hamidbala 2844 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 سلام بچه ها سخته نباشید حتما تا حالا یا شاید برخورد کردین بعضی از شرکتها برای استخدام وردی سوالاتی در اختیار قرار می ذارن! و باید جواب بدی واسه خودم دو بار پیش اومده ............... خواستم اگه سوالتی دارین از اینجور استخدامی ها اینجا قرار بدید ممنو ن میشم و دوست داشتیم یک نگاهی هم واسه حلش بزاریم موفق باشید .......... 5
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 سلام بچه ها سخته نباشیدحتما تا حالا یا شاید برخورد کردین بعضی از شرکتها برای استخدام وردی سوالاتی در اختیار قرار می ذارن! و باید جواب بدی واسه خودم دو بار پیش اومده ............... خواستم اگه سوالتی دارین از اینجور استخدامی ها اینجا قرار بدید ممنو ن میشم و دوست داشتیم یک نگاهی هم واسه حلش بزاریم موفق باشید .......... فکر خوبیه ! حیف که واسه من پیش نیومده دوستان بزارن، ما جواب میدیم 3
hamidbala 2844 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2011 خوب سوالات سری اول رو سوالات ازمون مهندسی حرفه ای سازمان سنجش رو یک نیگا می ندازیم؟!!! یکی یکی می زارم بخش طراحی وطراحی مکانیکی بچه ها هر کی می تونه حلش کنه ممنون میشیم! فقط توضیح بدید ......... 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 خوب سوالات سری اول رو سوالات ازمون مهندسی حرفه ای سازمان سنجش رو یک نیگا می ندازیم؟!!! یکی یکی می زارم بخش طراحی وطراحی مکانیکی بچه ها هر کی می تونه حلش کنه ممنون میشیم! فقط توضیح بدید ......... آقا من انصراف میدم از مسابقه تو سوالاتو وقتی میزاری، من هر کدوم رو بلد بودم جواب میدم فعلا که اینو نمیدونم، واسه اسپم نشدن، فقط اونایی رو که جوابو میدونم رو میگم 3
alitahoori 378 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 خوب سوالات سری اول رو سوالات ازمون مهندسی حرفه ای سازمان سنجش رو یک نیگا می ندازیم؟!!! یکی یکی می زارم بخش طراحی وطراحی مکانیکی بچه ها هر کی می تونه حلش کنه ممنون میشیم! فقط توضیح بدید ......... این شکل عینش تو کتاب شیگلی هستش.... در واقع این نمودار فرق بین روانکاری مرزی(نازک) و هیدرودینامیک (ضخیم) رو بیان می کنه... روانکاری در سمت چپ ناپایدار(لایه نازک) و در سمت راست پایدار(لایه ضحیم) است ...باید طراحیمون طوری باشه که سمت راست نمودار باشیم تا تماس فلز با فاز نداشته باشیم. منظورم یاتاقان هست با محور (شفت).. به نظر من گزینه دوم درست هست. 5
ارسال های توصیه شده