rasool R 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کیانو ریوز بازیگر مطرح و پراوازه هالیودی است که چندی پیش از سوی رای گیری برای زیبارین و جذاب ترین مردان جهان توانست با 81 درصد رای نتایج را به نفع خود تمام کند این رای گیری برای انتخاب زیباترین مرد در سال 2011 و 2012 انجام گرفته است رای گیری توست مجله People و شبکه Mtv صورت گرفت کیانو در لبنان بدنیا امده و پدرش کارگردان سینما و تلوزیون است و مادرش طراح مشهور لباس و همچنین دارای 2 خواهر کوچک تر از خودش است کیانو ریوز تا به حال ازدواج نکرده و هیچ فرزندی هم ندارد و یکی از میلیونر های جهان به شمار می اید بیوگرافی کوتاه متولد:September 2, 1964 47 سالشه قد:1.87 وزن:78 رنگ چشم:قهوه ای/سبز پر رنگ رنگ مو: مشکی زبان هایی که می تواند صحبت کند: انگلیسی.اسپانیایی.فرانسه ای.عربی.چینی اخرین دستمزدش:24 میلیارد (به پول ایرانی) برای بازی در فیلم 47 Ronin در چین بوده است کیانو ریوز به این دلیل زیباترین و جذاب ترین مرد سال انتخاب شده که: 1) در بیشترا از 100 مجله در سال 2011 عکس اصلی مجله بوده 2) یکی از 10 نفر برتر خبر ساز اعلام شده که در رده 2 قرار داشت 3) بیش از 500 مجله بین المللی از اون خبر هایی با سرطسطر اول چاپ کردند 4)پرفروش ترین و پربیننده ترین فیلم ها را همیشه در جدول باکس افیس داشته و همیشه در رتبه اول Box Office بوده 5)طرفداران بیشماری که دارد 6)جوایزی که در سال 2011 دریافت کرده از طرف Mtv و Golden Globe 7)زیباترین مرد و جذاب ترین مرد در 2 سال 2011 و 2012 از طرف رای گیری انلاین شبکه Mtv 8)جذاب ترین مرد از طرف مجله PlayBoy 9)خواستنی ترین بازیگر مرد از طرف مجله People 10)یکی از شخصیت های میلیونر جهان 11) دستمزد بیش از 30 میلون دلاری اش 12)هیچ گونه جراحی تابه حال نداشته 13)......... البته این هارو از مجله People براتون ترجمه کردم که 50 مورد بود که من 12 تاشو واستون گذاشتم جدیدترین عکس های کیانو ریوز در چین نفردوم Johnny Depp نفر سوم High Jackman نفر چهارم Colin Farrel نفر پنجم John Cena 20 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ از کیانو ریوز خوشم میاد از جان سینا هم خیلی خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ همون بود که تو ماتریکس بازی میکرد 1 لینک به دیدگاه
rasool R 346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ همون بود که تو ماتریکس بازی میکرد آره خودشه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ جان سینا و باتیستا زود خودشونو تو عرصه بازیگری جا دادن 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کیانو هم خوبه ولی قدش اینقدر نیستااا 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ :84eb3ampc0vsywihe0i جورج کلونی به نظر من جذابیت مردانه و خاصی داره. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ :84eb3ampc0vsywihe0i جورج کلونی به نظر من جذابیت مردانه و خاصی داره. اره ولی دیگه داره پیر میشه این حالت تهوعت به خاطر کیانو بود؟؟ 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کیانو رو دوست دارم ولی نه به اندازه جرج کلونی 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اره ولی دیگه داره پیر میشه آره ولی از اوناییه که هرچی جاافتاده تر میشه جذابتر میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ :84eb3ampc0vsywihe0i جورج کلونی به نظر من جذابیت مردانه و خاصی داره. نه به خاطر اون 3 تای آخری. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ آره ولی از اوناییه که هرچی جاافتاده تر میشه جذابتر میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوهوم منم خیلی خوشم میاد از قیافه و بازیش اما هیشکی اندازه جانی دپ جذاب نیست برام 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ نه به خاطر اون 3 تای آخری. اره به خدا..مخصوصا نفر سوم!! 2 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ کیو کلونی کیه حال کنید بامن با خودتون 1 لینک به دیدگاه
rasool R 346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ جان سینا و باتیستا زود خودشونو تو عرصه بازیگری جا دادن آره ولی راک تاحالا ازهمشون تو بازیگری موفق تر بوده لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ والا همسایه ما شبیه اینه پس جذابه! برو بگیرش 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ چرا من جذب نشدم؟ آهن ربام خرابه شايد.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده