hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها سخته نباشید حتما تا حالا یا شاید برخورد کردین بعضی از شرکتها برای استخدام وردی سوالاتی در اختیار قرار می ذارن! و باید جواب بدی واسه خودم دو بار پیش اومده ............... خواستم اگه سوالتی دارین از اینجور استخدامی ها اینجا قرار بدید ممنو ن میشم و دوست داشتیم یک نگاهی هم واسه حلش بزاریم موفق باشید .......... 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها سخته نباشیدحتما تا حالا یا شاید برخورد کردین بعضی از شرکتها برای استخدام وردی سوالاتی در اختیار قرار می ذارن! و باید جواب بدی واسه خودم دو بار پیش اومده ............... خواستم اگه سوالتی دارین از اینجور استخدامی ها اینجا قرار بدید ممنو ن میشم و دوست داشتیم یک نگاهی هم واسه حلش بزاریم موفق باشید .......... فکر خوبیه ! حیف که واسه من پیش نیومده دوستان بزارن، ما جواب میدیم 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خوب سوالات سری اول رو سوالات ازمون مهندسی حرفه ای سازمان سنجش رو یک نیگا می ندازیم؟!!! یکی یکی می زارم بخش طراحی وطراحی مکانیکی بچه ها هر کی می تونه حلش کنه ممنون میشیم! فقط توضیح بدید ......... 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خوب سوالات سری اول رو سوالات ازمون مهندسی حرفه ای سازمان سنجش رو یک نیگا می ندازیم؟!!! یکی یکی می زارم بخش طراحی وطراحی مکانیکی بچه ها هر کی می تونه حلش کنه ممنون میشیم! فقط توضیح بدید ......... آقا من انصراف میدم از مسابقه تو سوالاتو وقتی میزاری، من هر کدوم رو بلد بودم جواب میدم فعلا که اینو نمیدونم، واسه اسپم نشدن، فقط اونایی رو که جوابو میدونم رو میگم 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ تاپیک میارم بالا کسی نبود اینو حل کنه! 3 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خوب سوالات سری اول رو سوالات ازمون مهندسی حرفه ای سازمان سنجش رو یک نیگا می ندازیم؟!!! یکی یکی می زارم بخش طراحی وطراحی مکانیکی بچه ها هر کی می تونه حلش کنه ممنون میشیم! فقط توضیح بدید ......... این شکل عینش تو کتاب شیگلی هستش.... در واقع این نمودار فرق بین روانکاری مرزی(نازک) و هیدرودینامیک (ضخیم) رو بیان می کنه... روانکاری در سمت چپ ناپایدار(لایه نازک) و در سمت راست پایدار(لایه ضحیم) است ...باید طراحیمون طوری باشه که سمت راست نمودار باشیم تا تماس فلز با فاز نداشته باشیم. منظورم یاتاقان هست با محور (شفت).. به نظر من گزینه دوم درست هست. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده