Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ درود هدف از ایجاد این بخش کمک به دوستانی هست که در حال تحقیق و ترجمه ی مطلبی خاص هستند و به هر دلیل دسترسی به منابع و مطالب کافی برای انجام کارشون ندارند... این دوستان در این بخش میتونند درخواست خودشون رو ارائه کنند و هم گروه ها و بقیه ی دوستان از جمله خود بنده کمک میکنیم تا در جمع آوری و فراهم کردن منابع مناسب بهشون کمک کنیم... همچنین در این بخش از دوستانی که دسترسی به سایت هایی مثل science direct و سایت های مشابه دارند تقاضا دارم اگر در توانشون هست در این بخش به دوستانی که در حال ترجمه هستند و نیاز به چنین منابعی دارند کمک کنند... 35 لینک به دیدگاه
attica 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من دسترسی دارم کافیه لینک درخواستتون و همین جا قرار بدید 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من springlink دسترسی دارم فقط:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من springlink دسترسی دارم فقط:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من دسترسی دارم کافیه لینک درخواستتون و همین جا قرار بدید از هر دوتون ممنونم... همین میتونه خیلی کمکمون کنه... بعدا حسابی مزاحم میشیم... 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بخش مقالات علمی پشتیبانی مقالاتی که برای ترجمه لازم داشته باشیمو قبول کرده، اگر مقاله ای خواستین به من بگین تا بگم براتون بگیرن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده