رفتن به مطلب

یک خواهش، من باب "دعوت کاربران"

ارسال های توصیه شده

:banel_smiley_4:

هر تاپیکی که میزنید دعوت نکنید...

هرررررررررررر تاپیکی دعوت نمیخواد! کسی‌ بخواد خودش تاپیکو باز میکنه

عکس ,نقاشی,‌ سخنی از کسی‌, اتفاقی‌ که براتون افتاده ,اخبار سینما ,خبر ورزشی... اگه میدونید فردی هست که بخواد بیاد تاپیکو ببینه دعوت کنید آل فرند شما یا گاهی حتی غیر آل فرند شما!!! شاید تاپیک براشون جالب نباشه... یا خیلی‌ مهم نباشه...

من دو روز نبودم ۴۳تا دعوت داشتم!!!!!! ۲۳ تاشو نمیتونم ببینم...:banel_smiley_4:

اون بیستایی که دیدم دو تاش برام مهم بود...:banel_smiley_4: اگه اینجوری ادامه داشته باشه میام به خودتون میگم.. خیلی‌‌ها هرچی‌ اینجا بگیم گوش نمیدن...

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اون بیستایی که دیدم دو تاش برام مهم بود...:banel_smiley_4: اگه اینجوری ادامه داشته باشه میام به خودتون میگم.. خیلی‌‌ها هرچی‌ اینجا بگیم گوش نمیدن...

باید کتکشون بزنیم. :ws37:

نصف تاپیک هایی که برای من میاد یا درباره فوتباله یا دعوت به آزمون ارتعاشات و برق و... !!!

من از فوتبال بدم میاد، اون مهندسی هارو هم نمیفهمم چرا منو دعوت میکنند !!!!:ws52:

• Like 9
لینک به دیدگاه

اینقدر دوستان تو این تاپیک دوآتیشه هستن که منم به خودم شک کردم

لیست دوستان رو چک کردم و هر عزیزی که تو معدود دعوت های من شرکت نکرده رو حذف کردم

اونم از ترس این:vahidrk: چوبه

• Like 2
لینک به دیدگاه

حق با شماست دوستان

من هم یه چند باری، واسه مطالب الکی، دعوت دوستان زدم

شرمنده خلاصه

سعی میکنیم فقط واسه مطالبی که ارزششو دارن، دعوت کنیم !:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

:4564:

بخدا من از مکانیک و برق و .... اینا هیچی نمیدونم:4564:

هرنوع تاپیکی رو میشه مخاطباش رو پیدا کرد و همونارو دعوت کرد...بخدا کار سختی نیس :4564:

همه جا All Friends جوابگو نیس بخداااااااا :4564:

بعضی وقتا دعوت تاپیکایی که علاقه داریم بهشون میره صفحه دوم که دیگه عمرا بشه دید :4564:

• Like 5
لینک به دیدگاه

از 1 نظر خوبه.

مثلا واسه من هم 1 چیزایی میاد که اصلا به رشتم مربوط نمیشه.

از 1 طرف هم 1 اتفاقایی افتاده و بی خبر موندم:whistle:

من میگم اگه تخصصیه فقط واسه بچه های همون رشته دعوت فرستاده بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

دوست عزیز،بردار خواهر، مادر، پدر، جان همه کست.

اینقدر منو به تاپیک های خبری دعوت نکنین.

بنده در جریان خبرهای سیاسی و مذهبی هستم، اصلا هم خوشم نمیاد مدام دعوت بشم.

بذار تاپیک هایی که حاصل دسترنج خود دوستام هست یا مناسبتی هست رو ببینم.

به چه زبونی بگم اسمم رو از توی اون لیست دعوتت بردار.

عجب حکایتی داریم.

باور کن دفعه بعدی تاپیک میزنم و اسمتون رو میارم.

بس کنین دیگه.

عجیبه مدیر به چنین کاربرانی اخطار نمیده .

خوب من نمیخوام این دعوت رو از تنظیماتم بردارم،میخوام اگه موضوع جذابی بود بهش دعوت بشم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها :a030:

مستقیم میرم سراغ بحث

جدیدن این امکان خیلی خوب "دعوت کاربران" اضافه شده؛ این حرفی رو که میگم با خودم هم هستم چون شاید تو این چند روزه رعایت نکردم:hanghead:

به عنوان یک عضو خواهش میکنم از این امکان برای تاپیک های مهم و یا تاپیک هایی که خودتون میدونید ارزشمند هستند یا واقعا برای دوستاتون و کسانی که دعوتشون میکنید جالب هستند و یا تاپیک های مناسبتی استفاده بکنید تا لوث نشه، چون اگر برای هر تاپیکی ازش استفاده کنیم حجم دعوتنامه ها خیلی زیاد میشه و بعضی از بچه ها شروع به بستن یا محدود کردن این آپشن میکنند، مخصوصا بچه هایی که تو لیست دوستان خیلی هامون هستند.

مثلا من یک تاپیک تخصصی تو تالار عمران میزنم دلیلی نداره همه رو دعوت بکنم یا برای تاپیک هایی که بار چندانی ندارند و بیشتر جنبه سرگرمی دارن نباید استفاده کرد.

امیدوارم شما هم موافق باشید:icon_gol:

این موضوع بیشتر بر میگرده به من میدونم

که تو این چند وقت تایپیک های بی موردی زدم و دعوت کاربران کردم از همه بچه ها معذرت می خواهم و دیگه سعی می کنم اصلا تایپیکی نزنم ، اینطوری خیلی از من راحت میشن ... با زهم از همتون معذرت می خوام :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این موضوع بیشتر بر میگرده به من میدونم

که تو این چند وقت تایپیک های بی موردی زدم و دعوت کاربران کردم از همه بچه ها معذرت می خواهم و دیگه سعی می کنم اصلا تایپیکی نزنم ، اینطوری خیلی از من راحت میشن ... با زهم از همتون معذرت می خوام :sigh:

نه من این تاپیک رو به هیچ وجه به خاطر هیچکسی نزدم! اصلا از شما دعوتی واسه من نیومده که بزنم:hanghead: نه من منظورم اصلا شما نبودین ولی در کل رعایت بشه بهتره :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

تاپیک آپ :w16:

دوست ندارم که این امکانی که هست رو واسه خودم غیرفعال کنم که از تاپیکای مهمی که دوستان دعوت میکنن بی خبر بشم. ولی انقدر حجم این دعوتا واسه هر تاپیکی زیاد شده که دارم مجبور میشم غیرفعال کنم واسه خودمو :icon_pf (34):

واقعاً جا داره پست اول رو یه بار دیگه نقل قول بگیرم:

سلام بچه ها
a030.gif

مستقیم میرم سراغ بحث

جدیدن این امکان خیلی خوب "دعوت کاربران" اضافه شده؛ این حرفی رو که میگم با خودم هم هستم چون شاید تو این چند روزه رعایت نکردم
hanghead.gif

به عنوان یک عضو خواهش میکنم از این امکان برای تاپیک های مهم و یا تاپیک هایی که خودتون میدونید ارزشمند هستند یا واقعا برای دوستاتون و کسانی که دعوتشون میکنید جالب هستند و یا تاپیک های مناسبتی استفاده بکنید تا
لوث
نشه، چون اگر برای هر تاپیکی ازش استفاده کنیم حجم دعوتنامه ها خیلی زیاد میشه و بعضی از بچه ها شروع به بستن یا محدود کردن این آپشن میکنند، مخصوصا بچه هایی که تو لیست دوستان خیلی هامون هستند
.

مثلا من یک تاپیک تخصصی تو تالار عمران میزنم دلیلی نداره همه رو دعوت بکنم یا برای تاپیک هایی که بار چندانی ندارند و بیشتر جنبه سرگرمی دارن نباید استفاده کرد.

امیدوارم شما هم موافق باشید
icon_gol.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...