رفتن به مطلب

خدایا شکــرت به خاطر چی....!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 79
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خدایا شکرت واسه این که زندگی دادی

اگرچه یه روزی ازمون میگیریش :hanghead:

خدایا شکر واسه اینکه خوبی رو افریدی

هر چند که ما خوب نبودیم:hanghead:

خدایا شکرت به خاطر پدر و مادرامون

هر چند که شاید مارو نمیفهمن :hanghead:

خدایا شکرت واسه بزرگیت

هر چند که گاهی وقتا جا نمیشی تو افکارم:hanghead:

فعلا همینا :icon_gol:

• Like 22
لینک به دیدگاه

خدایا شکرت واسه این همه دردومرض کوچک که دادی و این رو که از رو نمیریم:w02: بازم زنده ایم

خدایا شکرت که گوشهات نمیشنوه این همه آه و ناله های بدبخت بیچاره هارو ........ولی خوب میبینه بریزوبپاش این گردن کلفتهارو.......

• Like 20
لینک به دیدگاه

راستی یادم رفت ازت تشکرکنم خداجون

خدایا شکرت که توی عربستان و این مدل کشورها به دنیا نیاوردیم:w16:

خدایا شرکت جزو افغانستان نیست محل زندگیم...

خدایا شکرت که شهرم شیرازه دید مردمش به نسبت جاهای دیگه بازتره:icon_redface:

خدایا شکرت دوروبرم افرادی با شعوروفهم هستند نه خلافکار.........

...........

اینها ولی برخلاف چیزیهای موجود نیستها......:ws37:

• Like 20
لینک به دیدگاه

خدایا شکرت تو افغانستان و شاخ آفریقا بدنیا نیومدم....:icon_pf (34):

امیدوارم...اینقدر پسرفت نکنیم که این دعا چند سال دیگه برعکس بشه....و بگم خدایا نمیشد ما تو افغانستان دنیا میومدیم؟:sad0:

• Like 19
لینک به دیدگاه
بیایین خدا رو شکرکنید واسه اون چیزایی که نداریمhanghead.gif

این نوشته واقعیت ندارد اما خواندنش خالی از لطف نیست:

مرد بیکاری برای آبدارچی گری در شرکت مایکروسافت تقاضای کار داد. رئیس هیات مدیره با او مصاحبه کرد و نمونه کارش را پسندید.سرانجام به او گفت شما پذیرفته شده اید. آدرس ایمیل تان را بدهید تا فرم های استخدام را برای شما ارسال کنم.مرد جواب داد : متاسفانه من کامپیوتر شخصی و ایمیل ندارم.رئیس گفت امروزه کسی که ایمیل ندارد وجود خارجی ندارد و چنین کسی نیازی هم به شغل ندارد.

مرد در کمال ناامیدی آنجا را ترک کرد. نمی دانست با ده دلاری که در جیب داشت چه کند.تصمیم گرفت یک جعبه گوجه فرنگی خریده دم در منازل مردم ان را بفروشد. او ظرف چند ساعت سرمایه اش را دوبرابر کرد . به زودی یک گاری خرید. اندکی بعد یک کامیون کوچک و چندی بعد هم ناوگان توزیع مواد غذایی خود را به راه انداخت.

او دیگر مرد ثروتمند و معروفی شده بود. تصمیم گرفت بیمه عمر بگیرد. به یک نمایندگی بیمه رفت وسرویسی را انتخاب کرد. نماینده بیمه آدرس ایمیل او را خواست ولی مرد جواب داد ایمیل ندارم. نماینده بیمه با تعجب پرسید شما ایمیل ندارید ولی صاحب یکی از بزرگترین امپراتوریهای توزیع مواد غذایی در آمریکا هستید. تصورش را بکنید اگر ایمیل داشتید چه می شدید؟ مرد گفت احتمالا آبدارچی شرکت مایکروسافت بودم.

• Like 22
لینک به دیدگاه

خدایا شکرت به خاطر همه مشکلاتی که هوار کردی رو سرمون

خدا شکرت به خاطر اینکه به دنیا اومدیم زجر بکشیم بعد مردنمونم تو زجرمون بدی

خدایا شکرت که یه مشت آدم عوضی رو میزاری راست راست راه برن و حال کنن

فکر میکنی باز باید شکرت کنم؟

• Like 13
لینک به دیدگاه

خدایا باهمین زبان ساده ام میگم شکرت چون پدرمادروخواهرگلی به من دادی

شکرت که یه داداش بزرگ خوب مهندس دارم که حوامو داره

شکرت که منو با یه گروه خوب وباصفااشناکردی

شکرت که نذاشتی بمن اسیبی برسه

شکرت که دوستام همه دلسوزمن

شکرت که مهندسی شیمی قبول شدم

شکرت که اکسیژن دادی

شکرت که سالمم

شکرت..................................

خدا خدایی مخلصتیم

• Like 10
لینک به دیدگاه

دوستان گرام، استارتر عزیز گفتن :

بیایین خدا رو شکرکنید واسه اون چیزایی که نداریمhanghead.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

خدایا شکرت‌ که بعضی‌ آدم‌ها تو افغانستان به دنیا اومدن!! شکرت‌ که بعضی‌‌ها آفریقا به دنیا اومدن! بعضی‌‌ها گشنن! بعضی‌ بچه‌ها گشنن! بعضی‌ مریض‌ها جون میکنن! بعضی‌ مریض‌ها بچن!مالاریا دارن! کوچیکن ولی‌ ایدز دارن.. لباس که ندارن غذا که ندارن مادر پدر که ندارن دقیقا چی‌ دارن؟؟؟ درد دارن رنج دارن چشم پر اشک دارن.. ناله دارن ضعف دارن اووههه خیلی‌ چیزا دارن! خدایا شکرت‌ واسه دردای بی‌ درمون! واسه آدم‌های احمق!! واسه آدم‌های ظالم واسه... خدایا شکرت‌ واسه تهرون واسه بچه‌های فال فروش واسه حافظ که شعر گفت که این بچه‌ها بفروشنش! واسه بچه‌هایی‌ که هیچ وقت زندگی‌ نمیکنن.. شکرت‌ واسه جوونای افسرده واسه اونایی که ام اس دارن! واسه سرطان واسه کارتون!! تو کارتون آخه میشه خوابید! واسه فحشا واسه بچه‌های فحشا! بیشتر از همه میدونی‌ چیرو شکر؟؟؟ شکر که آدم‌ها کورن فقط خودشونو می‌بینن شکرت‌ می‌کنن که جای این آدم‌ها نیستن ولی‌ نمی‌بینن که این آدم‌ها هستن!!!!!

• Like 13
لینک به دیدگاه

خوب خدارو شکر همه همه چیز دارن. و واسه داشته هاشون خدارو شکر میکنن. خدارو شکر که همتون اینهمه چیز دارید. گفت واسه نداشته هاتون. :w000:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خدایا شکرت بخاطر این سرعت نوری که به پیشرفت کشورمون دادی

بخاطر مردم خیرخواهش که حاضر نیستند مردم کشورهای حاشیه خلیج درسختی باشند......

بخاطر ترحیم های نداشتمون

بخاطر سرعت بالای اینترنتمون

کلا خدایا شکرت که اصلا معلوم نیست چی دادی یا ندادی بهمون:whistle:

خدایا شکرت که به همه مردم کشورمون سلامتی دادی

• Like 9
لینک به دیدگاه

خدا بهتر تو شکرکنی یک کسی رو نمی دونم چه کسی رو :whistle:

که پائین رو زمین نیستی وگرنه فکرنکنم چیزی ازت باقی میموند که بخواهد کسی شکرت کنه:gnugghender:

شکرت کنم فقط جوگیر میشی باز بهمون بیشتر بدبختی و دردسر میدی ............:w000::whistle:

چکارت کنیم آخه؟ خودت بگو:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب خدایا گفتن شکرکنیم بخاطرنداشته هامون

خدایا شکرت که من بچه متوسطم و مایه دارنیستم چون حتما جنبشو نداشتم

خدایاشکرت که من بااینکه چندسال پیش اینهمه درس خوندم که رتبه 3 رقمیم حتمی بود ولی طوری شدکه مهندسی شیمی فردوسی قبول شدم چون تازه میفهمم که رشته موردعلاقم همین بوده و اینده شغلی خوبی درانتظارمه

خدایاشکرت که ماشینمونو دزدیدن چون حتماباهاش تصادف میکردمو میمردم

خدایاشکرت که اون اتفاق به ظاهربدافتادچون باعث شد سال بعدش من حسابی درس بخونم

خدایا شکرت که کشورمون بخاطردرس خوندن ما ازماپول میگیره چون باعث میشه ماهم عزممونو جزم کنیم برای دانشگاههای بهترکه لیاقت ماروداشته باشن واین باعث میشه دستاوردهای جدیدی برای وطنمون ایجادکنیم

خدایاشکرت که من یک ایرانی شدم بااینکه جهان سومی هست چون تواین کشور مسلمون شدم

خدایا خدایا خدایا ................................دوستت دارم وشکرمیکنمت به خاطرتمام نداشته هام چون بزرگترین داشته وسرمایه زندگیمو دارم اونم معبودی به نام الله هس

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...