en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ با سلام اگر کسی بخواهد در زمینه تاسیسات یه کارخانه صنعتی مثلا غذایی کار کند و هیچ چی از تاسیسات نمی دونه باید چه چه چیزهای رو بدونه ؟ باید در چه مواردی بیشتر زوم کنه و از کجا شروع کنه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ تأسیسات چی؟؟ نگهداری از تجهیزات منظورتونه یا طراحی و یا اجرا؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ سوالتون خیلی خیلی کلی هست شاید اگه بیشتر توضیح بدید ، بشه یه کمکی کرد ولی با این اطلاعاتی که شما دادید من میگم، کتاب طباطبایی رو بخونید، تا از تاسیسات یه مطالبی دستتون بیاد بعد.. مبحث کارخانه صنایع غذایی و ... 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ ببین مهندس چه تاسیساتی دوستان گفتن یکم بیشتر بازش کن ما هم بتونیم کمکت کنیم! ولی مرور زمان خیلی چیزها رو خود به خود یاد می گیری! 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ممنوع از دوستان من سوالم كلي بود مثلا در كارخانجات بيشتر تعميرات تاسيسات مد نظر هست از چيلر گرفته تا چيزهاي ديگه . من در اين مورد بيشتر به كمك نياز دارم تعميرات ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ممنوع از دوستانمن سوالم كلي بود مثلا در كارخانجات بيشتر تعميرات تاسيسات مد نظر هست از چيلر گرفته تا چيزهاي ديگه . من در اين مورد بيشتر به كمك نياز دارم تعميرات ؟ تعمیرات که نه.. نگهداری و سرویس باید از تجهیزات نگهداری کنید که همیشه درست کار کنند و اگر مشکلی براش پیش اومد سریع رسیدگی کنید و در صورت نیاز به سرویس کردن اقدام بشه. تعمیرات هم باید دوره ببینید و یا اینکه از گارانتی ها معمولا استفاده میشه م از طرف فروشنده (کارخانه). ولی مهندس مکانیک نگهداری تجهیزات باید همه فن حریف باشه. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ تعمیرات که نه..نگهداری و سرویس باید از تجهیزات نگهداری کنید که همیشه درست کار کنند و اگر مشکلی براش پیش اومد سریع رسیدگی کنید و در صورت نیاز به سرویس کردن اقدام بشه. تعمیرات هم باید دوره ببینید و یا اینکه از گارانتی ها معمولا استفاده میشه م از طرف فروشنده (کارخانه). ولی مهندس مکانیک نگهداری تجهیزات باید همه فن حریف باشه. خوب اگر امكان داره يه منبع رفرنس براي اينكار سرويس و نگهداري بيان كنيد ممنونم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خوب اگر امكان داره يه منبع رفرنس براي اينكار سرويس و نگهداري بيان كنيد ممنونم؟ اینا رو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده