عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام می دونید من توی یکی از دبیرستان ها کار نیمه وقت اداری دارم در حین کارام بودم یکی از بچه ها که می دونست من با دانش آموزا راحت حرف می زنم، اومد تو دفتر کنارم گفت می خوام از خودم برات بگم به نظرت حرفم درسته یانه گفت من 17 سالمه تقریبا پنج ساله که به سن بلوغ رسیدم در واقع پنج ساله که جلوی خودمو گرفتم تا با کسی رابطه نداشته باشم اما الان دیگه نمی تونم جلوی خودمو بگیرم دوست دارم با یه دختر رابطه داشته باشم دستشو بگیرم باهاش برم بیرون بچرخم، دیگه نمی خوام عقده ای و منزوی باشم گفت من تا اون وقت که بخوام مدرک بگیرم سربازی برم بعد کار گیر بیارم بعد زن بگیرم بیست و هفت هشت سالم شده جونیم رفته دیگه نمی تونم از زندگیم لذت ببرم اصلا تا اون وقت صبر ندارم. بهم گفت حالا با این شرایط مگه دیوونه ام که با غریزم مقابله کنم اونم تا ده سال دیگه، مگه آدم چه قدر تحمل داره منم فقط به حرفاش گوش می کردم که شاید از حرفای یه دانش آموز درس یاد بگیرم حالا به نظر شما داشتن دوست دختر برای کسایی که شرایط ازدواج ندارن می تونه کار موثری باشه یا نه ؟ اصلا درسته یا نه؟ 42 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ عجب جوون های غیوری پرورش دادیم!که گرفتن دست 1 دختر شده عقده ی و دغدغه براشون! احسنت به این فرهنگ دوست دوسته دخترو پسر هم نداره... 30 لینک به دیدگاه
R.SHANDIZ 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ به نظرمن بیچاره یه جورایی حق داره باید تلخی وشیرینی روزگاروبچشه تابدونه چطوری توجامعه زندگی کنه 9 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نمیشه به اون ایراد گرفت، شرایط جامعه طوریه که تو سنی که باید ازدواج کرد، نمیشه، مشکل همه هم پول و کار و خونه و ...، من خودم با داشت دوست دختر به این معنی که تو جامعه جا افتاده نیستم، به قول lorena دوست دوسته، دختر و پسر هم نداره..... 9 لینک به دیدگاه
R.SHANDIZ 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ما فرهنگمون اشغال داره اگه شما هم حرفای جوونای پیروکه بامن حرف میزننو میشنیدی نظرت فرق میکرد 5 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام......! به نظربستگی به شرایط داره.......!والبته فزهنگ جایی که توش زندگی میکنی وهدفی که از دوست پسر یا دوست دختر گرفتن داری چی باشه؟! تو مملکت ما به علت شرایط نا منصفانه فرهنگی وتضاد بیش از حد بین دختر وپسر..............داشتن دوس دختر واسه پسر هیچ مشکلی پیش نمیاره...........اما خدا نکنه یه دختر با پسری رابطه داشته باشه.......ممکنه یه پسر صدتا دوس دختر داشته باشه ولی کسی نفهمه و....! اما به علت ویژگی های جسمی دختر ومحدودیت هایی که داره نمیتونه یا توروابط با دوستش محدود باشه.........!(مث خودم) من اگر تو یه کشوری بودم که تو این جور مسائل بین دختر وپسر فرقی نداشت حتما دوس میگرفتم و.......! اما مشکل فقط این نیست.........!مشکل اینه که درک پسرهای محترممون به اون حد لازم نرسیده......!دوست دختر میگیرن که حسشونو برطرف کنن ....درصورتی دوست گرفتن به این معنی نیست ودرکنار این کار یه پسر باید تکیه گاه دوستش باشه یا یه دختر باید مهروبون دوستش باشه.......! به نظرمن اون پسره باید دوست بگیره....!وباید اینو بدونه که باید علاوه بر رابطه باید به چیز های دیگه ای هم فکر کنه...........!دوستی فقط داشتن رابطه نیست ....بلکه حمایت،کمک ،همدلی،هم احساسی،تفاهم و....هم هست. فهیمه 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اول بگم که بهتره موضوع پیش اومده برای یک نوجوان رو به پای فرهنگ نذاریم به نظر من فرهنگ اونی نیست که میبینیم بلکه اونطوریه که بهش فکر می کنیم. بهتر بود شما گام به گام از منطق خودش استفاده می کردین و علاوه براین که تایید می کردین این واقعیتو به ایشون اثبات میکردین که هرچیزی بجاش ارزشمنده معمولا توی این سن کله ها بوی قرمه سبزی میده 7 لینک به دیدگاه
R.SHANDIZ 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ منظورم اون پسرایی که چندتا دوست دارن نیست .اونایی که باجون ودل همدیگرومیخوان .بایدمعنی دوست داشتنو بفهمن همدیگرو درک کنن توهمه مسائل پشتکارهمدیگه باشن 4 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اول بگم که بهتره موضوع پیش اومده برای یک نوجوان رو به پای فرهنگ نذاریمبه نظر من فرهنگ اونی نیست که میبینیم بلکه اونطوریه که بهش فکر می کنیم. اونوقت میشه توضیح میشه بدین که اونی که مردم ما فکر میکنن چیه؟!اونی که مردم فکر میکنن یااونی دوس دارن ببین اون جوری که دوس دارن دختر یا پسرشون باشن میشه فرهنگ......شما باید اینو قبول کنی که تو مملکت ما وتو فرهنگش(فرهنگ نه هرچی)بین دختر وپسر خیلی فرق میذارن ...تو همه چی اینم یکی از اون موارده.....! بهتر بود شما گام به گام از منطق خودش استفاده می کردین و علاوه براین که تایید می کردین این واقعیتو به ایشون اثبات میکردین که هرچیزی بجاش ارزشمنده به نظرمن که نمیشه تو این موارد به یه پسر 17 ساله که با منطق حرف بزنی....با بچه ها...جوونا...پیرها باید با زبون خدشون حرف بزنی...اگرم بهش بگی هرچیزی جای خودش ارزشمنده و......کارخودشو میکنه......!باید بهش بگی عزیزم هرکاری قوانینی داره حتی دوست گرفتن....میتونی قوانینشو رعایت کنی...میتونی عواقبشو تحمل کنی ...بسم الله وگرنه......! معمولا توی این سن کله ها بوی قرمه سبزی میده این حفتون یه کم بی انصایه.....شما که جای اون نوجوون که نیستی .......!پس نباید پیش داوری کرد...باید تحلیل کرد.....فهیمه 5 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ عجب جوون های غیوری پرورش دادیم!که گرفتن دست 1 دختر شده عقده ی و دغدغه براشون! احسنت به این فرهنگ دوست دوسته دخترو پسر هم نداره... همممممم بله بله هستند این افراد که کم هم نیستند 5 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ منظورم اون پسرایی که چندتا دوست دارن نیست .اونایی که باجون ودل همدیگرومیخوان .بایدمعنی دوست داشتنو بفهمن همدیگرو درک کنن توهمه مسائل پشتکارهمدیگه باشن دقیقا...................!منظور منم همینه..............داشتن دوست هیچ ایرادی نداره .التبته اگه تو راهش وارد شی وبدونی داری با کی دوست میشی..........!به نظر من باید با اونی دوست بشی که حد اقل یکی دوسال باهاش رابطه معمولی داشت هباشی تا حد اقل ویژگی های معمولیشو بشناشی....باید بااونی دوست شد که بتونه همیشه وهمه جا باهات ودرکنار وحامیت باشه............فهیمه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ نه دیگه اقای 037 دیگه کم کم دارم به تاپیک زدنات مشکوک میشم 4 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ والا ما نظر خاصی نداریم اما خب کلا فرهنگ دوستی جا نیوفتاده تو ایران من زیاد موافقش نیستم! البته برا خودم به بقیه زیاد کاری ندارم 5 لینک به دیدگاه
R.SHANDIZ 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا...................!منظور منم همینه..............داشتن دوست هیچ ایرادی نداره .التبته اگه تو راهش وارد شی وبدونی داری با کی دوست میشی..........!به نظر من باید با اونی دوست بشی که حد اقل یکی دوسال باهاش رابطه معمولی داشت هباشی تا حد اقل ویژگی های معمولیشو بشناشی....باید بااونی دوست شد که بتونه همیشه وهمه جا باهات ودرکنار وحامیت باشه............فهیمه منم منظورم همونابودن نه پسرایی که با هوس وبه خاطر سرگرمی چندتادئست اختیارمیکنن 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خب این از حرفاش مشخصه دخترو واسه چی میخواد.البته دست خودشم نیست.سنش کمه . به نظر منم مشکلی نیست 1 دختر با پسر دوست باشه.اما به شرطی که دیدگاهشون از دوستی مثل این آقا پسر 17 ساله نباشه. البته اونم دست خود دختره.که نذاره حرمتش از بین بره. 4 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ منم منظورم همونابودن نه پسرایی که با هوس وبه خاطر سرگرمی چندتادئست اختیارمیکنن این چند دوستی اختیار کردن که فقط کار پسرها نیست که ...........اقایون محترمم بدشون نمیاد درکنار خانوم مهترمشون یه دوست دیگه ای هم داشته باشن......! (با کمال پررویی)...............واسه خودم یه مورد پیش اومد.......یارو زن وبچه داره داشت دنبال دوس دختر میگشت..................! کلا اقایون ایرانی یه کم خیلی تنوع طلب تشریف دارن......!واین تنوع طلبی درکمال پررویی صورت میگیره.....!خاک و سرما که اروپایی ها تو این موارد هم از ما پیشرفته ترن..................:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
R.SHANDIZ 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ خب این از حرفاش مشخصه دخترو واسه چی میخواد.البته دست خودشم نیست.سنش کمه .به نظر منم مشکلی نیست 1 دختر با پسر دوست باشه.اما به شرطی که دیدگاهشون از دوستی مثل این آقا پسر 17 ساله نباشه. البته اونم دست خود دختره.که نذاره حرمتش از بین بره. البته دخترباشه یا پسر بایدحدوحدودشونو بشناسن .ولی اگه عشقشون واقعی باشه چنین مسائلی پیش نمیاد 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ البته دخترباشه یا پسر بایدحدوحدودشونو بشناسن .ولی اگه عشقشون واقعی باشه چنین مسائلی پیش نمیاد بله.کاملا موافقم.عشق رازی مقدس است و برای همیشه بی کلام میماند(جبران خلیل) 3 لینک به دیدگاه
R.SHANDIZ 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ بله.کاملا موافقم.عشق رازی مقدس است و برای همیشه بی کلام میماند(جبران خلیل) عشق واقعی یه بارسراغ ادم میاد اونوهم باید مقدس بشماری وبتونی حفظش کنی 4 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ الان به نظرتون این پسر17ساله باید چی کار کنه...........راه حل بدین لطفا.....................فهیمه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده