رفتن به مطلب

دل و دین !!!!!

ارسال های توصیه شده

یه سوال اگه دونفر با دین متفاوت ازدواج کنن و بچه دار بشن بچشون به چه دینی باید رو بیاه دچار تضاد دین نمیشه:ws3:

از من میپرسی؟نیست خیلی موافقم:banel_smiley_4:

ولی به قول حامد شاید اون خودش به دینش برسه!یا اصلا انتخاب کنه که میخواد از دین خاصی پیروی کنه یا نه!

چون احتمالا توی اون خونه تبلیغی از هیچ دینی نمیشه یا هیچ دینی به بچه القا نمیشه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 85
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شرمنده اما برای اثبات توهمی بودن خدا صرفا و صرفا باید بحث عقلی بشه نه قیاسهای مع الفارق!!!

آقای محترم، من نمیدونم شما چه اصراری دارین بگین باورهای شما مسلمانان اونهم از نوع شیعه اش عقلانی و منطقی ترین باورهاست، بقیه باورها توهمند و یا ناقص و غیر و عقلانی هستند.

عقل یک چیز کلی است، غیر عقلانی یعنی رخ دادن اتفاقی خلاف قوانین طبیعی جهان.

یعنی همون چیزهایی که شما بهش معتقدین از مار شدن یک تکه چوب تا زندگی در شکم نهنگ و نصف شدن ماه و....

شما اگر فقط یک نفر از پیروان مکاتب مختلف اعم از زمینی و به اصطلاح الهی را پیدا کردی که مکتب خودشون را غیرعقلی و غیر منطقی بدونن، بیا اون مکتب را به ما هم معرفی کن.

توهم یعنی توسل به موجودات ناتوان برای غلبه بر مشکلات.

همونطوری که یک بت پرست به بت های ناتوانش متوسل میشه و چون بهش یقین پیدا میکنه بهش اعتماد به نفس میده، در مورد شما هم قضیه همین هست.

عجیبه شما از خودت نمیپرسی چطور یک میلیار بودایی در چین هست و این بت اگر حاجتشون را نمیده و اینها بهش یقین ندارند، پس چرا ولش نمیکنند.

خدای شما هم توانی برای دفاع از خودش نداره، این آدم ها بودن که براش قصه ساختن و زلزله و طوفان و... را به عذاب های او نسبت دادن و در راهش آدم ها کشتن.

کی به خودتون میایین و میفهمین که آدم ها تنها هستند و خودشون اساس همه این باورها هستند، معلوم نیست.

شاید هم هیچوقت، چون فعلا صرفه مادی و خیالی به اینست که به یکی متوسل باشی که دیگران بهت گفتند موجودی است به نام خالقت.

او با تو حرف نمیزند چون شایسته اش نیستی، ما میدونیم با ما حرف زده اینهم نامه هاش.

• Like 5
لینک به دیدگاه
در مورد منظور آیات قرآن هم زاییده فکر خودم باشه؟!!!:ws52:

البته ببخشین که به موضوع ربطی نداشت:icon_pf (34)::icon_redface:گرچه همیشه شروع کننده دیگران بوده اند:icon_razz:

در مورد آیات قرآن هم زاییده فکر خودت باشه، چیه مگه ؟ مفسران از فضا اومدن که میتونن تفسیر کنن و شما نمیتونی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

جواد مسي چه دليلي داره تو هر تاپيكي اصرار داري بياي و خدا را اثبات كني؟:banel_smiley_4:

دوست داري تمام كننده ي همه ي تاپيك ها همين مبحث باشه؟:ws52:

من از استارتر معذرت خواستم ولی خب چون تو هر تاپیکی میبینم یه گریزی همراه با توهین و تمسخر به دین و خدا میشه نمیتونم بی جواب بذارم

من خودم گفتم که بحثمون تو تاپیک خودش باشه ولی بازم از استارتر عذرخواهی میکنم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقای محترم، من نمیدونم شما چه اصراری دارین بگین باورهای شما مسلمانان اونهم از نوع شیعه اش عقلانی و منطقی ترین باورهاست، بقیه باورها توهمند و یا ناقص و غیر و عقلانی هستند.

عقل یک چیز کلی است، غیر عقلانی یعنی رخ دادن اتفاقی خلاف قوانین طبیعی جهان.

یعنی همون چیزهایی که شما بهش معتقدین از مار شدن یک تکه چوب تا زندگی در شکم نهنگ و نصف شدن ماه و....

شما اگر فقط یک نفر از پیروان مکاتب مختلف اعم از زمینی و به اصطلاح الهی را پیدا کردی که مکتب خودشون را غیرعقلی و غیر منطقی بدونن، بیا اون مکتب را به ما هم معرفی کن.

توهم یعنی توسل به موجودات ناتوان برای غلبه بر مشکلات.

همونطوری که یک بت پرست به بت های ناتوانش متوسل میشه و چون بهش یقین پیدا میکنه بهش اعتماد به نفس میده، در مورد شما هم قضیه همین هست.

عجیبه شما از خودت نمیپرسی چطور یک میلیار بودایی در چین هست و این بت اگر حاجتشون را نمیده و اینها بهش یقین ندارند، پس چرا ولش نمیکنند.

خدای شما هم توانی برای دفاع از خودش نداره، این آدم ها بودن که براش قصه ساختن و زلزله و طوفان و... را به عذاب های او نسبت دادن و در راهش آدم ها کشتن.

کی به خودتون میایین و میفهمین که آدم ها تنها هستند و خودشون اساس همه این باورها هستند، معلوم نیست.

شاید هم هیچوقت، چون فعلا صرفه مادی و خیالی به اینست که به یکی متوسل باشی که دیگران بهت گفتند موجودی است به نام خالقت.

او با تو حرف نمیزند چون شایسته اش نیستی، ما میدونیم با ما حرف زده اینهم نامه هاش.

زمانی که یک نفر تونست اثبات عقلانیش بکنه

خواهشا نقل قول نگیرین یا حداقل تو تاپیک احترام به عقاید جوابو بذارین که بیش از این شرمنده استارتر نشم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
در مورد آیات قرآن هم زاییده فکر خودت باشه، چیه مگه ؟ مفسران از فضا اومدن که میتونن تفسیر کنن و شما نمیتونی؟

به عنوان آخرین پست تو این تاپیک

نه از فضا نیمدند اما زاییده فکر من میشه تفسیر به رای ضمن اینکه قرآن رو باید تمام و کمال دید چون آیاتی متشابه داره همچنین باید شان نزول آیات را دانست به غیر از اون برای فقاهت باید علوم حدیثی رو هم وارد بود مثلا برای تعداد رکعات نماز قرآن جزئیاتی نداره و باید از سنت استخراج بشه

بازم معذرت:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...