Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ سلام سئوال به همین سادگی است. اما شاید جواب به این سئوال باعث بشه که یه دور دیگه تو گذشته هامون بزنیم و سری به تاپیکهای خودمون. سفر قشنگی میتونه باشه. سفری مجدد به درون تاپیکهایی که تو این مدت زدیم. لطفا پس از پایان سفر بهمون بگید که بهترین تاپیکی که زدید کدومیکیه و لینکشم بذارید. لطفا از بین تاپیکهاتون فقط یک تاپیک رو نام ببرید , هر چند که میدنم کار سختیه. چون تاپیکهای خوبتون یکی دو تا نیست. اما فقط یه تاپیک رو معرفی کنید تا خاطری تازه کنیم. مرسی 24 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ به نظر خودم، این تاپیکم از همه بهتر بود،هرچند من زیاد تاپیک نمیزنم و بیشتر از تاپیک های دوستان فرهیخته استفاده میکنم: [h=1]بهترین مبدا برای آغاز تاریخ ایران چیست؟[/h] 14 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ به نظر خودم، این تاپیکم از همه بهتر بود،هرچند من زیاد تاپیک نمیزنم و بیشتر از تاپیک های دوستان فرهیخته استفاده میکنم: بهترین مبدا برای آغاز تاریخ ایران چیست؟ مرسی ساناز جان , اون تاپیک شما واقعا عالی است. تشکر 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ تاپیکای گفتگوی عمومی اینا یادم نمیاد گذاشته باشم ... ولی بهترین تاپیک تخصصیم فکر می کنم تا حالا ، این باشه ... [TRgroup] افکت شکستن تصاویر راستی معیار بر چه اساسی هستش؟ بار علمی یا تعداد بازدیدکنندگان؟ یا پاسخ ها؟ 13 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ تاپیکای گفتگوی عمومی اینا یادم نمیاد گذاشته باشم ... ولی بهترین تاپیک تخصصیم فکر می کنم تا حالا ، این باشه ... [TRgroup] افکت شکستن تصاویر راستی معیار بر چه اساسی هستش؟ بار علمی یا تعداد بازدیدکنندگان؟ یا پاسخ ها؟ برای اولین بار خوندمش. واقعا عالی بود. شما برای این سایت نعمت عزیز و ارجمندی هستید. همه رو میگم. 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من تاحالا هیچ تاپیکی نزدم خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. میتونی از همین حالا شروع کنی. نظریات شما همیشه خوب و عالی بوده . اینو میشه بجای تاپیک از شما قبول کرد. اما سعی کنید تاپیک هم بزنید. ما منتظریم. 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. میتونی از همین حالا شروع کنی. نظریات شما همیشه خوب و عالی بوده . اینو میشه بجای تاپیک از شما قبول کرد. اما سعی کنید تاپیک هم بزنید. ما منتظریم. ممنون!نمیدونم چه تاپیکی بزنم درمورد چه موضوعی بخاطر همین سعی میکنم تاپیک بقیه رو ببینم و بخونم 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ ممنون!نمیدونم چه تاپیکی بزنم درمورد چه موضوعی بخاطر همین سعی میکنم تاپیک بقیه رو ببینم و بخونم تاپیک زدن یعنی یه موضوعی رو با دوستان به اشتراک گذاشتن برای هم اندیشی یا یافتن جواب. هر سئوال بدون جوابی که داری بعنوان تاپیک مطرح بکن تا بچه ها نظرشونو بگن. این میشه طرحی برای زدن یه تاپیک. موفق باشی دوست عزیز. 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ رفته به تاپیکایی که زدم نگاه کردم! دیدم بَه بَه چه تاپیکایی زدم! انتخابشون سخت بود! ولی چون بعضیاش کپی پیستی بود اونارو نه انتخابیدم! یه تاپیکی زده بودم به اسم بیاین به من تبریک بگین! نوشته بودم درسته حالا مدیر نشدم ولی در آینده که میشم پس بیاین پیشاپیش بتبریکین! ولی پیداش نکردم ، فک کنم پاکیدنش! این تاپیکم رو هم دوست دارم! میخوام مدیر بشم! 14 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ تاپیک زدن یعنی یه موضوعی رو با دوستان به اشتراک گذاشتن برای هم اندیشی یا یافتن جواب. هر سئوال بدون جوابی که داری بعنوان تاپیک مطرح بکن تا بچه ها نظرشونو بگن. این میشه طرحی برای زدن یه تاپیک. موفق باشی دوست عزیز. مرسی از راهنماییتون 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم بهترین تاپیکم جورچین مهرازا و مترجمان معمار بوده:hapydancsmil::hapydancsmil: [h=3]جورچین مهرازا[/h][h=3]مترجمان معمار[/h][h=3]ترجمه مقالات مترجمان معمار[/h] 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ تاپیک "همایون شجریان" چون واقعا هوادارشم!!! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=72930&page=2 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ شوهرم اسکیزوفرنی دارد: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=73641 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم بهترین تاپیکم جورچین مهرازا و مترجمان معمار بوده:hapydancsmil::hapydancsmil: لینکشم بذار عزیزم. مرسی 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ فک کنم بهترین تاپیکم هیلدا بود خودم خیلی دوستش دارم خیلیهم خاطره ازش دارم توصیه نمیکنم خوندنشو هیلدا 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ فک کنم بهترین تاپیکم هیلدا بود خودم خیلی دوستش دارم خیلیهم خاطره ازش دارم لینک تاپیکهاتون فراموش نشه لطفا. ما رو از دیدنشون محروم نفرمائید. لینک لینک لینک لینک تاپیکهاتونم بذارید. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ مرسی فکور جان اوناییکه به قلم خودم هستند یکیش اینه >>> نقش ما روشنفکران در گسترش پدیده ی چماق کشی ! 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ تاپیکاش من همش تخصصی هستن طوری نیست عزیزم. بهترینشو برامون معرفی بکن. لینکشم بذار. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده