Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من دعوت نشدم..اما دوست داشتم بیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون قدیم ندیما که فروغ ایدیش فروغ بود،یه تاپیک زده بود درباره خارج، من اون موقع شناختمش. نمیدونم چرا فکر میکردم تبریزیه!!! فک کنم دوسه تا میتینگم رفته که من همش متعجب بودم چجوری از تبریز میاد تهران بعدم فکر میکردم خیلی بیبیه...فک میکردم 18،19 ساله باشه . بعد که ادیشو عوض کردم خیلی متاسف شدم ..اما چون خیلی خجالتی ام (:girl_blush2:)بهش نگفتم فروغ رو خیلی دوس داشتم. بعدها فهمیدم هم دانشکده ای بودیم و فارغ شده....خیلی تاسف خوردم. تاالانم سعادت نداشتم ببینمش. امضاهاش خیلی زیبان و دوسشون دارم:flowerysmile: دختر محبوبی و با جرئت و روشنفکری هم هست( باتوجه به نوشته هاش) در کل من با شخص فروغ عزیز برخورد مستقیم زیادی نداشتم...اما خیلی درموردش فکر و نتیجه گیری کردم. ایشالا بعدها بیشترآشنا بشیم باهم چقدر خوشحال شدم اومدی....چون دارم دنبال کسانی که بهشون دعوت نامه اتوماتیک نشد بفرستم میگردم و حتما تو هم کسی بودی که نظرت مهم بود برام ممنونم ازت چقدر حافظه خوبی داری...و چقدر من خوش به حالمه که اینقدر تو حافظه ت دقیق موندم...منم خیلی دوست داشتم و دارم که ببینمت و امیدورام که زودی محقق بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی خیلی از نظرت و لطفت ممنونم دوست گلم...از اشنایی بیشتر باهات بسیار مفتخر میشم....مرسی 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلاااااااام از پستات خوشم میاد و بعضی وقتا خیلی خوب حرفِ دلمو میزنی! و رکی! اینُ تو پستات دیدم! منطقی هستی! هیچ وقت تو بحثا ندیدم توهین کنی! و طرفدار حقوق خانوما هستی! یه باز عصبانیتتُ دیدم! و فهمیدم ازون دسته آدمایی هستی عصبانی بشی حسابی طرفُ میشوریُ پهنش میکنی تو طناب زیر آفتاب! (البته به حق ها!) و فک کنم خیلی سخت با کسی دوست میشی ولی دوست بشی دیگه تا آخرش هستی! راستی از اسمت خیلی خوشم میاد! مرسی از دعوتت موفق باشی فروغ جون! 9 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ فروغ یک آدم شجاع و نترسه که همه حرفاشو روک و بی پرده میزنه. من که خیلی دوستش دارم. فقط بعضی وقت ها توی تاپیک ها اسپم میکنه،خدا نکنه یکی هم که باهاش کلکل داره بهش برسه، دیگه تا چندین پست باهام کل کل میکنند. همیشه موفق باشی عزیزم. 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ... من یه بار به خاطرت اخطار گرفتم ... ولی همون اخطار شد باعث افتخار و سربلندیم پیش اسپمرهای دیگه ... یه جورایی یه مدال افتخار در کل بچه ی باحالی هستی ... 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ درود بانو.... وسپاس از دعوت بنده برای شرکت در ایم امر خطیر این بانوی بزرگوار از معدود بانوانی ست که در این انجمن باهاش کل گرفتم اما از صحبتهاش قانع شدم یه جورایی کم آوردم کمی تا حدودی متعصب.....فوق العاده منطقی اما زودجوش سر قضیه بانوان باشه آدمم میکشه اما من تابحال ندیدم از جاده احترام خارج شود... پ.ن:رگه هایی از تفکرات فمینیستی در این سلسله جبال مشاهده شده است با احتیاط یرانید..... 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلااااااااماز پستات خوشم میاد و بعضی وقتا خیلی خوب حرفِ دلمو میزنی! و رکی! اینُ تو پستات دیدم! منطقی هستی! هیچ وقت تو بحثا ندیدم توهین کنی! و طرفدار حقوق خانوما هستی! یه باز عصبانیتتُ دیدم! و فهمیدم ازون دسته آدمایی هستی عصبانی بشی حسابی طرفُ میشوریُ پهنش میکنی تو طناب زیر آفتاب! (البته به حق ها!) و فک کنم خیلی سخت با کسی دوست میشی ولی دوست بشی دیگه تا آخرش هستی! راستی از اسمت خیلی خوشم میاد! مرسی از دعوتت موفق باشی فروغ جون! سلام عزیزم....مرسی از حضورت خیلی لطف داری...نظراتت جالب بود...اون بخش عصبانیت رو که دیدی در گوشم بگو کجا !! نه سخت هم دوست نمیشم ولی خب سخت اعتماد میکنم..اما وقتی دوست بشم تا توانم هستم.... اسمم هم نظر لطفته...منم از پدرم ممنونم خیلی از حضور گرمت خوشحال شدم..شاد باشی فروغ یک آدم شجاع و نترسه که همه حرفاشو روک و بی پرده میزنه.من که خیلی دوستش دارم. فقط بعضی وقت ها توی تاپیک ها اسپم میکنه،خدا نکنه یکی هم که باهاش کلکل داره بهش برسه، دیگه تا چندین پست باهام کل کل میکنند. همیشه موفق باشی عزیزم. ساناز جون ممنونم از حضورت....از معدود کسانی هستی که صرفا از روی پست ارادت دارم بهت... شما هم موفق باشی...ممنونم عزیزم ... من یه بار به خاطرت اخطار گرفتم ... ولی همون اخطار شد باعث افتخار و سربلندیم پیش اسپمرهای دیگه ... یه جورایی یه مدال افتخار در کل بچه ی باحالی هستی ... جدی ماهرخ؟؟کی؟؟سر چی؟؟ لطف داری دختر خوب...میبوسمت درود بانو.... وسپاس از دعوت بنده برای شرکت در ایم امر خطیر این بانوی بزرگوار از معدود بانوانی ست که در این انجمن باهاش کل گرفتم اما از صحبتهاش قانع شدم یه جورایی کم آوردم کمی تا حدودی متعصب.....فوق العاده منطقی اما زودجوش سر قضیه بانوان باشه آدمم میکشه اما من تابحال ندیدم از جاده احترام خارج شود... پ.ن:رگه هایی از تفکرات فمینیستی در این سلسله جبال مشاهده شده است با احتیاط یرانید..... اقا پیمان گل...مرسی از حضورت و نظرات مثبت و سازنده ت متعصب و منطقی با هم منافات دارن هااا خداییش از تعصب خیلی بدم میاد همیشه سعی کردم فاصله بگیرم از این تفکر... خیلی خیلی خوشحال شدم شرکت کردید...همیشه شاد باشید و موفق 9 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من دعوت نشدم ولی آمدم چون واقعا دلم میخواست یه بار اینو بهت بگم فروغ تو جزو اون دخترایی هستی که من همیشه دوست داشتم نمونه شونو زیاد ببینم دور وبرم.مستقل،با منطق قوی ،آگاه و اهل تفکر. برای من از همه چیز جالبتر همون استقلال شخصیتته چون توی پستات اینو قشنگ حس میکنم و خیلی دوست دارم. قدرت بیانتم خیلی خوبه.توی پستا به بهترین شکل ممکن حرفتو میزنی. ببقشید که بی دعوت اومدیم 9 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ فروغ؟؟؟؟! اه اه اه.. اينقد دختر بديه كه نگو... يعني نميدونم چرا اين دختر بايد توي اين سايت باشه!!! تفكرات تند و بي منطق و عصباني و ... كلا بد ِ بد ِ بد ... من نميدونم چطور با اين تفكراتش خودشو ميتونه تحمل كنه!!! ديگران به كنار... خدايي ما دوست داريم زندگي كنيم چرا بايد چنين افرادي وجود داشته باشه!!!! بخشي از جملات معكوس.. فروغ يكي از دخترايي كه به شخصه احترام زيادي براش قائل هستم... از دوستان قديمي باشگاه مهندسان هست.. توي برخورد نمايشگاه هم خيلي خوش برخورده ولي هي دوست داشت يه جايي بشينيم و از راه رفتن پرهيز كنيم...(يادته!؟! دم در سالن گفتي نميام و چن تا رو همراه خودت كردي!!!) آدمي منطقي هست و بحث كردن باهاش بحث بي فايده اي نيست..اطلاعات عمومي خوبي داره و البته قدرت استفاده از اطلاعات عمومي رو داره.. شايد بگيم يه رگه هايي فمنيست باشه ولي من چيزي كه بي ربط باشه ازش نديدم... كلا از آشنايي باهاش خوشحالم و براش آرزوي موفقيت روزافزون ميكنم... 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلامن علیکم. از اونجا که این تاپیک "تحلیل" شخصیت هست "نه تعریف از" شخصیت من سعی می کنم پرده از لایه های شخصیتی فروغ به روش نوترونی بردارم. دی: به نظر می رسه فروغ انسانی "احساسی" باشه که باز به نظر میرسد این احساسات رو در محیط احساسی خانواده بدست آورده. هر انسانی که احساسی باشه به طبع در اکثر موارد "حساس" هست. یعنی می تونه با دیدن یک آیکون گل محبت آمیز () مهربان و با یک شکلک خشم () کاملا بیرحم شود. فروغ اون روی خشن و بیرحمشو در مواجهه با گربه ها (پیشی های ناز) به خوبی نشون داده. دی: در اکثر مواقع به خاطر ***** ذهنی مثبتی که داره این احساس "مهربانانه" بروز میکنه و اکثر گول این رو میخورند که فروغ یک انسان مهربانه. اما آیا واقعا اینطوره؟ من که گمان نمیکنم کسی با پیشی ها مهربان نباشد و با انسان ها مهربان . دی: وی در مسائل رفاقتی مانند یک پسر بامعرفت ناف تهرون که رگش بره، رفاقتش نمیره عمل می کند. دی: او کسی را که رفیق پندارد ، واقعا از نظر ذهنی با وی همراه و همقدم می شود و از آن دسته انسانهایی که من نامشان را "باحال" میگذارم. اما این باحالی در رفاقت از کجا ناشی شده است؟ به ظن من به خاطر حضور چندسال وی در خوابگاه این حس کم کم در وی نهادینه شده است. ضمن اینکه در واقعیت بیشتر بامرام جلوه میکند تا در محیط مجازی. وی استعداد خوف و خفنی در پانتومیم دارد. خب این هم بدان دلیل است که فروغ زبان بدن افراد را خوب تشخیص داده و آن را با اطلاعات ادراک شده ی ذهنی اش خوب تشخیص میدهد. میزان نورونهای مغزی فروغ بیش از دیگران است که سبب می شود تندر 90 را طوری اجرا کند که همه آنرا با الاغ 6 سیلندر که کفش آفتاب دیده اشتباه بگیرند. ضمن اینکه "قضاوت سریع" و "غرور داشتن و سخت شدن در حد فراعنه در زمانی که ناراحت شوند" هم میتواند یکی از دیگر از مجموعه "نکات منفی بیشمار" (دی:) وی باشد که چندبار اینجانب را مورد مرحمت قرار داده و بنده به وی برای بخشش ام التماس ها نموده ام. ضمن اینکه این فرد فوق العاده با جنبه اس و من کلا با این وسعت جنبه حال میکنم که از گستردگی ذهن و مثبت اندیشی ناشی میشه. من با کمتر دختری شوخی های فوق سنگین میکنم. ولی با فروغ خیلی راحت هستم. مهرش که تو دل ما هست انصافا. دمش گرم. 16 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من دعوت نشدم ولی آمدم چون واقعا دلم میخواست یه بار اینو بهت بگمفروغ تو جزو اون دخترایی هستی که من همیشه دوست داشتم نمونه شونو زیاد ببینم دور وبرم.مستقل،با منطق قوی ،آگاه و اهل تفکر. برای من از همه چیز جالبتر همون استقلال شخصیتته چون توی پستات اینو قشنگ حس میکنم و خیلی دوست دارم. قدرت بیانتم خیلی خوبه.توی پستا به بهترین شکل ممکن حرفتو میزنی. ببقشید که بی دعوت اومدیم درود دوست گلم...دعوت لازم نیست اینجا برای همه بازه....در واقع کسانی که بی دعوت میان یه جورایی منو بیشتر خوشحال میکنن...معلوم میشه صد در صد تمایل خودشون بوده جدا از اینهمه محبت شما ممنونم...امیدورام لایقش باشم..خیلی خوشحالم که برداشت مجازیتون از من اینگونه بوده خیلی خیلی خوشحالم کردی پریسا جون....ممنون فروغ؟؟؟؟!اه اه اه.. اينقد دختر بديه كه نگو... يعني نميدونم چرا اين دختر بايد توي اين سايت باشه!!! تفكرات تند و بي منطق و عصباني و ... كلا بد ِ بد ِ بد ... من نميدونم چطور با اين تفكراتش خودشو ميتونه تحمل كنه!!! ديگران به كنار... خدايي ما دوست داريم زندگي كنيم چرا بايد چنين افرادي وجود داشته باشه!!!! بخشي از جملات معكوس.. فروغ يكي از دخترايي كه به شخصه احترام زيادي براش قائل هستم... از دوستان قديمي باشگاه مهندسان هست.. توي برخورد نمايشگاه هم خيلي خوش برخورده ولي هي دوست داشت يه جايي بشينيم و از راه رفتن پرهيز كنيم...(يادته!؟! دم در سالن گفتي نميام و چن تا رو همراه خودت كردي!!!) آدمي منطقي هست و بحث كردن باهاش بحث بي فايده اي نيست..اطلاعات عمومي خوبي داره و البته قدرت استفاده از اطلاعات عمومي رو داره.. شايد بگيم يه رگه هايي فمنيست باشه ولي من چيزي كه بي ربط باشه ازش نديدم... كلا از آشنايي باهاش خوشحالم و براش آرزوي موفقيت روزافزون ميكنم... علیرضای خوش سخن! یعنی باور کن بالایی رو الکی گفتی و معکوسه یا حرف دلته؟! خیلی لطف داری علیرضا...من خیلی زیاد برات احترام قائلم یعنی اینقدر خوشم میاد همه چی رو اینقدر دقیق یادته!! امسال هم که نبودی همین کار رو کردم..تنهایی رفتم خرید بعد که بچه ها میخواستن برن تو سالن بگردن نشستم رو پله ها! دو سه تا تنبل دیگه رو هم همراه کردم من اینقدر فیمینیستی بحث میکنم ینی؟!! مرسی از نظراتت منفی هاشم بگو.....خیلی لطف کردی 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلامن علیکم.از اونجا که این تاپیک "تحلیل" شخصیت هست "نه تعریف از" شخصیت من سعی می کنم پرده از لایه های شخصیتی فروغ به روش نوترونی بردارم. دی: به نظر می رسه فروغ انسانی "احساسی" باشه که باز به نظر میرسد این احساسات رو در محیط احساسی خانواده بدست آورده. هر انسانی که احساسی باشه به طبع در اکثر موارد "حساس" هست. یعنی می تونه با دیدن یک آیکون گل محبت آمیز () مهربان و با یک شکلک خشم () کاملا بیرحم شود. فروغ اون روی خشن و بیرحمشو در مواجهه با گربه ها (پیشی های ناز) به خوبی نشون داده. دی: در اکثر مواقع به خاطر ***** ذهنی مثبتی که داره این احساس "مهربانانه" بروز میکنه و اکثر گول این رو میخورند که فروغ یک انسان مهربانه. اما آیا واقعا اینطوره؟ من که گمان نمیکنم کسی با پیشی ها مهربان نباشد و با انسان ها مهربان . دی: وی در مسائل رفاقتی مانند یک پسر بامعرفت ناف تهرون که رگش بره، رفاقتش نمیره عمل می کند. دی: او کسی را که رفیق پندارد ، واقعا از نظر ذهنی با وی همراه و همقدم می شود و از آن دسته انسانهایی که من نامشان را "باحال" میگذارم. اما این باحالی در رفاقت از کجا ناشی شده است؟ به ظن من به خاطر حضور چندسال وی در خوابگاه این حس کم کم در وی نهادینه شده است. ضمن اینکه در واقعیت بیشتر بامرام جلوه میکند تا در محیط مجازی. وی استعداد خوف و خفنی در پانتومیم دارد. خب این هم بدان دلیل است که فروغ زبان بدن افراد را خوب تشخیص داده و آن را با اطلاعات ادراک شده ی ذهنی اش خوب تشخیص میدهد. میزان نورونهای مغزی فروغ بیش از دیگران است که سبب می شود تندر 90 را طوری اجرا کند که همه آنرا با الاغ 6 سیلندر که کفش آفتاب دیده اشتباه بگیرند. ضمن اینکه "قضاوت سریع" و "غرور داشتن و سخت شدن در حد فراعنه در زمانی که ناراحت شوند" هم میتواند یکی از دیگر از مجموعه "نکات منفی بیشمار" (دی:) وی باشد که چندبار اینجانب را مورد مرحمت قرار داده و بنده به وی برای بخشش ام التماس ها نموده ام. ضمن اینکه این فرد فوق العاده با جنبه اس و من کلا با این وسعت جنبه حال میکنم که از گستردگی ذهن و مثبت اندیشی ناشی میشه. من با کمتر دختری شوخی های فوق سنگین میکنم. ولی با فروغ خیلی راحت هستم. مهرش که تو دل ما هست انصافا. دمش گرم. سلاااام ناظر ارشد شهرسازی مدیریت ندیده یعنی عاشق این زبون با نمکتم جیمی داستان کردی این تندر نود رو!! خدایی خندم بند نمیاد! جیمی چجوری روت میشه بگی به من التماس کردی هان؟؟؟خدایی چجوری روت میشه بگی؟!! از این که نقد کردی جدا از شوخی واقعا ممنونم....نظراتت خیلی خیلی برام جالب و محترم هست....از نظرات مثبتت هم خیلی مرسی، خوبی بیشتر از سمت شما رفقاست دم شما خیلی بیشتر گرم...باعث افتخاره دوستی با تو و بقیه بچه های گل 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ امییییییییییییییید! فکر کردم الان فحش بارونم میکنی نترس کاریت ندارم هرچی میخوای بگو !! مرسی که اومدی فحش بارون چرا تو کل کل ها هر یه دونه که گفتی دو تا خوردی حالا که خودت دوست داری امییییییییییییییییییییییر هوراااااااااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغو از زاویه دید مجازی خیلی دوست دارم به چند دلیل 1.بسیار منطقیه در عین حال مهربون و خوش قلب 2.خیلی وقتا تو تاپیکا و بحثای اجتماعی مخصوصا اگه پای یک زن در میان است حضور و پستهای فروغ که عینا حرف دل اکثریتو رو زده باعث میشه رنج تایپ پست جدید از آدم سلب بشه 3.واقعا از نظر فکری از بیشتر دخترای هم رده سنی خودش جلوتره:2i1d1co: 4.تو دوستی هرچند کم دامنه و کوتاه برد چیزی از محبت کم نمیذاره؛آخه وقتایی که نمیومدم نواندیشان میلادو فروغ این دو گل خندان همیشه احوالپرس من بودن...منو تو جریان میتینگا قرار میدادن:aghosh: 4.فکر کنم در دفاع از عقایدش و دوستاش با بحث و حرف طرف حسابشو لتوپار میکنه...یعنی سلاح فروغ قدرت بیان و منطقشه نه فحاشی نه چماق:vahidrk: 5.فکر میکنم خیلی خانواده دوسته...حداقل مطمئنم خیلی خواهرزاده دوسته:hapydancsmil: یکی از چند نفریه که تو این انجمن من خیلی مشتاق دیدار نزدیکشم تاپیک تحلیل شخصیتو دوست ندارم چون معمولا حالو هوای تعریف و تمجید داره فقط:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما اومدم و شرکت کردم و فقطم تعریف کردم...آخه منکه از فروغ بدی ندیدم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 9 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغ عزیزم از اون دخملای انجمن که خیلی دوستش دارم برام جالبه که به فکر همه هست مثه یه خواهر دلسوز و مهربون زیاد حوصله ی بحث نداره اما تو خیلی از مسائل حرف برا گفتن زیاد داره حالا چرا ساکت میمونه نمیدونم ولی بحثی رو که شروع کنه با حوصله تا تهش پیش میره 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغو از زاویه دید مجازی خیلی دوست دارم به چند دلیل1.بسیار منطقیه در عین حال مهربون و خوش قلب 2.خیلی وقتا تو تاپیکا و بحثای اجتماعی مخصوصا اگه پای یک زن در میان است حضور و پستهای فروغ که عینا حرف دل اکثریتو رو زده باعث میشه رنج تایپ پست جدید از آدم سلب بشه 3.واقعا از نظر فکری از بیشتر دخترای هم رده سنی خودش جلوتره:2i1d1co: 4.تو دوستی هرچند کم دامنه و کوتاه برد چیزی از محبت کم نمیذاره؛آخه وقتایی که نمیومدم نواندیشان میلادو فروغ این دو گل خندان همیشه احوالپرس من بودن...منو تو جریان میتینگا قرار میدادن:aghosh: 4.فکر کنم در دفاع از عقایدش و دوستاش با بحث و حرف طرف حسابشو لتوپار میکنه...یعنی سلاح فروغ قدرت بیان و منطقشه نه فحاشی نه چماق:vahidrk: 5.فکر میکنم خیلی خانواده دوسته...حداقل مطمئنم خیلی خواهرزاده دوسته:hapydancsmil: یکی از چند نفریه که تو این انجمن من خیلی مشتاق دیدار نزدیکشم تاپیک تحلیل شخصیتو دوست ندارم چون معمولا حالو هوای تعریف و تمجید داره فقط:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما اومدم و شرکت کردم و فقطم تعریف کردم...آخه منکه از فروغ بدی ندیدم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y سارای نازنین خداییش تو هم از اون دسته ادمایی هستی که صرفا از روی پست ارادت دارم بهت خیلی ممنونم از لطفت...خیلی از ادبیاتت لذت میبرم...بی تعارف ،سلیس! منم حقیقتش تا قبل از دیدارها علاقه ای به این تاپیک نداشتم اما چون بچه ها چند بار دیدن منو دوست داشتم نظرشون رو بدونم والبته کسانی که تو نت زیاد برخورد داریم و البته بیشتر دنیال معایب خودم هستم ولی خب بچه ها و از جمله خودت واقعا لطف دارید مرسی سارا جون امیدورام دوستی ما با دیدار پررنگتر بشه...مشتاق دیدارت هستیم 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغ...از دوستای خوب من تو انجمن دو بار دیدمش ...مهربون،خونگرم،منطقی،عاقل و خیلی پخته .... با طرز تفکری باز و تقریبا دور از تعصب (البته غیر از بعضی قسمتا که به جامعه زنان مربوط میشه ) با معرفت فک میکنم از اون دسته ادماییه که وقتی رفتی جز دوستای درجه یکش تا جایی که توان داره از هیچ کمکی دریغ نمیکنه به هیچ وجه لوس نیست ...شوخ طبع ولی سنگین فک میکنم ادم مستقل و مسئولیت پذیری باشه براش ارزوی سلامتی،شادی و موفقیت میکنم :aghosh: 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغ عزیزم از اون دخملای انجمن که خیلی دوستش دارم برام جالبه که به فکر همه هست مثه یه خواهر دلسوز و مهربون زیاد حوصله ی بحث نداره اما تو خیلی از مسائل حرف برا گفتن زیاد داره حالا چرا ساکت میمونه نمیدونم ولی بحثی رو که شروع کنه با حوصله تا تهش پیش میره لوری جیگر خوش اخلاق خودم...مرسی از لطفت عزیزم ....راس میگی خیلی حوصله ندارم بحث شروع کنم...شاید چون اگه شروع کنم ول نمیکنم مرسی گلم اومدی 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ فروغ...از دوستای خوب من تو انجمن دو بار دیدمش ...مهربون،خونگرم،منطقی،عاقل و خیلی پخته .... با طرز تفکری باز و تقریبا دور از تعصب (البته غیر از بعضی قسمتا که به جامعه زنان مربوط میشه ) با معرفت فک میکنم از اون دسته ادماییه که وقتی رفتی جز دوستای درجه یکش تا جایی که توان داره از هیچ کمکی دریغ نمیکنه به هیچ وجه لوس نیست ...شوخ طبع ولی سنگین فک میکنم ادم مستقل و مسئولیت پذیری باشه براش ارزوی سلامتی،شادی و موفقیت میکنم :aghosh: اوری عزیززززززززززم منکه دیر کشفت کردم اوری از اشنایی و دوستی باهات خوشحالم و لذت میبرم...همچنین از اینکه بی تعارفی از لطف بی اندازت هم خیلی ممنونم...دوست دارم نقدی هم به ذهنت میرسه یا بدی دیدی بگی... ممنونم اوری جان منم برات بهترین ها رو ارزومندم 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ببخشید میشه اینجا تبلیغ امیییییییییییییییییر رو کرد 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ایشششششش تو چرا تاپیک تحلیل زدی آخه از اول تا آخرش تعریفه حالم بهم خورد ! فرووووغ... از کجا بگممممم خُ ؟ فک میکنم اولین آشنایی هامون مربوط به همون تاپیک خسو خاشاک باشگاه بود که فروغ شماره های جدیدو توش آپ میکرد ! چه ساندیس خورایی که مینداختیمشون وسط یکی من میگفتم یکی فروغ اونقدر تحقیرشون میکردیم که اشکشون در میومد !! از اکثر آدمای اون دوران فقط خاطراتشون واسم باقی مونده ولی خوشحالم که فروغ خودش و دوستیش همچنان ماندگار بوده دوستی و کلکلهای نتی به کنار وقتی مهرشاد (ره) بانی دیدار حضوری مون شد بیشتر باهاش صمیمی شدم و با شناختی که کم کم ازش پیدا کردم فهمیدم میشه رو دوستیش حساب ویژه ای باز کرد یه دوست مهربون و دلسوز و منطقی و خوشرو و خوش اخلاق با اینکه از من خیلی سخت چیزی بیرون میاد ولی نسبت به دیگران فکر میکنم با فروغ راحت تر میتونم حرفامو در میون بذارم خودشم اونقدر با معرفت هست که وقتی آدم کوچکترین مشکلی داره زودی متوجه میشه میاد جلو البته خودش هیچ وخ این چیزا رو باور نمیکنه همش فک میکنه دوست نزدیکی نیست بهم ! اکثر نکات مثبتشو بچه ها گفتن ، رک و مهربون و باهوش و عاقل و روراست ، با اینکه روابط عمومیش بالاست ولی پر حرف نیست همیشه سنجیده حرف میزنه ، توی نت یکم خشن (یا به قول بچه ها عصبی!) به نظر میاد ولی شخصیت بیرون از نتش واقعا خیلی خوش اخلاق و دوست داشتنی تره خب بربم سراغ انتقادات: :gnugghender: اول اینکه همون چیزی که چن نفری بهش اشاره کردن ، "بعضی وقتا" یکم زود قضاوت میکنه یعنی چند تا دیتا گیر میاره واسه قضاوت کلید میکنه رو همونا هرچی دلیل و برهان براش بیاری هی همونا رو تکرار میکنه! :icon_pf (34): دوم اینکه زیاد حوصله کلنجار رفتن با بعضیا رو داره ، زودی تیر خلاصو نمیزنه طرف پودر بشه بره پی کارش ، میخواد به زور قانعش کنه ! (البته این اخلاقو توی انجمن پیدا کرده تو باشگاه اینجوری نبود! ) سوم اینکه درصد فمینیست یَت خونش یکم بالاست درسته تو ایران مردها حق زنا رو همه رقمه میخورن ولی همون زنها هستن که این مردارو بدنیا آوردن دیگه ! اگه بازم انتقاد یادم اومد حتما میام میگم! 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده