p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بازم سلام خوبین؟ هر کس از ما بپرسه اخلاقت چطوره ؟ مسلما میگیم .. خیلی خوش اخلاقم! خوش اخلاقیه چیه ؟ آیا وقتی ما با دوستانمون یا خانواده مون در حال خوش گذروندن هستیم و خلق و خوی بازی داریم ... این نشون میده ما خوش اخلاقیم؟ آیا محبت زیاد به یکی که دوستش داریم ( امیدوارم محبت به خاطر علاقه به اون باشه نه علاقه به خودمون!) نشون میده که ما فرد با محبتی هستیم؟ من نمیخوام مثال هایی بزنم که نشون بده کجا ها محل نشون دادن عیاره خوش خلقیه یا حتی محبت ... همه تون بهتر از من میدونید اما به نظر شما اگر با یه معیار مشخص نگاه کنیم چند درصد خوش اخلاقیم چی نتیجه ش میشه ؟ چی کار باید کرد .. و چی کار کردید برای اصلاح خودتون ؟ ( منم جز خودتون بدونیدا ) 15 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ من که خیلی بداخلاقم! زود جوش میارم! هم خودم قبول دارم هم خونوادم! 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بازم سلام... من اخلاقم خوبه ولی اگه بی حوصله باشم کسی نباید سر به سرم بذاره... ولی در کل مهربونم... 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ اخلاقم خیلی متغیره هیچ وقت ثبات ندارم تو خوش اخلاقی و شیطنت و دپرسی همیشه بینابین و گاهی متمایل به یکی از اینا خودمم نمیتونم بگم واقعا خوش اخلاقم یا بد اخلاق 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ فکر کنم برای اینکه بفهمیم کی چقدر خوش اخلاقه باید یه آزمونی طراحی بشه و ما رو با سئوالاش تو موقعیت های مختلفی قرار بده و بر حسب جواب ها مشخص بشه که کی چقدر خوش اخلاقه من راجع به خودم حرفی نمیزنم چون همونطور که گفتی همه خودمون رو خوش اخلاق میدونیم وگرنه سعی میکردیم اخلاقمون رو خوب بکنیم 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ البته من یک بار تاپیکی راجع "اخلاق" به معنی دقیق کلمه زده بودم؛ ولی فکر کنم منظور تو از اخلاق خلق و خو باشه دیگه؛ درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ من هر کی ازم می پرسه فقط یه کلمه می گم می گم اخلاقم سگیه 9 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ البته من یک بار تاپیکی راجع "اخلاق" به معنی دقیق کلمه زده بودم؛ ولی فکر کنم منظور تو از اخلاق خلق و خو باشه دیگه؛ درسته؟ آره دقیقا .. خوش خولقی منظورم بود که مثال هم زدم .. البته از نظر من انسان فقط در یک صورت میتونه همیشه روی خلق و خوی خودش کنترل داشته باشه ... اونم وقتی که از نظر انسانی و اخلاقی خودشو به حد قابل قبولی رسونده باشه 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ خیلی دوست دارم...در مقابل دیگران..با احترام رفتار کنم... نتیجه ی خوبی داشته... سعی کنم اگه حتی توهین شد تو لفافه خنده هایی که به اسم صمیمیت هر حرفی رو میزنن....باز احترام رو رعایت کنم.... این احترام باعث شده که خلق و خوم حداقل پرخاشگر نباشه... این چیزیه که خودم می دونم.... و اعتقاد دارم...اینکه میگن..نمی شه درمورد خود نظر داد...بر همه صدق نمی گنه...یکی از کارهای که هر کسی می تونه انجام بده و یکی از شرایط زندگی بهتره...شناخت خوده.... 5 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ درباره خودم چیزی نمیگم ولی همه میگن مهربونم 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من نمیتونم بگم خوش اخلاقم یا بد اخلاق... خودم خودم رو نمیتونم بسنجم... اینکار درست نیست... دیگران باید بگند... 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ هر چی دوستان نواندیش در موردم گفتن همونهالبته اخلاقیات خیلی گسترده هست.. 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من نمیتونم بگم ریا میشه منم همینطور، انقد بدم میاد از خودم تعریف کنم ، اه اه 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ ... اخلاق منو بقیه باس بگن ... 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ ... اخلاق منو بقیه باس بگن ... «ماهرخ جدی میشود» برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستان ها ... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ «ماهرخ جدی میشود» برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستان ها ... من می میرم واسه فیلمای طنز :gnugghender: ... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من نمیتونم بگم خوش اخلاقم یا بد اخلاق... خودم خودم رو نمیتونم بسنجم... اینکار درست نیست... دیگران باید بگند... تو خوش اخلاقی 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ جالبه اصلا استارتر نگفته بیاید بگید خوش اخلاقید یا بد اخلاق ولی همه فقط دارن در این مورد حرف میزنن! بازم سلام دروووود خوبین؟ ای بدک نیستم! هر کس از ما بپرسه اخلاقت چطوره ؟ مسلما میگیم .. خیلی خوش اخلاقم! والا اینجوریا هم نیست...حالا اینجا با اینکه از کسی اینو نپرسیدی ولی بعضیا هم بودن که خودشون گفتن بد اخلاقن! خوش اخلاقیه چیه ؟ یعنی با همه مهربون بودن قاط نزدن بی احترامی نکردن خوش برخورد بودن و این چیزا دیگه... آیا وقتی ما با دوستانمون یا خانواده مون در حال خوش گذروندن هستیم و خلق و خوی بازی داریم ... این نشون میده ما خوش اخلاقیم؟ نه ... یعنی میتونیم خوش اخلاقم باشیم اگه بخوایم آیا محبت زیاد به یکی که دوستش داریم ( امیدوارم محبت به خاطر علاقه به اون باشه نه علاقه به خودمون!) نشون میده که ما فرد با محبتی هستیم؟ اگه فقط به اون یه نفر باشه نه ، ولی اگه با تمام اطرافیان اینطور رفتار کنیم بله من نمیخوام مثال هایی بزنم که نشون بده کجا ها محل نشون دادن عیاره خوش خلقیه یا حتی محبت ... همه تون بهتر از من میدونید اما به نظر شما اگر با یه معیار مشخص نگاه کنیم چند درصد خوش اخلاقیم چی نتیجه ش میشه ؟ خب معیار مشخصی وجود نداره که چی کار باید کرد .. چی کار کردید برای اصلاح خودتون ؟ ( منم جز خودتون بدونیدا ) هیچ کاری...همین جوری که هستم خوبه... زیادی خوش اخلاق بشی پررو میشن ملت! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده