشغالی که زیر دستشه میخواد نتیجه هم بگیره !!! مثه روز برام روشنه که چند تا بازی بگذره شعار حمید استیلی حمید استیلی از سکو ها شنیده خواهد شد ! بخوان هم استیلی نمیمونه....دهنش سرویس شد تو این مدت به نظر من قلعه نوعی میتونه تو این شرایط موثر باشه با این همه قدرت حاشیه ایش 4 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ واقعا تبریک میگم یعنی محصول این همه مربی خارجی میاریم مربی خاجی میاریم لوک خوش شانس بود؟؟؟ البته برای ما که بد نشد اگر این مربی خوب بودچرا تو سپاهان نموند؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقا مربی خوبی هستش فقط یه کمی بد اخلاقه که در این شرایط برای بازیکنای بیخوده پرسپولیس این بد اخلاقی لازمه! 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ اگر اشتباه نکنم اولین بار سپاهان رو این مربی کرد جزؤ 3 تیم اسیا برای این بازیکنای بی عرضه(بلا نصبت بعضی هاشون) مربی بداخلاق یا حداقل باجذبه خوبه به علاوه تو این شرایط فصل مربی انچنانی از کجا بیارن البته اگر هم بخوان بیارن چند میلیارد ارز از مالیاتهای بی زبون خودمون میره 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ خستم شد با این تیم که هر روز یه بساتی داره اه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ محمد رویانیان در خصوص جزئیات مذاکره با بوناچیچ و آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما با لوکا بوناچیچ مذاکرات خود را انجام دادهایم اما هنوز با وی قرارداد امضا نکردهایم. در حال حاضر به غیر از بوناچیچ دو گزینه دیگر نیز از شانس یکسانی مانند این مربی کروات برای سرمربیگری پرسپولیس برخوردارند که با آنها نیز مذاکره کردهایم. "در حال جمع بندی شرایط این سه مربی هستیم و طی 48 ساعت آینده نتیجه نهایی را در خصوص انتخاب بهترین گزینه اعلام خواهیم کرد"، وی با بیان این جمله افزود: طی 80 روز گذشته مذاکرات زیادی را با مربیان بزرگ جهان انجام دادهایم و همه آنها نقطه نظرات مشترکی را برای هدایت تیم پرسپولیس داشتند که مهمترین آن این بود که نیاز به زمان دارند و نباید در یک مقطع زمانی کوتاه مانند نیم فصل از آنها انتظار نتیجه داشته باشیم. ما در این خصوص 13 گزینه را مدنظر داشتیم و با اکثر آنها نیز مذاکراتی داشتیم. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: درست است که من اعلام کردهام تیم این فصل پرسپولیس تیم من نیست و باید در فصل آینده شاهد تیمی باشید که من در بستن آن نقش داشتهام اما این نکته را فراموش نکنید که ما در این فصل شانس بزرگی داریم که تیمهای دیگر مانند استقلال و ذوب آهن نیز به طور کامل از آن برخوردار نیستند و آن هم حضور مستقیم در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیاست. وی در ادامه اظهار داشت: اگرچه از گردونه رقابتهای جام حذفی کنار رفتیم اما هنوز 19 هفته تا پایان مسابقات لیگ برتر فرصت داریم و می توانیم تیم را به ردههای بالای جدول رسانده و شانس کسب سهمیه آسیایی را نیز داشته باشیم. اگر در حال حاضر من یک مربی بزرگ بین المللی را بیاورم که از لیگ فوتبال ایران و رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا شناخت کافی نداشته باشد همه به دلیل آوردن او مرا مورد تحسین قرار میدهند اما پس از آن میگویند تو به فکر نیم فصل باقی مانده رقابتهای لیگ برتر و گرفتن نتیجه در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا نبودهای. رویانیان در ادامه تاکید کرد: بر فرض آنکه مربی بزرگ بین المللی شرایط ما را برای هدایت پرسپولیس در نیم فصل رقابتهای لیگ برتر قبول کند اما اگر نتیجه نگیرد در پایان فصل نمی گوید که من نیاز به زمان داشتم، این تیم را من نبستهام و ابزار لازم را برای گرفتن نتیجه نداشتم و با توجه به زمانی که نیاز دارم در پایان این فصل نباید انتظار نتیجه از من داشته باشید و در نتیجه شرایط به گونهای میشود که ما هزینه مالی زیادی را انجام میدهیم اما در پایان فصل نتیجه خاصی نمیگیریم. وی درخصوص اینکه چرا بوناچیچ به عنوان یکی از سه گزینه اصلی هدایت پرسپولیس انتخاب شده است، تصریح کرد: ما در باشگاه پرسپولیس به این نتیجه رسیدیم که در این فصل گرفتن نتیجه در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و حضور در رتبههای بالای جدول و کسب سهمیه آسیایی اهمیت زیادی دارد به همین دلیل بوناچیچ یکی از گزینههای اصلی بود که در مقطع زمانی و شرایط فعلی شرایط مدنظر ما را دارد چون او با سپاهان تجربه نایب قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا در سال 2007 را دارد و در این فصل نیز تیم السد را که قهرمان آسیا شد در دو بازی رفت و برگشت شکست داد و ثابت کرد که شناخت خوبی از لیگ آسیا دارد، ضمن اینکه به واسطه چند سال حضور در لیگ ایران از شناخت خوبی از لیگ ایران، بازیکنان ایرانی و همچنین تیم پرسپولیس برخوردار است. وی در پاسخ به این موضوع که "برخی از منتقدان بوناچیچ اعتقاد دارند که وی یک مربی عصبانیست و ممکن است مشکلاتی در این خصوص در تیم پرسپولیس به وجود بیاید"، گفت: ما در این خصوص نیز با بوناچیچ صحبت کرده ایم تا مطمئن شویم که شرایط حضور او در تیم پرسپولیس با حضور وی در سپاهان تفاوت زیادی دارد، ضمن اینکه من به عنوان مدیرعامل باشگاه بستر لازم برای فعالیت وی را در تیم پرسپولیس فراهم می کنم، چون بوناچیچ یک مربی قاطع در فوتبال ایران است که به نظم و انضباط تیمی اهمیت زیادی میدهد چیزی که همواره موردنظر من بوده و در شرایط فعلی پرسپولیس به آن نیاز زیادی دارد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: چیزی که در مذاکره با بوناچیچ نظر من را به خود جلب کرد انگیزه زیاد وی برای اثبات توانمندیهای خود با هدایت تیم پرسپولیس در لیگ ایران و آسیاست چون او چند سال قبل نیز یکی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس بود که در نهایت انتخاب نشد و وینگادا به جای وی هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت. رویانیان در خاتمه تاکید کرد: هر سه مربی از شانس یکسانی برای هدایت تیم پرسپولیس برخوردارند و طی 48 ساعت آینده در خصوص اعلام بهترین گزینه به جمع بندی خواهیم رسید و سرمربی جدید پرسپولیس معرفی میشود، ضمن اینکه در بازی با راه آهن نیز آقایان عاشوری و زومدیک هدایت تیم را برعهده خواهند داشت. 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ اگر اشتباه نکنم اولین بار سپاهان رو این مربی کرد جزؤ 3 تیم اسیا برای این بازیکنای بی عرضه(بلا نصبت بعضی هاشون) مربی بداخلاق یا حداقل باجذبه خوبه به علاوه تو این شرایط فصل مربی انچنانی از کجا بیارن البته اگر هم بخوان بیارن چند میلیارد ارز از مالیاتهای بی زبون خودمون میره بابا این بازیکنا کم کاری نمیکنن که مربی با جذبه بخواد ازشون بازی بکشه!! توانشون همین قدره بدبختا ، گفتم از لحاظ کیفیت در سطح لیگ 2 هم نیستن اکثرشون! بازیکن زیر 300 میلیون تومنی همینه دیگه ، مقصر اون کاشانی بی عرضه بود که فک میکرد حتما باید سقف قراردادو رعایت کنه !!! 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ بابا این بازیکنا کم کاری نمیکنن که مربی با جذبه بخواد ازشون بازی بکشه!! توانشون همین قدره بدبختا ، گفتم از لحاظ کیفیت در سطح لیگ 2 هم نیستن اکثرشون! بازیکن زیر 300 میلیون تومنی همینه دیگه ، مقصر اون کاشانی بی عرضه بود که فک میکرد حتما باید سقف قراردادو رعایت کنه !!! شما درست میگید ولی کلا بعضی هاشون بی تعصب هستن ما هیچ معیاری جهت سنجش بعد از عقد قرار داد بازیکن نداریم/ بد بازی کنه نهایتا نیمکت نشین میشه ولی پول سرجاش هست اسطوره و الگو یعنی کریم باقری 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD]بنابر اعلام مدير عامل باشگاه پرسپوليس لوکا بوناچيچ از فهرست نامزدها براي مربيگري پرسپوليس کنار گذاشته شد. [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] لوکا بوناچیچ که مذاکرهاش با مسئولان باشگاه پرسپولیس در رسانههای مختلف منتشر شده و از سوی مسئولان باشگاه نیز تایید شده بود بنا بر اعلام محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس از فهرست نهایی کنار گذاشته شد. رویانیان در این زمینه گفت: بوناچیچ از جمله گزینههای سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولس بود که پس از ارزیابیهای نهایی وی از گزینه مربیگری این تیم کنار گذاشته شد و قطعا سرمربی بعدی پرسپولیس بوناچیچ نخواهد بود. وی افزود: ما دو گزینه داریم یک مربی ترکیهای و یکی بوسنیایی که به زودی در این زمینه مذاکران را نهایی خواهیم کرد. [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ خدارو شکر لوکا رو بیخیال شدن اگه بشه مصطفی دنیزلی بیاد خیلی عالیه البته این فصل که هیچی دیگه امیدی به تیم نیست، ولی واسه فصل بعد خیلی خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ خدارو شکر لوکا رو بیخیال شدناگه بشه مصطفی دنیزلی بیاد خیلی عالیه البته این فصل که هیچی دیگه امیدی به تیم نیست، ولی واسه فصل بعد خیلی خوب میشه منم امیدوارم دنیزلی بیاد.تو یه سایت خوندم جواب منفی داده به پرسپولیس اما بعدش خود رویانیان چیزی نگفت 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ منم امیدوارم دنیزلی بیاد.تو یه سایت خوندم جواب منفی داده به پرسپولیس اما بعدش خود رویانیان چیزی نگفت الان تو نود گفت دنیزلی تا 4 شنبه وقت خواسته واسه جواب دادن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ الان تو نود گفت دنیزلی تا 4 شنبه وقت خواسته واسه جواب دادن آهان.پس دیگه بازی با راه آهنم از دست رفت! یکی دیگم هست جمال حاجی! اون نمیدونم چطوره... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده