Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ هَمه چی کـه رَدیـف نیسـت وَلـی خوب بـازَم جـای شُکـرش باقیـه... خُـدایا شُکرتــــ خُـدایا شُکرتــــ خُـدایا شُکرتــــ خُـدایا شُکرتــــ ما به هَمین چیزا قانعیم . شُکرت واسه بی خوابیه دایمی شُکرت واسه سیگــاری که تازه نیسـتُ خُشـکه خُـدایا شُکرتــــ خُـدایا شُکرتــــ واسه بارون واسه رَعدُ برق تو دِلِ شب واسـه هَوای سَردُ گرم واسـه شِکَمایه سیر ، رختخواب گَرمُ نرم واسه هَر کی که اومد بِ ما ضَربه زد چون نموند هِه فَقَط ضَربه زَدُ رَفت واسه چیزایی که مَنَ امثال من واسَمون سَخته دَرکِش مثل مَرگُ بَعدِش واسه لِباسی که رَفته رَنگِش ، واسه هَمه چِشایی که غَرقه اَشکه واسه هَر چی که نیست هَر چی که هَست چیزایی که داریم چیزایی که نَ واسه جیبایی که خالیین ،دِلایی که پُر قرص و محکم خُـدایا شُکرتــــ اره عِشق رَفت اره اُمید نَمونده غَم مونده ، مَن هَنوز زِندم .هَنوزَم نَفَس میکِشَم هَنو دِل سَرد نَشُدم شـــُکر خُـدا شُکرخُـدا شُکر خُـدا شُکر خُـدا شُکرمَن هَنوز زِندَم هَنوز زندَم واسه دلای شِکَسته شُکر . . . . خدایا! ترا شکر میکنم که به من دل دادی و آن را از غم و درد سرشار کردی؛ بیایین خدا رو شکرکنید واسه اون چیزایی که نداریم 51 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت واسه این که زندگی دادی اگرچه یه روزی ازمون میگیریش خدایا شکر واسه اینکه خوبی رو افریدی هر چند که ما خوب نبودیم خدایا شکرت به خاطر پدر و مادرامون هر چند که شاید مارو نمیفهمن خدایا شکرت واسه بزرگیت هر چند که گاهی وقتا جا نمیشی تو افکارم فعلا همینا 22 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ چقدر اِعراب گذاشتی ! فکر کردم متن عربیه ! 15 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت که گوسفند نیستم !!!!!!! 27 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ پروردگارا آنکه تو را دارد چه ندارد، و آنکه تو را ندارد چه دارد ..... شکرت 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت واسه این همه دردومرض کوچک که دادی و این رو که از رو نمیریم بازم زنده ایم خدایا شکرت که گوشهات نمیشنوه این همه آه و ناله های بدبخت بیچاره هارو ........ولی خوب میبینه بریزوبپاش این گردن کلفتهارو....... 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ راستی یادم رفت ازت تشکرکنم خداجون خدایا شکرت که توی عربستان و این مدل کشورها به دنیا نیاوردیم خدایا شرکت جزو افغانستان نیست محل زندگیم... خدایا شکرت که شهرم شیرازه دید مردمش به نسبت جاهای دیگه بازتره خدایا شکرت دوروبرم افرادی با شعوروفهم هستند نه خلافکار......... ........... اینها ولی برخلاف چیزیهای موجود نیستها...... 20 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت تو افغانستان و شاخ آفریقا بدنیا نیومدم....:icon_pf (34): امیدوارم...اینقدر پسرفت نکنیم که این دعا چند سال دیگه برعکس بشه....و بگم خدایا نمیشد ما تو افغانستان دنیا میومدیم؟ 19 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بیایین خدا رو شکرکنید واسه اون چیزایی که نداریم این نوشته واقعیت ندارد اما خواندنش خالی از لطف نیست: مرد بیکاری برای آبدارچی گری در شرکت مایکروسافت تقاضای کار داد. رئیس هیات مدیره با او مصاحبه کرد و نمونه کارش را پسندید.سرانجام به او گفت شما پذیرفته شده اید. آدرس ایمیل تان را بدهید تا فرم های استخدام را برای شما ارسال کنم.مرد جواب داد : متاسفانه من کامپیوتر شخصی و ایمیل ندارم.رئیس گفت امروزه کسی که ایمیل ندارد وجود خارجی ندارد و چنین کسی نیازی هم به شغل ندارد. مرد در کمال ناامیدی آنجا را ترک کرد. نمی دانست با ده دلاری که در جیب داشت چه کند.تصمیم گرفت یک جعبه گوجه فرنگی خریده دم در منازل مردم ان را بفروشد. او ظرف چند ساعت سرمایه اش را دوبرابر کرد . به زودی یک گاری خرید. اندکی بعد یک کامیون کوچک و چندی بعد هم ناوگان توزیع مواد غذایی خود را به راه انداخت. او دیگر مرد ثروتمند و معروفی شده بود. تصمیم گرفت بیمه عمر بگیرد. به یک نمایندگی بیمه رفت وسرویسی را انتخاب کرد. نماینده بیمه آدرس ایمیل او را خواست ولی مرد جواب داد ایمیل ندارم. نماینده بیمه با تعجب پرسید شما ایمیل ندارید ولی صاحب یکی از بزرگترین امپراتوریهای توزیع مواد غذایی در آمریکا هستید. تصورش را بکنید اگر ایمیل داشتید چه می شدید؟ مرد گفت احتمالا آبدارچی شرکت مایکروسافت بودم. 22 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت به خاطر همه مشکلاتی که هوار کردی رو سرمون خدا شکرت به خاطر اینکه به دنیا اومدیم زجر بکشیم بعد مردنمونم تو زجرمون بدی خدایا شکرت که یه مشت آدم عوضی رو میزاری راست راست راه برن و حال کنن فکر میکنی باز باید شکرت کنم؟ 13 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ واسه صبری که بهم دادی شکرت !! 12 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خدایا باهمین زبان ساده ام میگم شکرت چون پدرمادروخواهرگلی به من دادی شکرت که یه داداش بزرگ خوب مهندس دارم که حوامو داره شکرت که منو با یه گروه خوب وباصفااشناکردی شکرت که نذاشتی بمن اسیبی برسه شکرت که دوستام همه دلسوزمن شکرت که مهندسی شیمی قبول شدم شکرت که اکسیژن دادی شکرت که سالمم شکرت.................................. خدا خدایی مخلصتیم 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت به خاطر همه چی! :love070: 9 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ دوستان گرام، استارتر عزیز گفتن : بیایین خدا رو شکرکنید واسه اون چیزایی که نداریم 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت که بعضی آدمها تو افغانستان به دنیا اومدن!! شکرت که بعضیها آفریقا به دنیا اومدن! بعضیها گشنن! بعضی بچهها گشنن! بعضی مریضها جون میکنن! بعضی مریضها بچن!مالاریا دارن! کوچیکن ولی ایدز دارن.. لباس که ندارن غذا که ندارن مادر پدر که ندارن دقیقا چی دارن؟؟؟ درد دارن رنج دارن چشم پر اشک دارن.. ناله دارن ضعف دارن اووههه خیلی چیزا دارن! خدایا شکرت واسه دردای بی درمون! واسه آدمهای احمق!! واسه آدمهای ظالم واسه... خدایا شکرت واسه تهرون واسه بچههای فال فروش واسه حافظ که شعر گفت که این بچهها بفروشنش! واسه بچههایی که هیچ وقت زندگی نمیکنن.. شکرت واسه جوونای افسرده واسه اونایی که ام اس دارن! واسه سرطان واسه کارتون!! تو کارتون آخه میشه خوابید! واسه فحشا واسه بچههای فحشا! بیشتر از همه میدونی چیرو شکر؟؟؟ شکر که آدمها کورن فقط خودشونو میبینن شکرت میکنن که جای این آدمها نیستن ولی نمیبینن که این آدمها هستن!!!!! 13 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خوب خدارو شکر همه همه چیز دارن. و واسه داشته هاشون خدارو شکر میکنن. خدارو شکر که همتون اینهمه چیز دارید. گفت واسه نداشته هاتون. 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت بخاطر این سرعت نوری که به پیشرفت کشورمون دادی بخاطر مردم خیرخواهش که حاضر نیستند مردم کشورهای حاشیه خلیج درسختی باشند...... بخاطر ترحیم های نداشتمون بخاطر سرعت بالای اینترنتمون کلا خدایا شکرت که اصلا معلوم نیست چی دادی یا ندادی بهمون خدایا شکرت که به همه مردم کشورمون سلامتی دادی 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خدا بهتر تو شکرکنی یک کسی رو نمی دونم چه کسی رو که پائین رو زمین نیستی وگرنه فکرنکنم چیزی ازت باقی میموند که بخواهد کسی شکرت کنه:gnugghender: شکرت کنم فقط جوگیر میشی باز بهمون بیشتر بدبختی و دردسر میدی ............ چکارت کنیم آخه؟ خودت بگو 9 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ دوستان گرام، استارتر عزیز گفتن : بیایین خدا رو شکرکنید واسه اون چیزایی که نداریم عهههههههه ببخشخید من ندیدم چشم 5 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خب خدایا گفتن شکرکنیم بخاطرنداشته هامون خدایا شکرت که من بچه متوسطم و مایه دارنیستم چون حتما جنبشو نداشتم خدایاشکرت که من بااینکه چندسال پیش اینهمه درس خوندم که رتبه 3 رقمیم حتمی بود ولی طوری شدکه مهندسی شیمی فردوسی قبول شدم چون تازه میفهمم که رشته موردعلاقم همین بوده و اینده شغلی خوبی درانتظارمه خدایاشکرت که ماشینمونو دزدیدن چون حتماباهاش تصادف میکردمو میمردم خدایاشکرت که اون اتفاق به ظاهربدافتادچون باعث شد سال بعدش من حسابی درس بخونم خدایا شکرت که کشورمون بخاطردرس خوندن ما ازماپول میگیره چون باعث میشه ماهم عزممونو جزم کنیم برای دانشگاههای بهترکه لیاقت ماروداشته باشن واین باعث میشه دستاوردهای جدیدی برای وطنمون ایجادکنیم خدایاشکرت که من یک ایرانی شدم بااینکه جهان سومی هست چون تواین کشور مسلمون شدم خدایا خدایا خدایا ................................دوستت دارم وشکرمیکنمت به خاطرتمام نداشته هام چون بزرگترین داشته وسرمایه زندگیمو دارم اونم معبودی به نام الله هس 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده