eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فعلا هرچی میزنم راجع به هواپیمای جاسوسی چه فارسی چه انگلیسی از شاهگار ایرانیا سایت میاره. وااااااااااااااااا اینو آورن پایین؟ دمشون گرم وقتی تمام نخبه ها از بیکاری میرن سپاهی میشن .... داریم راه آلمان نازی رو میریم اما این کجا و آن کجا من خودم عکس دارم در مورد این هواپیمای شکار شده. بزارم؟؟؟ بزار دیگه بابا 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااینو آورن پایین؟ دمشون گرم وقتی تمام نخبه ها از بیکاری میرن سپاهی میشن .... داریم راه آلمان نازی رو میریم اما این کجا و آن کجا بزار دیگه بابا آره بابا مگه در جریان نیستی؟؟؟ مثل بمب صدا کرده!! امریکاییا ترسیدن ایران عینشو بسازه تکنولوژیش هم خیلی خفن بوده ها ولی نشوندنش دیگه 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ آره بابا مگه در جریان نیستی؟؟؟مثل بمب صدا کرده!! امریکاییا ترسیدن ایران عینشو بسازه تکنولوژیش هم خیلی خفن بوده ها ولی نشوندنش دیگه شنیده بودم ولی شکل هواپیما هه رو ندیده بودم فکر میکردم از این کاغذیاست که ایران میسازه عمرا عینش رو بتونه بسازه بیشترین کاری که میتونه بکنه اینه که بدش به روسیه تا اونا روش کار کنن و یه چیزاییش رو کپی برداری کنن اما اونا هم نمیتونن کار زیادی انجام بدن قبلا هم چند بار روسیه به هواپیماهای سری آمریکا دست پیدا کرده بود اما جز یه بار نتونستچیز زیادی ازش در بیاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده