رفتن به مطلب

دل و دین !!!!!

ارسال های توصیه شده

غیر از اون که اصل قضیه برام غیرقابل هضمه!من کسی رو دوست دارم اونوقت دینش که روی بخش مهمی از تفکر و اعتقاد و رفتار و شخصیتش تاثیر داره رو نمیپسندم؟مگه میشه؟پس عاشق چی شدم؟

منظورم این نیست که شما خودت دین طرفو قبول نداری و عاشقش شدی، منظورم شرایط جامعه است، یعنی جامعه میگه اگه هم دین نباشید نمیتونید با هم ازدواج کنید . :icon_redface:

---------------------------------------------------------------------------------

الان یه سوال کلی دارم ، تو ایران همینجوریه دیگه ؟ درسته ؟ یک مسلمان ایرانی با یه شخص غیر مسلمان میتونه ازدواج کنه ؟ :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 85
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منظورم این نیست که شما خودت دین طرفو قبول نداری و عاشقش شدی، منظورم شرایط جامعه است، یعنی جامعه میگه اگه هم دین نباشید نمیتونید با هم ازدواج کنید . :icon_redface:

---------------------------------------------------------------------------------

الان یه سوال کلی دارم ، تو ایران همینجوریه دیگه ؟ درسته ؟ یک مسلمان ایرانی با یه شخص غیر مسلمان میتونه ازدواج کنه ؟ :ws52:

QUOTE=bahram_first007;801421]

گرفتم چی گفتی.منم گفتم اساسا قضیه برام غیر قابل هضمه که بخوام تصور کنم تا در مرحله بعد برسم به برخورد جامعه.(بحثو شخصی کردم که حالا بیخیال)

نه خوب نمیتونه.زن مسلمان که به هیچ وجه نمیتونه مرد مسلمانم ازدواج دائم نمیتونه داشته باشه با زن غیرمسلمان طبق قانون!

هرچند به نظرم اگه دو نفر بتونن همدیگه رو با اختلاف دینشون قبول کنن قانون دخالت بیربطی کرده این وسط!

• Like 2
لینک به دیدگاه

گرفتم چی گفتی.منم گفتم اساسا قضیه برام غیر قابل هضمه که بخوام تصور کنم تا در مرحله بعد برسم به برخورد جامعه.(بحثو شخصی کردم که حالا بیخیال)

نه خوب نمیتونه.زن مسلمان که به هیچ وجه نمیتونه مرد مسلمانم ازدواج دائم نمیتونه داشته باشه با زن غیرمسلمان طبق قانون!

هرچند به نظرم اگه دو نفر بتونن همدیگه رو با اختلاف دینشون قبول کنن قانون دخالت بیربطی کرده این وسط!

به نظرت سخته دو نفر بتونن همدیگرو با اختلاف دینشون قبول کنن و به تفاهم برسن ؟ :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرت سخته دو نفر بتونن همدیگرو با اختلاف دینشون قبول کنن و به تفاهم برسن ؟ :JC_thinking:

شخصا فکر میکنم آره سخته!

چون دین تاثیر مستقیم میذاره روی تفکر تفکرم تاثیر مستقیم میذاره روی شخصیت آدم توی جزئی ترین مسائل.

همونطور که میبینم الان من با آدمای مذهبی اطرافم از دو تا دنیای مختلفیم دو تا آدم با دین مختلف(حتی اگر دین براشون مهم نباشه)هم طرز فکرشون از هم دوره پس نمیتونن با هم زندگی کنن.

زندگی مشترک چیزای بیشتری نیاز داره از عشق و دوست داشتن به نظرم!

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما اصلا عنوان تاپیک را نگاه انداختی؟ :banel_smiley_4:

نوشته دل و دین، ننوشته دل و چغندر، که من اومدم گریزی به دین زدم. :a030:

جواب های شمارو هم در سایر تاپیک ها ملاحظه کرده ام، یا پیچوندن قضیه است با چندتا شکلک و حرف های بی ربط، یا کوپی کردن مطالب از سایت های پاسخگویی به شبهات. :w16:

فرق بنده و شما اینست که من دارم حرف خودم و برداشت های خودم را میزنم،اما شما و دوستانتان مدام برای توجیه خودتون مجبورین به این و آن مراجعه کنین،چون دستتون بسته است برای تفکر آزاد. :a030:

ببخشین ولی فقط عنوان کافی نیست پست اول میگه حاضری دینتو به خاطر اون عوض کنی شما داستانی که تکه کلامت شده رو میاری:banel_smiley_4:

فکر نکنم اگه کپی هم باشه اشکالی بهش وارد بشه چون عین واقعیته:w16:

خوبه شما به شکلک علاقه نداری:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببخشین ولی فقط عنوان کافی نیست پست اول میگه حاضری دینتو به خاطر اون عوض کنی شما داستانی که تکه کلامت شده رو میاری:banel_smiley_4:

فکر نکنم اگه کپی هم باشه اشکالی بهش وارد بشه چون عین واقعیته:w16:

خوبه شما به شکلک علاقه نداری:ws37:

اشکالی که بهش وارد نیست، ولی اگه حرفات زائیده فکر خودت باشه ارزشش بیشتره :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اشکالی که بهش وارد نیست، ولی اگه حرفات زائیده فکر خودت باشه ارزشش بیشتره :icon_gol:

در مورد منظور آیات قرآن هم زاییده فکر خودم باشه؟!!!:ws52:

البته ببخشین که به موضوع ربطی نداشت:icon_pf (34)::icon_redface:گرچه همیشه شروع کننده دیگران بوده اند:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه سوال اگه دونفر با دین متفاوت ازدواج کنن و بچه دار بشن بچشون به چه دینی باید رو بیاه دچار تضاد دین نمیشه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه سوال اگه دونفر با دین متفاوت ازدواج کنن و بچه دار بشن بچشون به چه دینی باید رو بیاه دچار تضاد دین نمیشه:ws3:

اتفاقا شاید اون بچه با آگاهی بیشتری دینش رو انتخاب کنه و حداقل بدونه از دین چی میخواد

نه مثل من ، رابطش با دین در حد اپسیلون باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
در مورد منظور آیات قرآن هم زاییده فکر خودم باشه؟!!!:ws52:

البته ببخشین که به موضوع ربطی نداشت:icon_pf (34)::icon_redface:گرچه همیشه شروع کننده دیگران بوده اند:icon_razz:

من که کم کم داره از ویژگی های این الله مورد باور شماها خوشم میاد.

از طرفی حرفش از فطرت همه انسان ها بلند میشه، از طرفی نمیتونه 4 تا جمله بگه که همه متوجه بشن.

پشت هر جمله اش باید هزارتا مفسر و توجیه گر بیان بگن، منظور خدای ما اینی که شما فکر میکنین نیستا، منظورش اینه.

خیلی کلا بامزه است چنین خدایی.:ws37:

در ضمن برای اینکه از بحث تاپیک هم منحرف نشیم، شما خودتون عادت دارین همه را سوال پیچ کنین، اما هیچ وقت به سوالات دیگران جواب نمیدین و این خیلی برای من جالبه.

اسلام بر اساس کدام منطق گفته یک زن مسلمان نمیتواند با یک مرد مسیحی ازدواج کند؟

این منطق را برای من توضیح بدین که علت واضحش چیه و اینکه میگه تقوا مهم تره یک کشک و شعار است یا فقط همون نام اسلام در اولویته؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه چیزی که عربستان رو از این آخوند ها جدا میکنه اینه که تو عربستان این تفسیرا و مفسرا نیستند؛ لااقل عربستان این جرات رو داره که دینش رو همونجوری که تو قرآن نوشته قبول بکنه و ازش دفاع بکنه ، ولی آقایون با این تفاسیر دقیقا از قرآن استفاده ابزاری میکنند و هر آیه که به نفع اونها نباشه با کلی تفسیر میفهمیم که درواقع مفهومش بر عکس چیزی هست که الله گفته اما مثلا آیات درباره "فتنه" اصلا نیاز به تفسیر نداره و کاملا مشخصه به کیا اشاره کرده و حکمشون چی هست:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من از این سایت خیلی خوشم اومد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مسیحیت هم دست کمی از اینها نداره تو خرافات

مثلا:

در کتاب عهد عتیق ذکر شده که اگر به کسی شاخ زد به جبرانش گاو را سنگسار کنید
  • Like 1
لینک به دیدگاه
من که کم کم داره از ویژگی های این الله مورد باور شماها خوشم میاد.

از طرفی حرفش از فطرت همه انسان ها بلند میشه، از طرفی نمیتونه 4 تا جمله بگه که همه متوجه بشن.

پشت هر جمله اش باید هزارتا مفسر و توجیه گر بیان بگن، منظور خدای ما اینی که شما فکر میکنین نیستا، منظورش اینه.

خیلی کلا بامزه است چنین خدایی.:ws37:

در ضمن برای اینکه از بحث تاپیک هم منحرف نشیم، شما خودتون عادت دارین همه را سوال پیچ کنین، اما هیچ وقت به سوالات دیگران جواب نمیدین و این خیلی برای من جالبه.

اسلام بر اساس کدام منطق گفته یک زن مسلمان نمیتواند با یک مرد مسیحی ازدواج کند؟

این منطق را برای من توضیح بدین که علت واضحش چیه و اینکه میگه تقوا مهم تره یک کشک و شعار است یا فقط همون نام اسلام در اولویته؟

مطمئنید تمام پستای منو خوندید؟؟؟شایدم طبق معمول فقط باید با اسلام مخالفت کنید چون تو ذهنتون حک شده؟؟؟:ws52:

شرمنده اما یه بار دیگه ببینید چون اونجا تفسیری که بود از نوع قرآن به قرآن بود پس کوچکترین اشکالی از سوی همیشه مخالفان بهش نیست:w16:

خیلی دوست دارم خداتون رو تو اون تاپیک اثبات کنید البته ان شاءالله تو تاپیک جدید چون تا حداقل خدای ما با مزه بوده خدای شما که فعلا توهمی بیش نبوده!!!

در مورد ازدواج مرد هم تقریبا مورد این قانونه مگر ازدواج موقت

دلیلش هم واضحه چون دو نفر با تفکر کاملا متفاوت در مراحل مختلف زندگی به مشکل خواهند خورد و آرامش لازم برای زندگی رو هم نخواهند داشت تقریبا غیر ممکنه در چنین مواردی یکی از طرفین دین دیگری رو قبول نکنه!

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه چیزی که عربستان رو از این آخوند ها جدا میکنه اینه که تو عربستان این تفسیرا و مفسرا نیستند؛ لااقل عربستان این جرات رو داره که دینش رو همونجوری که تو قرآن نوشته قبول بکنه و ازش دفاع بکنه ، ولی آقایون با این تفاسیر دقیقا از قرآن استفاده ابزاری میکنند و هر آیه که به نفع اونها نباشه با کلی تفسیر میفهمیم که درواقع مفهومش بر عکس چیزی هست که الله گفته اما مثلا آیات درباره "فتنه" اصلا نیاز به تفسیر نداره و کاملا مشخصه به کیا اشاره کرده و حکمشون چی هست:ws37:

جنابعالی اگه جواب منو میدید تو همون تاپیک بدید نه اینجا که شاید متوجه بشم شاید نه:w16:

راستی خدای شما اثبات شدنیه یا نه؟؟؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جنابعالی اگه جواب منو میدید تو همون تاپیک بدید نه اینجا که شاید متوجه بشم شاید نه:w16:

راستی خدای شما اثبات شدنیه یا نه؟؟؟:ws52:

نه جواب شما نبود همینجوری دلم خواست این مطلبو بگم

خدای ما لازم نیست برای دیگران اثبات بشه چون چه چیز شخصی هست و کاری به کاری شماها نداره

کدوم تاپیک؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه جواب شما نبود همینجوری دلم خواست این مطلبو بگم

خدای ما لازم نیست برای دیگران اثبات بشه چون چه چیز شخصی هست و کاری به کاری شماها نداره

کدوم تاپیک؟:ws38:

به جان خودم بزرگترین دلیل اثبات خداتون همیشه همین بیشتر نبوده:whistle:

از دوستان بپرسین بهتون میگند کدوم تاپیک:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شرمنده اما برای اثبات توهمی بودن خدا صرفا و صرفا باید بحث عقلی بشه نه قیاسهای مع الفارق!!!

جواد مسي چه دليلي داره تو هر تاپيكي اصرار داري بياي و خدا را اثبات كني؟:banel_smiley_4:

دوست داري تمام كننده ي همه ي تاپيك ها همين مبحث باشه؟:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...