soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ رک منطقی یه دنده و لجوج و در مقاطعی حال به هم زن:icon_pf (34): و برخی از مقاطع دیگر بسیار تو دل برو مادرمی بی کینه قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر....زندون تنو رها کن ای پرنده پر بگیر یادمه یه بار بانی رفاقت مجدد تو و دوستت شدم که پیش قدم شدن تو برای درس بزرگی از انسانیت بهم داد ولی الان پشیمانم که باعث این عمل خیر شدم ....گویا تو اونو بهتر از من میشناختی همیشه پستاتو دوست داشتم و جزء معدود کاربرانی هستی که پستاتتو تا انتها میخونم چرا که همیشه چیزی برا گفتن داری اگه از چیزی سر درنیاری اقرار میکنی و اهل ریا نیستی یه چیزی که به یکی دیگر عزیزمون گفتم(قضاوت خوب یا بد بودنش با خودت) اینه که یخورده ظرافت زنانگیتو بیشتر از پیش کنی(توجه شود که ظرافت با عشوه فرق میکند)....به نظرم ایستادگی بیش از حد موجب تنهایی آدم میشه(عین مترسک:دی) و مسلما آدم تو زندگی زناشویی به مشکل بر میخوره چرا که هر مردی قدرت طلبه از اینکه سعی میکنی خودتو جای طرف بذاری و با شرایط اون به مسائل نیگا کنی این برام جالبه به کسی باج نمیدی این خوبه ولی من فکر میکنم باید گاها سیاست به کار برد در کل عمیقا دوستت دارم و خودت بهتر میدونی که این دوست داشتن ورای چند خط نوشتاریه یه بار زیارتت کردیم و شوربختانه مجال گفتمان نبود ولی همین که زدمت دلم خنک شد مادری تو را سزا 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ رکمنطقی یه دنده و لجوج و در مقاطعی حال به هم زن:icon_pf (34): و برخی از مقاطع دیگر بسیار تو دل برو مادرمی بی کینه قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر....زندون تنو رها کن ای پرنده پر بگیر یادمه یه بار بانی رفاقت مجدد تو و دوستت شدم که پیش قدم شدن تو برای درس بزرگی از انسانیت بهم داد ولی الان پشیمانم که باعث این عمل خیر شدم ....گویا تو اونو بهتر از من میشناختی همیشه پستاتو دوست داشتم و جزء معدود کاربرانی هستی که پستاتتو تا انتها میخونم چرا که همیشه چیزی برا گفتن داری اگه از چیزی سر درنیاری اقرار میکنی و اهل ریا نیستی یه چیزی که به یکی دیگر عزیزمون گفتم(قضاوت خوب یا بد بودنش با خودت) اینه که یخورده ظرافت زنانگیتو بیشتر از پیش کنی(توجه شود که ظرافت با عشوه فرق میکند)....به نظرم ایستادگی بیش از حد موجب تنهایی آدم میشه(عین مترسک:دی) و مسلما آدم تو زندگی زناشویی به مشکل بر میخوره چرا که هر مردی قدرت طلبه از اینکه سعی میکنی خودتو جای طرف بذاری و با شرایط اون به مسائل نیگا کنی این برام جالبه به کسی باج نمیدی این خوبه ولی من فکر میکنم باید گاها سیاست به کار برد در کل عمیقا دوستت دارم و خودت بهتر میدونی که این دوست داشتن ورای چند خط نوشتاریه یه بار زیارتت کردیم و شوربختانه مجال گفتمان نبود ولی همین که زدمت دلم خنک شد مادری تو را سزا من همه نقدها رو خوندم تا اینجا. از همشون واقع بینانه تر به نظرم مال سهیل بود. 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغ دختر خیلی خوبیه یکم خیلی سیاسیه و همیشه در حال دنبال کردن سیاست هست بابا ول کن سیاست فروغ برو یکم اشپزی یاد بگیر در کل دختر خیلی خوبیه خیلیه وقت هم هست که همدیگرو میشناسیم 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ درود مرسی از دعوتت. شخصیت محبوبت از تعداد صفحات تحلیلت کاملا مشخصه! اما ممکنه بعضی ها بخاطر دل پری که ازت دارن اومدن جدا از شوخی فروغ یکی از کاربرانی است که من پست هاش رو دنبال می کنم. خیلی دوست داشتم تو همین نواندیشان بیشتر باهاش صمیمی میشدم! (راست میگم من کلا اهل هندونه مندونه نیستم!) نمیشه گفت از ابتدای ورودم به نواندیشان ولی از همون اول که کاربران رو شناختم فروغ یکی از کسانیه که من پست هاش رو دنبال می کنم و ازش یاد می گیرم! تو گرفتن حق خودش و حقوق بانوان خیلی باحال میشه. (باحال که گفتم رو خیلی مثبت ببین) همیشه دیدم جانب ادب و احترام رو رعایت میکنه. تنها نقدی که میتونم بکنم اینه که وقتی تو بحثی عصبانی میشه یک ذره تند با اون بیچاره برخورد میکنه! پ ن برای جمله ی آخر :خودت گفتی نقد کن منم گشتم و گشتم تا پیدا کردم.:gnugghender: جدا از شخصیت بسار متین و خوب فروغ من کلا آدم مثبت نگر و مهربانی هستم همه ش خوبی ها رو میبینم! مرس از دعوتت. افتخار دادی 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام بر فروغ بانو وکیل مدافع حاج اسی ممنون از دعوتت عزیزم من زیاد برخوردی باهات بطور مستقیم نداشتم خب ولی اینطور که از متن هات برداشت میکردم یجورهای مثل هم هستیم....... مدافع عقایدت ......... یکم مدافع حقوق پسرها کم فمینیستی ولی خوب طرفدار حقی زورت هم به مخالفات میرسه ایول داری خب دختر خوبی هم هستی و مهربونی..... دیگه فعلا چیزی یادم نمیاد یادآور بشم...... موفق باشی و سربلند و پیروز توی زندگیت روزت هم مبارک باشه سفید برفی عزیز...ممنونم که اومدی و مرسی که لطف داری...خوبی از خودته عزیزم متاسفانه دانشجو نیستم الان! بر شما مبارک باشه از این کلمه انتقاد سازنده انقد بدم میادانتقاد سازنده نمیشه خودت باید سازنده باشیتنها چیزی که به ذهنم میاد و قابل گفتن هست فمنیستی اما نه مثل نگار تندرو بدی ندیدم؛ پستهات هم عالی و منصفانه میشه اکثرا حامد از اون دسته ادمایی هستی که شانس اوردی دم دست من نیستی ولی دوست داشتم نظرت رو بدونم انتقاد سازنده هم میشه..درسته که خودت باید عملیش کنی ولی انتقاد به جا میتونه محرک اساسی باشه مرسی بابت حضور و نظرت ممنونم منظورت از نگار منم آیا؟؟؟ حالا یه بار باهات بحثم شودا!! زورت که به پسرا برسه میشی فمنیست تند رو!! واسه اینکه نپریده باشم تو تاپیک یه تحلیل دیگه ادامه قبلی: گفتم با سیاستی، با سیاستی اون طور که سعی میکنی اطرافیانتو کنار خودت و دوست خودت نگه داری حتی گاهی در مقابلشون سکوت میکنیو میگذری ولی در مقابل فردی که زیاد دوستی باهاش نداری میتونی از بیان قویت استفاده کنیو بشونیش سره جاش! محتاطیو ملاحظه گر! هیچ وقت از خط قرمز رد نمیشی, زبونت میتونه سرخ باشه اما بلدی نگهش داری که سرتو به باد نده همینا.. جیگرتو آب پز!! قربونت برم که نمیتونی هیچ رقمه سکوت کنی!!:دی مرسی نگار جان واقعا لطف داری به من...امیدوارم همیشه همینجور که تو میگی باشم...ممنون جیگر درود والا شناخت من محدد ب نوشته ها و مطالبی هست ک گاه گاهی می خونم. 1- جدی. 2- منطقی 3- گاهی دیدم. زیاده روی هم وجود داشته؛ نظر شخصی من اینکه، تعصب (حالا رو هر چی. خوب یا بد )باعث می شه موضوع رو عاطفی بررسی کنیم نه منطقی ک این خیلی بده همین قدر دیگه ... در مجموع بدی ندیدم . هر چند ک صرف بد نبودن، دلیل بر خوب بودن نیست . ولی ما پیش فرض رو بر این می زاریم . پیروز باشید . مرسی اقا سجاد کاملا درست میگی...ندیدن بدی دلیل بر خوب بودن نیست..ممنون که اومدی درود. باز ما دیر رسیدیم شامو دادن. چرا انقدر ازش تعریف میکنید همش؟ یه کم نقد سازنده بکنید! ------------------------------- بنده فروغ را از راه مجازی میشناسم و بس. ایشان خانم کاملا محترم، مهربان، صمیمی، دوست داشتنی، رک، منطقی و یکی از دوستان خوب من در دنیای مجازی است. استقلال فکریش را در اظهار نظرهایش تحسین میکنم. شهامت ابراز عقیده ای که در فروغ بانو سراغ دارم در کمتر خانمی یافت میشود. نکته خاص دیگری نیست. و به نظرم شخصیت فروغ جزء معدود افرادیست که نیاز به تحلیل ندارد. چون شخصیت صاف و یکدستی دارد. شمام که نقد نکردی که! اقا ابولفضا من ارادت دارم جدا....مرسی که اومدی و خوشحالم که نظرت راجع به من مثبته...واقعا از پستت انرژی گرفتم ممنونم فروغیه دختر خون گرم بی شیله پیله رک و راست با اعتماد به نفس بالا خلاصه کار درست ببخشید کمه به به امین اقای کم پیدا...هر چی گفتی خودتی ! مرسی امین جان...زنده باشی دوست خوبم 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ رکمنطقی یه دنده و لجوج و در مقاطعی حال به هم زن:icon_pf (34): و برخی از مقاطع دیگر بسیار تو دل برو مادرمی بی کینه قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر....زندون تنو رها کن ای پرنده پر بگیر یادمه یه بار بانی رفاقت مجدد تو و دوستت شدم که پیش قدم شدن تو برای درس بزرگی از انسانیت بهم داد ولی الان پشیمانم که باعث این عمل خیر شدم ....گویا تو اونو بهتر از من میشناختی همیشه پستاتو دوست داشتم و جزء معدود کاربرانی هستی که پستاتتو تا انتها میخونم چرا که همیشه چیزی برا گفتن داری اگه از چیزی سر درنیاری اقرار میکنی و اهل ریا نیستی یه چیزی که به یکی دیگر عزیزمون گفتم(قضاوت خوب یا بد بودنش با خودت) اینه که یخورده ظرافت زنانگیتو بیشتر از پیش کنی(توجه شود که ظرافت با عشوه فرق میکند)....به نظرم ایستادگی بیش از حد موجب تنهایی آدم میشه(عین مترسک:دی) و مسلما آدم تو زندگی زناشویی به مشکل بر میخوره چرا که هر مردی قدرت طلبه از اینکه سعی میکنی خودتو جای طرف بذاری و با شرایط اون به مسائل نیگا کنی این برام جالبه به کسی باج نمیدی این خوبه ولی من فکر میکنم باید گاها سیاست به کار برد در کل عمیقا دوستت دارم و خودت بهتر میدونی که این دوست داشتن ورای چند خط نوشتاریه یه بار زیارتت کردیم و شوربختانه مجال گفتمان نبود ولی همین که زدمت دلم خنک شد مادری تو را سزا به به پسر گلم..مرسی که اومدی و مرسی که دقیق و کامل نقد کردی در موافقت با ابولفضل، جزء پستای واقع بین بود پستت فکر کنم درست میگی خیلی هاش رو...ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف داری فروغ دختر خیلی خوبیه یکم خیلی سیاسیه و همیشه در حال دنبال کردن سیاست هست بابا ول کن سیاست فروغ برو یکم اشپزی یاد بگیر در کل دختر خیلی خوبیه خیلیه وقت هم هست که همدیگرو میشناسیم آ؛شپزی دیگه به درد نمیخوره وحید جان! قراره نفت بذاریم سر سفرمون :دی مرسی وحید جان شما لطف داری..خوبی از خودته درود مرسی از دعوتت. شخصیت محبوبت از تعداد صفحات تحلیلت کاملا مشخصه! اما ممکنه بعضی ها بخاطر دل پری که ازت دارن اومدن جدا از شوخی فروغ یکی از کاربرانی است که من پست هاش رو دنبال می کنم. خیلی دوست داشتم تو همین نواندیشان بیشتر باهاش صمیمی میشدم! (راست میگم من کلا اهل هندونه مندونه نیستم!) نمیشه گفت از ابتدای ورودم به نواندیشان ولی از همون اول که کاربران رو شناختم فروغ یکی از کسانیه که من پست هاش رو دنبال می کنم و ازش یاد می گیرم! تو گرفتن حق خودش و حقوق بانوان خیلی باحال میشه. (باحال که گفتم رو خیلی مثبت ببین) همیشه دیدم جانب ادب و احترام رو رعایت میکنه. تنها نقدی که میتونم بکنم اینه که وقتی تو بحثی عصبانی میشه یک ذره تند با اون بیچاره برخورد میکنه! پ ن برای جمله ی آخر :خودت گفتی نقد کن منم گشتم و گشتم تا پیدا کردم.:gnugghender: جدا از شخصیت بسار متین و خوب فروغ من کلا آدم مثبت نگر و مهربانی هستم همه ش خوبی ها رو میبینم! مرس از دعوتت. افتخار دادی درود سارای گل.....باا اینکه کم همدیگه رو میشناسیم ولی به خاطر هم پست شدن زیاد هم خودت و هم پستات رو دوست دارم و خوشحال شدم اومدی از نظر مثبتت و نقدت هم خیلی خیلی ممنونم....محبوبیت که نه لطف بچه هاست از جمله خودت وگرنه من که پر از عیب و ایرادم که دیده نشده :دی مرسی خیلی خیلی ممنونم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ میخوام راستشو بگم!!! راستش من زیاد باهاشون بحث نکردم ولی یکم لجباز به خاطر همین بحث باهاشون میچسبه!!! یکمم جغد شب تشریف دارند!!! تا نیمه های شب در نت................... البته عذر میخوام اینقدر رو راست گفتما!! ان شاءالله که فروغ زندگیشون همیشه پر فروغ باشه! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ میخوام راستشو بگم!!!راستش من زیاد باهاشون بحث نکردم ولی یکم لجباز به خاطر همین بحث باهاشون میچسبه!!! یکمم جغد شب تشریف دارند!!! تا نیمه های شب در نت................... البته عذر میخوام اینقدر رو راست گفتما!! ان شاءالله که فروغ زندگیشون همیشه پر فروغ باشه! سلام علی اقا مرسی از حضور و نظرتون....منم بهترین ها رو براتون ارزومندم 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مرسی فروغ جان از دعوتت خوشبختانه تو هم از اون دست از دوستانی که من بجز محیط مجازی افتخار هم صحبت بودن باهات رو توی دنیای واقعی هم داشتم. تحلیل ناچیز من ایناست: دختر خون گرم ذهن بسیار بازی داری استقلال گرایی توی وجودته آدمی هستی که دیگران برات فراتر از این هستند که بخوای واسه 2 دقیقه کنارت باشن معرفت حس میکنم یه چیزی توی گذشته باعث آزار روحت شده و توی نوشته هات معمولاً دیده میشه... خانواده دوست هستی... منم یه عالمه دوست میداری 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مرسی فروغ جان از دعوتت خوشبختانه تو هم از اون دست از دوستانی که من بجز محیط مجازی افتخار هم صحبت بودن باهات رو توی دنیای واقعی هم داشتم. تحلیل ناچیز من ایناست: دختر خون گرم ذهن بسیار بازی داری استقلال گرایی توی وجودته آدمی هستی که دیگران برات فراتر از این هستند که بخوای واسه 2 دقیقه کنارت باشن معرفت حس میکنم یه چیزی توی گذشته باعث آزار روحت شده و توی نوشته هات معمولاً دیده میشه... خانواده دوست هستی... منم یه عالمه دوست میداری سلام نازنین گل...کجای اخه با مرام..بیا تهرون بریم بیرون خب :( نظرت جالب بود برام..به خصوص اون که حس کردی ناراحتم کرده....معلومه برداشتت و دیدت به ادما اصلا سطحی نیست مرسی عزیزم واقعا به من لطف داری منم در کنارت لذا میبرم تو رو که خیلی خیلی دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ذهن بسیار بازی داری اسمه بازیش چیه call of duty ؟انلاینه؟ کلا دختره خیلی خوبیه 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ چون واسه تعریف و تمجید نیومدم نظری ندارم ... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ چون واسه تعریف و تمجید نیومدم نظری ندارم ... خوب انتقاد کن پوستشو بکن 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اسمه بازیش چیه call of duty ؟انلاینه؟کلا دختره خیلی خوبیه مرسی عطا جان خوبی از خودته کم پیدایی؟!؟ چون واسه تعریف و تمجید نیومدم نظری ندارم ... تعریف نکن ..تعریفی نیستم اصلا! انتقاد کن ببینم چند مرده حلاجی! 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مرسی عطا جان خوبی از خودته کم پیدایی؟!؟ تعریف نکن ..تعریفی نیستم اصلا! انتقاد کن ببینم چند مرده حلاجی! انتقادم ندارم ... خوشم نمیاد از این حرفای کلیشه ای بزنم ... شناخت ندارم.. خلم مگه .. چی بگم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغ دختر خوبیت 2 سالی هست میشناسمش ....مهربونه از همون اول که زیاد آشنا نبودیم بد برخورد نمیکرد و همینجور خوب بود...هنوز هم مونده همونجور اطلاعاتش هم خوبه تو ضمینه هایی که علاقه دارهشنیدم تو دانشگاه خر خون هم بوده انتقاد خاصی ندارم...همینجوری که هستی ادامه بده 6 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ مرسی عطا جان خوبی از خودته کم پیدایی؟!؟ اگه بگم مشغول درس و مشقم دروغ گفتم از صب تا شب گیم انلاین بازی میکنم کلا معتاد شدم:icon_pf (34): فروغ جان شما خوبین؟ چه خبر؟ انتقادم ندارم ... خوشم نمیاد از این حرفای کلیشه ای بزنم ... شناخت ندارم.. خلم مگه .. چی بگم خوب عزیزه دل برادر شما نمی شناسین من 3 4 ساله فروغ جانو میشناسم من واقعیتو گفتم هم دختر خیلی خوبیه هم خیلی مودب اصلا کلیشه ای نیست:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغ دختر خوبیت 2 سالی هست میشناسمش ....مهربونه از همون اول که زیاد آشنا نبودیم بد برخورد نمیکرد و همینجور خوب بود...هنوز هم مونده همونجور اطلاعاتش هم خوبه تو ضمینه هایی که علاقه دارهشنیدم تو دانشگاه خر خون هم بوده انتقاد خاصی ندارم...همینجوری که هستی ادامه بده میلاد جان تو همه رو از دید خوش بینی و بی آلایشی خودت میبینی....ممنونم ازت لطف داری نه بابا شایعه ست...کاش خرخون بودم مرسی که اومدی اگه بگم مشغول درس و مشقم دروغ گفتم از صب تا شب گیم انلاین بازی میکنم کلا معتاد شدم:icon_pf (34): فروغ جان شما خوبین؟ چه خبر؟ خوب عزیزه دل برادر شما نمی شناسین من 3 4 ساله فروغ جانو میشناسم من واقعیتو گفتم هم دختر خیلی خوبیه هم خیلی مودب اصلا کلیشه ای نیست:icon_razz: عطا جان به من لطف داری عزیز....ممنونم ما هم خوبیم ملالی نیست جز دوری شما 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اون زن زندگی رو هم تو چند تا تاپیک دیگه خیلی خیلی پررنگتر تکرار کن به نظر من زن زندگی کرده ......... آقایون مجرد به صف بشین فروغ یه پیشنهاد بده به ممد تو همین تاپیک پیشنهادهای شما برای پیشرف انجمن...بگو عنوان زن زندگی رو بذارن جای این کاربرفعال واست دیگه هرجا بری همه میبینن 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ آخ جون تحلیل شخصیت فرووووغ:hapydancsmil: اول بگم خیلی دوستت دارم حالا بقیشم تیریپ تحلیلیسم بر میدارم 1-همیشه پشت دوستاش وای میسته و هواشونو داره 2-خیلی دختر محکمیه ... 3-عاشق دخترایی هستم که همیشه میدونن چی میخوان...میدونن چی فکر می کنن و میدونن که اگه بحث میکنن دقیقا میخوان از اون بحث به کجا برسن و همینجوری الکی الکی سر بحث و حرف و باز نمیکنن که فروغ همه اینارو تو خودش داره 4-خیلی خیلی دختر اجتماعی و خوش اخلاقیه 5-خیلی خوش خوراکه..آدم کیف میکنه باهاش بره رستوران و خوراکی خوری کلا:hapydancsmil: 6-بسیار بسیار بسیار دختر خوش سفریه 7- خوش خنده و خوش اخلاق 8-آقا جان نقدی به فروغ وارد نیست هرکی مچکلی داره با این قضیه بگه؟:icon_razz::167: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده