رفتن به مطلب

مرد بودن سخت تره یا زن بودن؟؟؟

*mini*

ارسال های توصیه شده

مهند جان..کاری به کشور خاصی ندارم....بله....تو این جامعه هم زن بودن سخته هم مرد بودن.....و بیشتر از همه آدم بودن......

اما من دارم کلی نگاه میکنم به قضیه....:w16:

دوستان میکن بستگی به شرایط داره....خوب شرایط رو بگید...چه شرایطی منظورتونه...من نظرتون رو میخوام بدونم....

هنوز جوابی رو که میخواستم نگرفتم....:hanghead:

من گفتم بی طرفانه قضاوت کنین....:icon_gol:

خب نمیشه که کاری به کشورش نداشت :ws3: مثلا اگه تو افغانستان بخوایم این سوالو بپرسیم معلومه زن بودن سخت تره...ولی توی کشورای اروپایی قوانین بیشتر هوای زنها رو دارن اونجا شاید مرد بودن سخت تر باشه

ولی اگه شرایط جامعه رو برای هر دو جنس ایده آل در نظر بگیریم اون موقع فکر میکنم زن بودن یه کم سخت تر باشه اونم به خاطر ویژگی های جسمانی خانمها :whistle:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 79
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من بستگی داره این موضوع درباره چه مسائل و از اون مهم تر توی چه جامعه ای تحلیل بشه...

اگر توی جامعه ای مثل ایران رو در نظر بگیریم به نظر من زن بودن خیلی خیلی خیلی سخت تره...مرد بودنو نمی دونم چون تجربه اش رو ندارم...

اما نمی شه تنها مرد بودن رو به خاطر مسئولیت داشتن سخت دونست، توی دنیای فعلی، مسئولیت کاملا بین زن و مرد تقسیم شده و تنها رو دوش مردا نیست. به جای سربازیم زن ها سختی های دیگه ای دارن..

به نظر من سختی زن بودن اینه که هیچ وقت نمی تونی خودت باشی و اون طور که می خوای زندگی کنی( البته بازم تاکید می کنم توی ایران و خیلی جاهای عقب مونده دیگه!!!) همیشه باید نگران حرفا و برداشت های این اون باشی...تا موقعی که ازدواج تکردی تقریبا بقیه اعضای خانواده برات تصمیم می گیرن و وقتی هم ازدواج کردی همسرت!!! و این زجر آورترین نوع زندگی می تونه باشه!!!

هیچ چیزی منو به اندازه کوته فکری و قضاوت های نابجای ایرانی ها درباره زن آزار نمی ده، نه به خاطره اینکه خودم مونثم..کاملا بی طرف نظر می دم....

این خیلی زجر آوره که به ظاهر زن ها رو توی خیلی از عرصه ها وارد کردن اما در عمل واقعیت چیز دیگه ایِ...این تنها چیزیه که من هیچ وقت امیدی به بهبودش توی ایران ندارم..!!!!

• Like 7
لینک به دیدگاه
#222222]
800704]میشه جایگاه و وظایف زنو مرد رو از نظر خودت بیان کنی‌؟؟ البته من از همین پست باهات مخالفم چون زن و مرد بودن علایقو مشخص نمیکنه هر انسانی‌ یه علایقی و یه سطح تحمّلی داره و سختی برای هر کس یه معنایی داره اون چیزی که برای من سخته شاید برای یه زن دیگه سخت نباشه و....

خوب اول سلام ودرود:icon_gol:

پس میشه بگید اگه جنسیت افراد در سلایق شون دخیل نیست چه چیزی سلیقه افراد رو رقم میزنه؟:ws38:

البته ناگفته نماند شرایط محیط تأثیرش از جنسیت بیشتره.مثلا دختری که فقط در بین مردان بوده خصوصیات مردانه به خودش میگیره وبالعکس اما این استثنائات رو در کل تعمیم ندهید

پ.ن:من زیاد وارد این مباحث شدن رو دوست ندارم چون هرکس فکر میکنه نظر خودش درسته وهمینکه از سایرین نقل قول میگیره به نحوی نشون دهنده اینه که میخواد نظرات طرف مقابل رو بکوبه درصورتی که اینجا قرار نیست دید کسی رو اصلاح کنیم تنها هرکس نظراتش رو میاد با احترام به نظر سایرین عنوان میکنه وموافقت ومخالفت خودش رو با سایر نظرات از تشکر زدن یا نزدن زیر پست مشخص میکنه .لااقل من اینجوری هستم .عقاید وافکار هر شخص بسته به شرایط زندگی اش شکل میگیرد.مثلا زن یا دختری در محیطی که ازش سوء استفاده بشه زندگی کنه همه دنیارو سوءاستفاده گر میبینه یا مردی که فقط دی بین فواحش زندگی کرده تمام زنان رو به چشم فاحشه نگاه میکنه تمام مثالهایی که زده میشه مثال نقض داره یعنی هیچ چیز ونظریه ای وجود نداره که نقصی بهش وارد نباشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام دوست جونااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil:

راستش چند روز پیش داشتم روو این فکر که تازه اوومده توو مخمو حسابی مشغولش کرده بود فکر میکردم.....

اینکه مرد بودن سخت تره یا زن بودن.......:ws38:

به نظر خودم که هر دوتاش...اما بیشتر مرد بودن....بابای خودمو مثلا نگاه میکردم..

فکر کن....همش مسئولیت.....همش نگرانی....تا زمانی که جوونه نگران تحصیل...بعدش خدمت..بعدش ایا معاف بشه ایا نشه..

حالا گیرم معاف شد....درس رو با هزار زحمت و تلاش و هزینه تموم میکنه این دفه نگران کار...یه کار پر درامد که ایندشو بسازه..کار نداشته باشه که نمیتونه زن بگیره:ws38:!!

حالا کارم پیدا کرد....بگرد دنبال زن و زندگی...مخارج پیدا کردن خونه..مراسم عروسی عقد...اجاره نشین میشه با کلی قرض و قوله مراسمو راه میندازه....

حالا مسئولیتایی که سر کار داره...به علاوه مسئولیتای زندگیش...باید بلد باشه از زنو زندگی حمایت کنه...مثه کووه باشه واسه بچه ها و ووووووووووووووووووووووَه...:icon_pf (34):

زن بودن هم سختیای خودشو داره.....به نظر من الان وظیفه دخترا فقط مراقب بودنه.....مراقب باشن کسی گولش نزنه....نخواد ازش سو استفاده کنه(هر سو استفاده ایی!!)

میخواد بره اوون سر شهر باید بپاد وارد چه ماشینی میشه..طرف مشکوک میزنه نمیزنه..هوا تاریک میشه چجور برگرده خونه...از فلان جای خلوت،نه رد نشه خلوته یکی میفته دنبالش و..,,,,,,,..فلان پسری که اوومده خواستگاریش ریگ به کفشش نباشه و با شونصد نفر دیگه هم باشه.....سابقش چیه...سالمه..نیست...آب زیر کاهه...دیو مظلوم نماست و هزاااار تا چیز دیگه

حالا...

به نظر شماها...چه دختر چه پسر..فرق نمیکنه..

به دور از جانب گیری زن و مردی و کل کل...واقع بینانه..و صادقانه...

بگید کدوم سخت تره.....زن بودن یا مرد بودن؟؟؟:hanghead::hanghead:

دلیلتونم بگید لطفا

من به سختی کار دخترا حسودیم شد

به نظر من الان وظیفه دخترا فقط مراقب بودن از خودشون

واقعا وظیفه سختی

من تا حالا ندیدم تا دختری خودش کرم نریزه کسی اذیتش کنه

مگر بعضی موراد زور گیری که برای مردا هم پیش میاد:4564::4564::4564::4564:

لینک به دیدگاه

كلا انسان بودن و انسان ماندن سخت تر هست..:sigh:

اما موضوع مورد سوال

نميشه دقيق گفت كدوم سخت تره همون طور كه دوستان گفتن و خودتون هم ميدونيد هركدام سختي هاي و مشكلات خاص خودشو داره

بگذريم كه يه سري مشكلات بين هردو جنس مشترك هست

خوب ما خانما هيچ كدوم سربازي و تامين مسكن و خرج عروسي و.... نداريم تا بدونيم چه فشاري روي آدم هست

و همين طور آقايون بارداري و درد زايمان و وظيفه تربيت و نيازهاي عاطفي فرزندان و كاراي خونه و مشكلات خاص خانما و ........ را ندارن و نميدونن چه سختي هايي داره

پس نميشه گفت كدوم بدتر از ديگري هست اصلا قابل قياس نيست

و يه چيز ديگه هم كه هست محيط و نوع زندگي و آستانه تحمل آدما خيلي فرق داره

• Like 6
لینک به دیدگاه
#222222]خوب اول سلام ودرود:icon_gol:پس میشه بگید اگه جنسیت افراد در سلایق شون دخیل نیست چه چیزی سلیقه افراد رو رقم میزنه؟:ws38:البته ناگفته نماند شرایط محیط تأثیرش از جنسیت بیشتره.مثلا دختری که فقط در بین مردان بوده خصوصیات مردانه به خودش میگیره وبالعکس اما این استثنائات رو در کل تعمیم ندهیدپ.ن:من زیاد وارد این مباحث شدن رو دوست ندارم چون هرکس فکر میکنه نظر خودش درسته وهمینکه از سایرین نقل قول میگیره به نحوی نشون دهنده اینه که میخواد نظرات طرف مقابل رو بکوبه درصورتی که اینجا قرار نیست دید کسی رو اصلاح کنیم تنها هرکس نظراتش رو میاد با احترام به نظر سایرین عنوان میکنه وموافقت ومخالفت خودش رو با سایر نظرات از تشکر زدن یا نزدن زیر پست مشخص میکنه .لااقل من اینجوری هستم .عقاید وافکار هر شخص بسته به شرایط زندگی اش شکل میگیرد.مثلا زن یا دختری در محیطی که ازش سوء استفاده بشه زندگی کنه همه دنیارو سوءاستفاده گر میبینه یا مردی که فقط دی بین فواحش زندگی کرده تمام زنان رو به چشم فاحشه نگاه میکنه تمام مثالهایی که زده میشه مثال نقض داره یعنی هیچ چیز ونظریه ای وجود نداره که نقصی بهش وارد نباشه
باشه پس دیگه از شما نقل قول نمیگیرم ولی‌ اون قسمتی‌ که قرمز کردم برام خیلی‌ جالب تعجب آور بود :ws37:مرسی‌:icon_gol:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
هیچ کدوم

دختر بودن و ماندن و ثابت کردن اینکه از هزارتا مرد هم مردتری :sigh:

یعنی باید ثابت کنی مردی نه زن :sigh:

من اصلا با این حرفت موافق نیستم زن برای این ساخته نشده که ثابت کنه مرده مگر در شرایطی که زن بودن رو تحقیر حساب کنی وگرنه نیاز به این نیست که بخوای نقش مرد رو بازی کنی من خیلی ها رو میشناسم که هم نقش زن رو ایفا میکنن هم مرد ولی دختر نموندن

لینک به دیدگاه

مرد یا زن بودن سلیقرو مشخص نمیکنه هر انسانی‌ جدا از جنسیتش سلیقه عقیده علاقه و شخصیت خودشو داره اگر مرد و زن انقدر ساده بین سلیقشون میشد یه خط کشید و گفت همه‌ی زن‌ها این چیزارو دوست دارنو سطح تحمل همشون همین قدره و سختی واسه همه‌ی زن‌ها این معنی‌ رو داره و برای همه‌ی مرد‌ها هم یه لیست تهیه کردو‌‌ و... اون وقت دنیا و آدماش انقدر متفاوت نبودن همه میشدیم ربات! همونطور که مشخصه حده اقل تو این دوره ی زمانی‌ انسان‌ها جدا از جنسیتشون توانایی‌های خاص خودشونو و همینطور ضعف‌های خاص خودشونو دارن و کاری نیست که یه مرد بتونه انجامش بده و یه زن نتونه یا برعکس یه زن بتونه یه مرد نتونه در کلّ شرایط زندگی‌ آدم‌ها و هدفو خواستشون از زندگی‌ و میزان توانایی و تحملشون متفاوته جوری که تو شرایط یکسان دو نفر می‌تونن احساس متفاوتی از اون شرایط داشته باشن یکی‌ بگه سخته یکی‌ خیلی‌ هم راضی‌ باشه... پس اینکه مرد بودن سخته یا زن بودن... زیاد فرقی‌ نداره جمله‌ای که تو تاپیک تکرار شد: انسان بودن که سخته :ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من سختی برای هر دوجنس هست ولی ماهیتش متفاوته چه قبل از ازدواج و چه بعد از اون

البته بعد ازدواج شرایط و شریکت تو میزان سختی که متحمل میشی خیلی تاثیر داره

مهم اینه که تو ازدواج گیر ادم ناتو نیفتی چه زن باشه چه مرد وگرنه زندگیت تبدیل به جهنم میشه

پس هم خودت باید انسان باشی هم شریکت تو این شرایط زندگی سخت ولی نه به اون اندازه که گیر ادم ناتو بیفتی

زن مرد هم فرق نمیکنه هر دو مشکلاتی دارن که اگه با هم نباشن نمیتونن از پسش بر بیان

:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

توی مملکتی که قانونش اندازه یه دوزاریم حسابت نمیکنه و همه اش برات "وظیفه" تعریف شده نه "حق" زن بودن سخت تره!:banel_smiley_4:

اون شرایط فیزیک ویژه خانوما رو هم که گفتن بچه ها خارج از تصور آقایونه!

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرد یا زن بودن سلیقرو مشخص نمیکنه هر انسانی‌ جدا از جنسیتش سلیقه عقیده علاقه و شخصیت خودشو داره اگر مرد و زن انقدر ساده بین سلیقشون میشد یه خط کشید و گفت همه‌ی زن‌ها این چیزارو دوست دارنو سطح تحمل همشون همین قدره و سختی واسه همه‌ی زن‌ها این معنی‌ رو داره و برای همه‌ی مرد‌ها هم یه لیست تهیه کردو‌‌ و... اون وقت دنیا و آدماش انقدر متفاوت نبودن همه میشدیم ربات! همونطور که مشخصه حده اقل تو این دوره ی زمانی‌ انسان‌ها جدا از جنسیتشون توانایی‌های خاص خودشونو و همینطور ضعف‌های خاص خودشونو دارن و کاری نیست که یه مرد بتونه انجامش بده و یه زن نتونه یا برعکس یه زن بتونه یه مرد نتونه در کلّ شرایط زندگی‌ آدم‌ها و هدفو خواستشون از زندگی‌ و میزان توانایی و تحملشون متفاوته جوری که تو شرایط یکسان دو نفر می‌تونن احساس متفاوتی از اون شرایط داشته باشن یکی‌ بگه سخته یکی‌ خیلی‌ هم راضی‌ باشه... پس اینکه مرد بودن سخته یا زن بودن... زیاد فرقی‌ نداره جمله‌ای که تو تاپیک تکرار شد: انسان بودن که سخته :ws37:

نگار تو همیشه تو همه بحث ها تاکیدت روی اینه که همه یک جور نیستند و آدم ها متفاوتی هم هستند

درسته زن هایی هستند که از خیلی از ماها مردونه تر دارن زندگی میکنند و برعکس

ولی صحبت ما هم قطعی نیست و هممون داریم نسبی حرف میزنم و اشاره داریم به اکثریتی که دورو برمون هست و میبینیم

مثلا اکثریت پسرها مشکلاتشون از قبیل مسکن و شغل هست و اکثر دخترا مشکلاتشون عدم امنیت و عدم احساس امنیت و اینکه نمیتونن به راحتی تو جامعه فعالیت کنن

هر کدوم از اینها به نوعی سخت هست و اکثر بچه ها هم که دیدی گفتن هرکس مشکلات خاص خودشو داره

>

کلا خیلی نقد دارم رو فمنیسم تو:whistle: یه بار یه تاپیک میزنیم راجع به فمنیسم و حسابی بحث میکنیم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

زن بود.

تو این جامعه ای که الان ما توش زندگی میکنیم زن بودن خیلی سخت تره.

چون متاسفانه همه قوانینی که در جامعه ی ما نوشته شده (البته به قول خودشون برابری زن و مرد هست اما باطنش...) همش به جانب آقایون هست و خانمها فقط روی زبونه که حق و حقوقی دارن.

بعلاوه مسئولیت هایی که تو جامعه الان خانمها به دوش میکشن چه تو خونه و چه خارج از خونه خیلی سنگینتره.

چون متاسفانه آقایون تو جامعه ما هنوز این رو درک نکردن که وقتی همسرشون پا به پاشون دارن واسه زندگیشون بیرون از خونه تلاش میکنن اونها هم باید توی خونه کمک حال همسرشون چه تو کار و چه تو تربیت فرزندان باشن.

و اینه که واقعا بسیاری از خانمها زندگی روشون خیلی فشار میاره.

• Like 4
لینک به دیدگاه
نگار تو همیشه تو همه بحث ها تاکیدت روی اینه که همه یک جور نیستند و آدم ها متفاوتی هم هستند

درسته زن هایی هستند که از خیلی از ماها مردونه تر دارن زندگی میکنند و برعکس

ولی صحبت ما هم قطعی نیست و هممون داریم نسبی حرف میزنم و اشاره داریم به اکثریتی که دورو برمون هست و میبینیم

مثلا اکثریت پسرها مشکلاتشون از قبیل مسکن و شغل هست و اکثر دخترا مشکلاتشون عدم امنیت و عدم احساس امنیت و اینکه نمیتونن به راحتی تو جامعه فعالیت کنن

هر کدوم از اینها به نوعی سخت هست و اکثر بچه ها هم که دیدی گفتن هرکس مشکلات خاص خودشو داره

>

کلا خیلی نقد دارم رو فمنیسم تو:whistle: یه بار یه تاپیک میزنیم راجع به فمنیسم و حسابی بحث میکنیم:ws37:

عزیزم من تاکید می‌کنم چون هست و باید در نظر گرفته بشه! جمله دوّمت برام مبهمه یعنی‌ منظورت رو دقیقا نفهمیدم! اکثریت رو از کجا آوردی؟؟ آمار دقیقی‌ ازشون داری؟؟ یا حست اینو بهت گفته؟ مشکلات که زیاده منم منکر این مشکلات نیستم فقط بحثی‌ شد راجب اینکه زن و مرد‌ها هر کدوم وظایف و سلیقه جدا از هم به واسطه جنسیتشون دارن من مخالف بودم و توضیح دادم که چرا! زندگی‌ مردونه و زنونه رو تو با این جمله تفکیک کردی یعنی‌ یه نوع زندگی‌ مال مرده یکی‌ واسه زن!!!!! بله همه میدونیم زن بودن زیباست بحثی‌ هم راجبش نیست منم فمنیست نیستم!!!!:w58::ws37:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
عزیزم من تاکید می‌کنم چون هست و باید در نظر گرفته بشه! جمله دوّمت برام مبهمه یعنی‌ منظورت رو دقیقا نفهمیدم! اکثریت رو از کجا آوردی؟؟ آمار دقیقی‌ ازشون داری؟؟ یا حست اینو بهت گفته؟ مشکلات که زیاده منم منکر این مشکلات نیستم فقط بحثی‌ شد راجب اینکه زن و مرد‌ها هر کدوم وظایف و سلیقه جدا از هم به واسطه جنسیتشون دارن من مخالف بودم و توضیح دادم که چرا! زندگی‌ مردونه و زنونه رو تو با این جمله تفکیک کردی یعنی‌ یه نوع زندگی‌ مال مرده یکی‌ واسه زن!!!!! بله همه میدونیم زن بودن زیباست بحثی‌ هم راجبش نیست منم فمنیست نیستم!!!!:w58::ws37:

نگار حتما باید تک تک جملات من رو رد میکری؟:ws3: یعنی هیچکدوم یه ذره درست نبود؟:ws38:

اولا تو فمنیستی، از نوشته هات معلومه؛ منم هستم؛ چیز بدی نیست، فمنیسم یعنی برابری جنسی، البته بعضی دیدگاه های تند رو هم هستن که اسمشون رو کذاشتن فمنیسم که من از اونها اعلام برائت میکنمws3.gif

بیخیال این جمله به جمله جواب دادن

من فقط احساس میکنم تو نمیخوای قبول کنی هیچ فرقی بین زن و مرد هست و من میگم به نطر من زن و مرد خیلی باهم تفاوت دارن ولی هیچکدوم از این تفاوت ها دال بر برتری مرد نسبت به زن نیست و برعکسش

شایدم اشتباه احساس میکنم:ws38:

همه پستای منم نظر خودمه اگه منبع معتبری داشته باشم میگم؛ انقدر گیر نده به منبع تو پستای من:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نگار حتما باید تک تک جملات من رو رد میکری؟:ws3: یعنی هیچکدوم یه ذره درست نبود؟:ws38:

اولا تو فمنیستی، از نوشته هات معلومه؛ منم هستم؛ چیز بدی نیست، فمنیسم یعنی برابری جنسی، البته بعضی دیدگاه های تند رو هم هستن که اسمشون رو کذاشتن فمنیسم که من از اونها اعلام برائت میکنمws3.gif

بیخیال این جمله به جمله جواب دادن

من فقط احساس میکنم تو نمیخوای قبول کنی هیچ فرقی بین زن و مرد هست و من میگم به نطر من زن و مرد خیلی باهم تفاوت دارن ولی هیچکدوم از این تفاوت ها دال بر برتری مرد نسبت به زن نیست و برعکسش

شایدم اشتباه احساس میکنم:ws38:

همه پستای منم نظر خودمه اگه منبع معتبری داشته باشم میگم؛ انقدر گیر نده به منبع تو پستای من:vahidrk:

از کجا این معنی‌ رو برای فمنیسم آوردی؟؟:w58: فمنیسم کاملا مربوط به حقوق زنان هست! کوتاه‌ترین معنیش هم باور داشتن به حقوق زنان و برابری سیاسی، اجتماعی و اقتصادی زن و مرد هست! شاید منظورت برابری جنسیتی هست؟؟؟؟!!:icon_pf (34): واژه فمنیسم هم اولین بار برای دفاع حقوق زنان به کار رفت!:ws37: من نظرم به اینه که انسان‌ها قبل از اینکه زن هستن یا مرد با هم متفاوتن! نه اینکه چون زن یا مردن متفاوتن!!! یعنی‌ زنو مرد ممکنه علایق مشترک داشته باشن! و چیزی برای علایق مردان و چیزی برای علایق زنان جدا وجود نداره!:w16: اصلا کی‌ حرف از برتری زد؟؟ دیگه کدوم با شعوری پیدا میشه که بگه زن برتره یا مرد برتره؟؟؟:icon_pf (34): اصلا بحثی‌ نیست راجبش! تو برداشتت از حرفای من بر اساس ذهنیتت که میگه فمنیستم هست! چرا حرف منو به حقوق زنو مرد ربط میدی؟؟ :vahidrk:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
از کجا این معنی‌ رو برای فمنیسم آوردی؟؟:w58: فمنیسم کاملا مربوط به حقوق زنان هست! کوتاه‌ترین معنیش هم باور داشتن به حقوق زنان و برابری سیاسی، اجتماعی و اقتصادی زن و مرد هست! شاید منظورت برابری جنسیتی هست؟؟؟؟!!:icon_pf (34): واژه فمنیسم هم اولین بار برای دفاع حقوق زنان به کار رفت!:ws37: من نظرم به اینه که انسان‌ها قبل از اینکه زن هستن یا مرد با هم متفاوتن! نه اینکه چون زن یا مردن متفاوتن!!! یعنی‌ زنو مرد ممکنه علایق مشترک داشته باشن! و چیزی برای علایق مردان و چیزی برای علایق زنان جدا وجود نداره!:w16: اصلا کی‌ حرف از برتری زد؟؟ دیگه کدوم با شعوری پیدا میشه که بگه زن برتره یا مرد برتره؟؟؟:icon_pf (34): اصلا بحثی‌ نیست راجبش! تو برداشتت از حرفای من بر اساس ذهنیتت که میگه فمنیستم هست! چرا حرف منو به حقوق زنو مرد ربط میدی؟؟ :vahidrk:

تعریفی که من گفتم مگه معنی دیگه ای میده؟:ws52: شاید جنسیتی میگفتم بهتر بود:whistle: انسان ها به 1000 دلیل باهم متفاوتن، دین آیین نژاد رنگ جنسیت زبان فرهنگ و ... جنسیت هم یکی از ایناس:ws37: آدما رو میشه به بینهایت شکل ممکن تقسیم بندی کرد یکیش هم جنسیته دیگه، شاید منظورت این نباشه ولی از حرفات این بر میاد که تو میگی تقسیم بندی به نام جنسیت نباید باشه و زن = مرد کاملا:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...