Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اونوقت میشه توضیح میشه بدین که اونی که مردم ما فکر میکنن چیه؟!اونی که مردم فکر میکنن یااونی دوس دارن ببین اون جوری که دوس دارن دختر یا پسرشون باشن میشه فرهنگ......شما باید اینو قبول کنی که تو مملکت ما وتو فرهنگش(فرهنگ نه هرچی)بین دختر وپسر خیلی فرق میذارن ...تو همه چی اینم یکی از اون موارده.....! اینو قبول دارم که توی فرهنگ ما بین دختر و پسر فرق می ذارن ولی این هم یک واقعیت که یک نوجوان در این سن با این نوع بیان/تا حد خیلی بالایی تصمیماتش احساسی درواقع منظورم این بود که اول باید خود ما نسبت به این مسایل عادی برخورد کنیم و حساس نکنیم چرا که ما هم عضوی از این جامعه هستیم ببخشید ... با بچه ها...جوونا...پیرها باید با زبون خدشون حرف بزنی = گام به گام از منطق خودش استفاده می کردین اون قسمت اخر هم شوخی کردم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ الان خوشی جوان ها شده همین مسئله ........... 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ عشق واقعی یه بارسراغ ادم میاد اونوهم باید مقدس بشماری وبتونی حفظش کنی عشق مقدسه.اما کاش آدما اسم هر دوست داشتنیو عشق نمیذاشتن.دستشون تو دست 1 نفر باشه و چشمشون دنبال یکی دیگه.اونوقت بگن ما عاشقیم!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
R.SHANDIZ 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ عشق مقدسه.اما کاش آدما اسم هر دوست داشتنیو عشق نمیذاشتن.دستشون تو دست 1 نفر باشه و چشمشون دنبال یکی دیگه.اونوقت بگن ما عاشقیم!!!!!!!!!! به اون عشق واقعی نمیگن به اون میگن عشق دنباله دار 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ الان به نظرتون این پسر17ساله باید چی کار کنه...........راه حل بدین لطفا.....................فهیمه به نظر من الان وقت درس خوندنشه .نه دوستیش.والا ما هم 17 سال داشتیم سرگرمیمون کتابامون بودن و بس در واقع هم به خودش ضربه میزنه هم به طرفش.مخصوصا اگه آدم احساساتی باشه. دوستی خوبه.با شرایطی که قبلا گفتم.اما نه تو این سن. چون واقعا به بلوغ فکری نرسیده. اگه آگاهانه باشه خوبه 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ به اون عشق واقعی نمیگن به اون میگن عشق دنباله دار تا الان نشنیده بودم 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ به اون عشق واقعی نمیگن به اون میگن عشق دنباله دار مگه ستارس که دنباله داشته باشه :ws52: 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من الان وقت درس خوندنشه .نه دوستیش.والا ما هم 17 سال داشتیم سرگرمیمون کتابامون بودن و بسدر واقع هم به خودش ضربه میزنه هم به طرفش.مخصوصا اگه آدم احساساتی باشه. دوستی خوبه.با شرایطی که قبلا گفتم.اما نه تو این سن. چون واقعا به بلوغ فکری نرسیده. اگه آگاهانه باشه خوبه دقیقا همینطوره منم موافقم 4 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا همینطوره منم موافقم نمیدونم.........شاید ولی من معتقدم هرچیزی جی خودش......بعضیا وقتی میتوونن به بقیه کاراشون برسن که دیگه دغدغه نداشته بشن یعنی دوست داشته باشن ................... 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اره کاملا درسته من خودم کلی دوست دختر دارم ... 5 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دوستی با جنس مخالف هم میتونه خیلی مفید باشه هم خیلی مضر.بستگی داره به طرز فکر و بلوغ فکری اون آدم و خانوادش و فرهنگشون,کسی که باهاش دوست میشه و..... به طور کلی دوست شدن با جنس مخالف تو این سن یه چیز طبیعیه..هیچ اشکالی تو اصل موضوع نمیبینم.. فقط دیگه باید خیلی هوشیار بود تو این وضع بد اجتماع که از آدم سو استفاده نشه.. خانواده ها باید مراقب بچه هاشون باشن و یه فضایی به وجود نیارن که همه چیز ازشون پنهان شه و بچه هاشون رو به خاطر محدودیت هایی که درست کردن دروغگو بار بیارن و یا اتفاقات جبران ناپذیر براشون بیفته.... 9 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ نمیدونم.........شاید ولی من معتقدم هرچیزی جی خودش......بعضیا وقتی میتوونن به بقیه کاراشون برسن که دیگه دغدغه نداشته بشن یعنی دوست داشته باشن ................... خواب می دونید همه ی ما این شرایط رو گذروندیم دوستی سالم شاید خوب باشه برای بعضی افراد با جنبه ولی واقعا ذهن فرد رو مشغول می کنه و از درس و دانشگاه می افته 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ من تا اون وقت که بخوام مدرک بگیرم سربازی برم بعد کار گیر بیارم بعد زن بگیرم بیست و هفت هشت سالم شده جونیم رفته دیگه نمی تونم از زندگیم لذت ببرم اصلا تا اون وقت صبر ندارم. بهم گفت حالا با این شرایط مگه دیوونه ام که با غریزم مقابله کنم اونم تا ده سال دیگه، مگه آدم چه قدر تحمل داره منم فقط به حرفاش گوش می کردم که شاید از حرفای یه دانش آموز درس یاد بگیرم خیلی بده که تنها داراییمون کم کم داره میشه کلی عقده جورواجور والا این داستانا از سن من گذشته ولی کاش به این نوجوان میگفتی داداش دختر لباس تنت نیست تا استفادت تموم شد عوضش کنی و بندازیش دور اون غریزه لعنتی تو اون سن و سال فقط و فقط میخواد ارضا بشه دیگه به بعدش فک نمیکنه دختر بدبخت ایندش تو این خراب شده چی میشه کاش پای بند بودن به روابط به طرفش بهش یاد میدادی نه اینکه چیزی بخوای ازش یاد بگیری 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ يه ازدواج موقت چاره كارشه.. بله یاد فیلم تن فروشی زیر چادر افتادم اون دختر بچه با اون پیرمرد فال فروش 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ بله یاد فیلم تن فروشی زیر چادر افتادم اون دختر بچه با اون پیرمرد فال فروش خوب الان به فكر زن صيغه اي افتادي؟؟ خب اون پولشو ميگيره... پسري داستان 037 حرفشو خوب بيان كرده..نميخوام با حرفاي الكي و قلمبه سلمبه بپيچونم... و تنها راه قانوني اش هم يه ازدواج موقت ناقابله... 2 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اره کاملا درسته من خودم کلی دوست دختر دارم ... نمونه بارز یک تنوع طلب 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خوب الان به فكر زن صيغه اي افتادي؟؟خب اون پولشو ميگيره... پسري داستان 037 حرفشو خوب بيان كرده..نميخوام با حرفاي الكي و قلمبه سلمبه بپيچونم... و تنها راه قانوني اش هم يه ازدواج موقت ناقابله... به من چه ولی خدا به دخترا عقل بده عقل عقل عقل عقل 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حالا چرا انقدر با خودش درگیره؟؟ این همه آدم دوس دختر دوس پسر دارن اینم روش!! انگار اولین نفره! 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ به من چهولی خدا به دخترا عقل بده عقل عقل عقل عقل اينقد با جواد تو اون تايپيك بحث كردي كه ديگه قاطي كردي... به نظر من اين پسر دنبال يه دختر هست كه باهاش بگرده و رابطه جنسي باهاش داشته باشه... از اونجايي كه تو جامعه چنين چيزي به صورت قانوني وجود نداره به نظرم از اونجايي كه تو قم تشريف دارن خيلي راحت برن و يه ازدواج موقت انجام بدن و يه شب سير دق دلي خودشون روي مفعولشون در بيارن.. ببخشيد ديگه حال حرف الكي ندارم.. يه راه حل قانوني بديم كه كسي جواب بگيره بهتره... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده