رفتن به مطلب

بهترین تاپیکی که زدی

Fakur

ارسال های توصیه شده

سلام

سئوال به همین سادگی است.

اما شاید جواب به این سئوال باعث بشه که یه دور دیگه تو گذشته هامون بزنیم و سری به تاپیکهای خودمون.

سفر قشنگی میتونه باشه. سفری مجدد به درون تاپیکهایی که تو این مدت زدیم.

لطفا پس از پایان سفر بهمون بگید که بهترین تاپیکی که زدید کدومیکیه و لینکشم بذارید.

لطفا از بین تاپیکهاتون فقط یک تاپیک رو نام ببرید , هر چند که میدنم کار سختیه. چون تاپیکهای خوبتون یکی دو تا نیست. اما فقط یه تاپیک رو معرفی کنید تا خاطری تازه کنیم. مرسی

• Like 24
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر خودم، این تاپیکم از همه بهتر بود،هرچند من زیاد تاپیک نمیزنم و بیشتر از تاپیک های دوستان فرهیخته استفاده میکنم:

[h=1]بهترین مبدا برای آغاز تاریخ ایران چیست؟[/h]

• Like 14
لینک به دیدگاه
به نظر خودم، این تاپیکم از همه بهتر بود،هرچند من زیاد تاپیک نمیزنم و بیشتر از تاپیک های دوستان فرهیخته استفاده میکنم:

بهترین مبدا برای آغاز تاریخ ایران چیست؟

مرسی ساناز جان , اون تاپیک شما واقعا عالی است. تشکر

• Like 6
لینک به دیدگاه

تاپیکای گفتگوی عمومی اینا یادم نمیاد گذاشته باشم ...

ولی بهترین تاپیک تخصصیم فکر می کنم تا حالا ، این باشه ...

[TRgroup] افکت شکستن تصاویر

راستی معیار بر چه اساسی هستش؟

بار علمی یا تعداد بازدیدکنندگان؟ یا پاسخ ها؟

• Like 13
لینک به دیدگاه
تاپیکای گفتگوی عمومی اینا یادم نمیاد گذاشته باشم ...

ولی بهترین تاپیک تخصصیم فکر می کنم تا حالا ، این باشه ...

[TRgroup] افکت شکستن تصاویر

راستی معیار بر چه اساسی هستش؟

بار علمی یا تعداد بازدیدکنندگان؟ یا پاسخ ها؟

برای اولین بار خوندمش. واقعا عالی بود. شما برای این سایت نعمت عزیز و ارجمندی هستید. همه رو میگم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
من تاحالا هیچ تاپیکی نزدم:ws3:

خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. میتونی از همین حالا شروع کنی.

نظریات شما همیشه خوب و عالی بوده . اینو میشه بجای تاپیک از شما قبول کرد. اما سعی کنید تاپیک هم بزنید. ما منتظریم. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. میتونی از همین حالا شروع کنی.

نظریات شما همیشه خوب و عالی بوده . اینو میشه بجای تاپیک از شما قبول کرد. اما سعی کنید تاپیک هم بزنید. ما منتظریم. :icon_gol:

ممنون!نمیدونم چه تاپیکی بزنم درمورد چه موضوعی بخاطر همین سعی میکنم تاپیک بقیه رو ببینم و بخونم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون!نمیدونم چه تاپیکی بزنم درمورد چه موضوعی بخاطر همین سعی میکنم تاپیک بقیه رو ببینم و بخونم:ws37:

تاپیک زدن یعنی یه موضوعی رو با دوستان به اشتراک گذاشتن برای هم اندیشی یا یافتن جواب. هر سئوال بدون جوابی که داری بعنوان تاپیک مطرح بکن تا بچه ها نظرشونو بگن. این میشه طرحی برای زدن یه تاپیک. موفق باشی دوست عزیز.

• Like 5
لینک به دیدگاه

رفته به تاپیکایی که زدم نگاه کردم! دیدم بَه بَه چه تاپیکایی زدم! انتخابشون سخت بود!:whistle:

ولی چون بعضیاش کپی پیستی بود اونارو نه انتخابیدم!:w16:

یه تاپیکی زده بودم به اسم بیاین به من تبریک بگین!

نوشته بودم درسته حالا مدیر نشدم ولی در آینده که میشم پس بیاین پیشاپیش بتبریکین!:ws3:

ولی پیداش نکردم ، فک کنم پاکیدنش!:hanghead:

این تاپیکم رو هم دوست دارم!

میخوام مدیر بشم!

• Like 14
لینک به دیدگاه
تاپیک زدن یعنی یه موضوعی رو با دوستان به اشتراک گذاشتن برای هم اندیشی یا یافتن جواب. هر سئوال بدون جوابی که داری بعنوان تاپیک مطرح بکن تا بچه ها نظرشونو بگن. این میشه طرحی برای زدن یه تاپیک. موفق باشی دوست عزیز.

مرسی از راهنماییتون:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظرم بهترین تاپیکم جورچین مهرازا و مترجمان معمار بوده:hapydancsmil::hapydancsmil:

لینکشم بذار عزیزم. مرسی

• Like 6
لینک به دیدگاه
فک کنم بهترین تاپیکم هیلدا بود

خودم خیلی دوستش دارم خیلیهم خاطره ازش دارم

لینک تاپیکهاتون فراموش نشه لطفا. ما رو از دیدنشون محروم نفرمائید. لینک لینک لینک لینک تاپیکهاتونم بذارید. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...